?Въпроси всякакви?

• 5 557 029
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 53 670
Някой знае ли,дали съдомиялна машина Miele G 661  има кратка програма?

# 53 671
  • София
Някой използвал ли е водния филтър на прахосмукачка Зелмер без обезпенител? Дали ще й стане нещо, ако я пусна така? Или да посочите, моля, реален магазин, в който има обезпенител.
Никога не съм ползвала обезпенителя, така си седи. Не видях дали сте от София да ви го дам.

# 53 672
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush последно прие ли се 2 януари да е почивен?

# 53 673
Blush последно прие ли се 2 януари да е почивен?

С последните промени е прието и на 2 януари ще се почива

# 53 674
Мериан, благодаря, много мило!  Hug
Но няма смисъл, защото той свършва бързо и след месец пак ще имам същия проблем.
А ти си я използваш с вода, така ли? Щото нали има още два филтъра, но ми се ще с водата да минавам.

# 53 675
Някой използвал ли е водния филтър на прахосмукачка Зелмер без обезпенител? Дали ще й стане нещо, ако я пусна така? Или да посочите, моля, реален магазин, в който има обезпенител.
Никога не ползвам обезпенител. Обаче определено не ми харесва как дърпа като е на вода. Ти колко вода сипваш?

# 53 676
  • София
Аз само с вода съм я ползвала досега. В сравнение с предишната ми прахосмукачка дърпа по-добре. Сега вече излязоха и много по-нови модели на друг принцип и вероятно има по-добри, но не съм имала възможност да сравнявам.

# 53 677
Сипвам вода до обозначението, не знам колко е като количество, някъде  около 300 мл. вероятно.
Използвам я с вода, защото въздуха след това е някак по-чист и освежен, а с другите филтри все остават малки прашинки във въздуха.

# 53 678
  • Cyberspace

И аз се интересувам.

Само информативно, ако се сложи съвсем малко - няколко мл. омекотител във водата с препарата се премахва пяната. Правила съм го веднъж с моята перяща zelmer, но доколкото знам не е здравословен метод и не съм го правила повече, защото съм с малко дете.

# 53 679
Много ви благодаря, ще я пробвам без обезпенител и ще пиша какво е станало.
И омекотителят е идея, но и аз съм с бебе.

# 53 680
  • София
Количедството вода поне на моята е 700 или 800 мл, не помня точно.

# 53 681
  • Cyberspace
На моята на водния филтър е 1,3л., а на контейнера за пране е 1,7л.
Стар модел е. Гледах, сравнявах онлайн, накрая пратих ММ да избира и да купува, а в магазина му казали, че между този модел и следващите два разлика нямало, даже комплектът принадлежности бил еднакъв и моят взел старата. Е, поизлъгали са ни, моят няма турбо четка.
Ще се радвам някой да сподели подходящи препарати, защото честно казано тези с прахосмукачката ми се струват скъпи - 17лв. някъде им гледахме комплекта  Tired

# 53 682
  • Sofia
   Здравейте, някой би ли ми дал идея, какъв е най-стабилният начин за прикрепяне на такъв тип текстилни панделки или подобни декоративни елементи към опаковката на подаръци или към гладките повърхности из къщата – гардероби, шкафове, стени? Самите панделки (купени са от "Джъмбо") си имат "крачка" / твърди шнурчета, чрез които могат да бъдат прикрепени, но това не би свършило работа, ако повърхността е гладка, както споменах, и "крачката" няма за какво да се захванат. С лепило едва ли ще стане – все пак, панделките и повечето от останалите декоративни елементи, с които разполагам, са от текстил. Като че ли единствено ми остава да ги завържа някак си с лентички за опаковане и просто да си висят. Thinking Друг вариант е с обикновено или двойнозалепващо тиксо, ама не съм сигурна, че ще стане.

# 53 683
Става с тиксо, аз така направих, иначе нямаше начин да ги закрепя и да стоят стабилно, щом удържат и на нападенията на котарака, значи здраво съм ги лепнала. Mr. Green
Коте, не на всички гладки повърхности обаче стана, тези които не успях да ги пригодя с тиксото, вързах с панделки, което ми отне доста усилия между другото, не е лесно..... ooooh! Peace

# 53 684
  • София
Опитай с двойнозалепващо тиксо. Обаче внимавай, аз преди 2 години лепих един коледни чорапи с двойнозалепващо тиксо, чорапите паднаха почти веднага, но тиксото още не мога да го почистя от някои повърхности  Confused

Общи условия

Активация на акаунт