?Въпроси всякакви?

• 5 556 962
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 53 715
Хора, четете си договора, под който се подписвате Naughty
...
Работата не им е да заблуждават (лъжат), а да кажат кое как е (мисля аз). Нека не ги оправдаваме.
Именно. Не, казвам, че ние не сме отговорни да гледаме какво подписваме, но в моя случай попитах момчето 2 пъти-той ме увери, че си остават този тарифен план с тази такса. Лошото е, че сега не е при мен договора и няма как да видя таксата, но помня, че си прочетох, видях и след това за всеки случай си попитах. И при положение, че им знам практиката и им нямам доверие, няма как да съм подписала, без да знам какво.
Исках просто да споделя притеснението си и да видя мнения по въпроса, тъй като не съм се сблъсквала с такъв проблем.

# 53 716
  • София
Скрит текст:
Blush последно прие ли се 2 януари да е почивен?

С последните промени е прието и на 2 януари ще се почива

Можете ли да посочите къде го пише? Че прерових всичко.... newsm78 Sick

https://trud.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-2-%D1 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/
Ами всъщност това е прието на първо четене (коментираха, че между четенията може да отпадне), така че всъщност още не е прието. Само след приемането му на второ четене и обнародване в ДВ ще се знае със сигурност.

А второто четене дали ще бъде тази година, защото иначе ще се почива.
newsm78 Това не го разбрах.

# 53 717
За 1-годишно бебе с размер на стъпалото 12 см кой номер ботушки от Лидл трябва да се вземат? Почват от 25...
Около 12см е 20номер.

# 53 718
  • София
Aз се обърках всъщност преди малко.  Blush Simple Smile

Ако второто чете за почивните дни е на 09.01 да кажем, това значи ли, че 02.01 все пак ще е работен ден.

# 53 719
  • Там, където ме обичат
Къде се продават салфетки за подобни салфетници?:
http://vinciddesign.com/kuhnya/salfetnici-Housewife

# 53 720
Не разбрах какво искате да кажете всъщност? Rolling Eyes
Кой кого оправдава? Около мен случаи на подхлъзнати при подписване на такива договори бол  Stop
Просто да не наричаме лъжците умни и излъганите тъпи. Отваря се повече място за още лъгане просто.
Не че "четете" е лош съвет, но все пак. Твърде много респект за измамниците в БГ. Твърде много.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За почивните дни - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/12/08/pochivkite-resheni-2-ia … a-velikden.324916

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 16:19 от Damarcus

# 53 721
  • Варна
За 1-годишно бебе с размер на стъпалото 12 см кой номер ботушки от Лидл трябва да се вземат? Почват от 25...

По спомен почнахме от 17 номер. Мисля, че 25 ще му е голямо...

Мдаа, в темата на Лидл вече популярно ми обясниха  Mr. Green

# 53 722
  • София
В събота пазарувах във Фантастико. Платих с карта. Днес в транзакциите си виждам, че освен плащането, са изтеглени пари от банкомата в същото фантастико. Но съм 100% сигурна, че не съм теглила. Точно този банкомат не съм го ползвала от 2 месеца. Ползвам на друга банка.

Въпросът ми е - случват ли се такива грешки и как се процедира.

Свързах се с банката притежател на картата, но не очаквам бърза реакция. Звънях и в банката, чийто банкомат е във въпросното фантастико, казаха - не можели да ми помогнат. Да съм се свържела с моята си банка  Tired

# 53 723
  • София

Ако второто чете за почивните дни е на 09.01 да кажем, това значи ли, че 02.01 все пак ще е работен ден.
Мисля, че второто четене ще е преди празниците, защото навсякъде го тръбят като едва ли не свършен факт. Но винаги могат да ни изненадат. Аз знам, че няма ли го в ДВ, няма как да влезе в сила.

# 53 724
  • София
Къде се продават салфетки за подобни салфетници?:
http://vinciddesign.com/kuhnya/salfetnici-Housewife

Метро, Офис 1

# 53 725
  • София

Да, трябва да го гласуват и да го обнародват преди 01-01.

# 53 726
  • Там, където ме обичат
Rima,   Hug Hug

# 53 727
  • София
Именно. Не, казвам, че ние не сме отговорни да гледаме какво подписваме, но в моя случай попитах момчето 2 пъти-той ме увери, че си остават този тарифен план с тази такса.
Имат практика да обявяват тарифен план с определена такса и при сключване на срочен договор, за периода му да правят отстъпка от таксата, като след изтичането почват да начисляват пълната първоначално обявена. И ако случая е бил такъв, то формално служителя е бил прав като е казал, че остава същия тарифен план със същата такса. Само че леко е "забравил" да спомене, че в предишния договор е имало отстъпка, която сега няма.  

# 53 728
  • София

Да, трябва да го гласуват и да го обнародват преди 01-01.

Мерси!

# 53 729
В началото на годината работих за 2,5 месеца на граждански договор, без никакви удръжки.
Сега какво да правя? Трябвало деклариране - кога, къде, за какво?
Никога нищо не съм декларирала.

Общи условия

Активация на акаунт