?Въпроси всякакви?

• 5 475 081
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 920
  • sf
При мен няма спасение, излезе ли, край, влача го с дни. Но го мажа с кокосово масло и масло от чаено дърво, прегаря по-бързо.

# 37 921
Мажи с паста за зъби. На мен тези ми помагат Подсили си имунитета

# 37 922
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, бих искала да попитам някой използвал ли е керамични печки /стенни/ и имате ли наблюдения вършат ли работа?
Ние сме на парно, така че стенната печка не ни е основната алтернатива за зимата, но търсим нещо евтино, което сутрин да загрява стаята. За момента сме се спрели на ето тези два варианта:

http://get.bg/diplomat-keramichna-pechka-za-stena-dpl-kpt-7003.h … ampaign=pazarfeed

http://www.pazaruvaj.com/ventilatorni-i-karbonovi-pechki-c4176/m … -58d-p236859571/#

Кой от двата бихте предпочели, имайки предвид че почти няма разлика в цената Simple Smile
Ние сме с подобна вентилаторна печка: https://zora.bg/crown/cmh-1920m/25396 и ни върши перфектна работа за бързо затопляне през зимата. Това, което си посочила като варианти, наистина са духалки, само че по-скъпи. Така или иначе консумацията е 2 кв и не си струва да вкарваш повече пари.

Алиена, мен херпесите също ме спохождат и си ги оправям единствено с изгорен вестник в чинийка. Жълтото вещество, което се отделя от изгарянето по чинийката си го вземам с пръст и натривам херпеса. Малко смъди, но пък е много ефикасно.

# 37 923
Може ли да ми препоръчате 3 в 1 ( принтер, скенер и копир),  който да има евтини консумативи? Също така ако някой знае от къде най - изгодно мога да го закупя.

# 37 924
  • Sofia
Какво да очаквам от Виваком за неплатени сметки на стационарен телефон и изключването му?
Имота се води на мое име,телефона е на името на баща ми/покойник/,ползва се от моя близка,която не го е плащала около 3-4мес.,сумата последно беше към 110лв.Какво да правя?

# 37 925
  • София
Може ли да ми препоръчате 3 в 1 ( принтер, скенер и копир),  който да има евтини консумативи? Също така ако някой знае от къде най - изгодно мога да го закупя.

Уточни дали търсиш мастилено струен или лазерен принтер, както и някакъв бюджет.

# 37 926
  • София
Какво да очаквам от Виваком за неплатени сметки на стационарен телефон и изключването му?
Имота се води на мое име,телефона е на името на баща ми/покойник/,ползва се от моя близка,която не го е плащала около 3-4мес.,сумата последно беше към 110лв.Какво да правя?

Баща ти (Бог да го прости!) е починал и те няма срещу кого да заведат дело. Остави ги и не се занимавай с тях.

# 37 927
  • Sofia
....но имота е на мое име,а и искам да има дом.телефон

Не мисля,че биха се лишили от тези пари.Наскоро даваха как от топлофикация,банки и др.институции си търсят дължимото дори и след години от наследниците на длъжниците.

# 37 928
  • София
....но имота е на мое име,а и искам да има дом.телефон

Не мисля,че биха се лишили от тези пари.Наскоро даваха как от топлофикация,банки и др.институции си търсят дължимото дори и след години от наследниците на длъжниците.

За 150.00 лева няма да се занимават с имота ти.

# 37 929
  • София

Баща ти (Бог да го прости!) е починал и те няма срещу кого да заведат дело. Остави ги и не се занимавай с тях.

Моите уважения Дядо Хаджия, но сумата не е голяма и най-добре да се плати. Иначе ще я дадат на колекторска фирма, после на ЧСИ и може да набъбне много. Тя е наследник и ще я гонят до дупка, освен ако не се откаже от наследство.

# 37 930
  • София

Моите уважения Дядо Хаджия, но сумата не е голяма и най-добре да се плати. Иначе ще я дадат на колекторска фирма, после на ЧСИ и може да набъбне много. Тя е наследник и ще я гонят до дупка, освен ако не се откаже от наследство.

Чак пък за отказ за наследство. Хайде нека бъдем малко по-реалистични.

# 37 931
  • Sofia
мерси,ще задействам нещата,няма за 150лв.да се лиша от имота,я Naughty

# 37 932
  • оттам, откъдето започва България
Нас от Виваком ни търсиха за 5 лв. някаква неплатена такса за флашка, писаха писма, но така и не отидох да ги платя. Сигурна съм, че не съм им длъжник, защото си платихме всичко.

# 37 933
  • София

Чак пък за отказ за наследство. Хайде нека бъдем малко по-реалистични.

Ако я дадат на ЧСИ, само таксите и разходите по делото може да надхвърлят 4 цифрена сума  Peace

# 37 934

Уточни дали търсиш мастилено струен или лазерен принтер, както и някакъв бюджет.
          Имам абсолютно същия въпрос както dilyana.sl
          От вчера съм в същата дилема, но т.к. ще го ползвам у дома и принтиране ми се налага от време на време /по 50-100 страници на месец/, съм се насочила към лазерен 3 в 1, по възможност с WI-FI.  За бюджета -  newsm78 да е приемливо съотношението функционалност-качество  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт