?Въпроси всякакви?

• 5 557 069
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 53 700
Благодаря, ще погледна договора.
И още нещо-мога ли сега да премина на по-ниска тарифа?

Трябва да си прочетеш договора, най-вероятно след като приключи тогава ще можеш да преминеш на по-ниска тарифа.

Виж кой е бил сътрудникът с който сте подписвали и, ако наистина си е позволил да те излъже по тоя начин, вдигни му един хубав скандал, хич не го жали, че и началника му посети. В крайна сметка КЗП, ако не се разбират! Peace

# 53 701
Blush последно прие ли се 2 януари да е почивен?

С последните промени е прието и на 2 януари ще се почива

Можете ли да посочите къде го пише? Че прерових всичко.... newsm78 Sick

https://trud.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-2-%D1 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/

# 53 702
Хора, четете си договора, под който се подписвате Naughty

Няма казал-рекъл...пък той, другарко, ме подведе...пиеш една студена вода сега и за другия път си знаеш да четеш всьо Peace Щом има подпис, значи си се съгласил с написаното в договора. И КЗП няма да ти помогне сега, защото иди доказвай кой какво ти бил обещал. Казаното отминава, написаното остава...е казал поетът, или народът Mr. Green
И още - кьорав карти не играе Naughty

Извинявам се, че съм малко остра, но се ядосвам как се оставяте да бъдете манипулирани от някакви служители, които всички знаем, вземат процент за всеки нов прилапан клиент Stop

# 53 703
  • София
Благодаря, ще погледна договора.
И още нещо-мога ли сега да премина на по-ниска тарифа?
Може да е някакво изравняване. Защото тя таксата се предплаща, а пък и едва ли сте отишли точно на датата на фактуриране да прехвърлите номера. Иначе аз скоро преподписах и момчето ми каза даже какви ще са първите такси, които ще платя, точно заради тези изравнявания.

# 53 704
  • София

https://trud.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-2-%D1 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/
Ами всъщност това е прието на първо четене (коментираха, че между четенията може да отпадне), така че всъщност още не е прието. Само след приемането му на второ четене и обнародване в ДВ ще се знае със сигурност.

# 53 705
  • София
   Във връзка с предишното ми питане – двойнозалепващо тиксо дали ще мога да намеря в някоя от книжарниците в "Paradise Mall" – "Orange", "Ciela", "Хермес"? Rolling Eyes
Orange със сигурност!

# 53 706
  • София
Ако договорът, който не е изгоден е подписан скоро мисля, че има начин да се реагира. Има някакъв срок примерно 7 дни, в който може да се обяви за нищожен.

# 53 707
  • София

Ами всъщност това е прието на първо четене (коментираха, че между четенията може да отпадне), така че всъщност още не е прието. Само след приемането му на второ четене и обнародване в ДВ ще се знае със сигурност.

А второто четене дали ще бъде тази година, защото иначе ще се почива.

# 53 708
  • Sofia

Супер, че най-омразно ми е да тичам по магазините за нещо конкретно, което не се намира лесно. Peace Поне и без това ще ходя до "Paradise" утре.

# 53 709
  • Варна
За 1-годишно бебе с размер на стъпалото 12 см кой номер ботушки от Лидл трябва да се вземат? Почват от 25...

# 53 710
На 1г не носят ли 19 номер?! 25 номер е за по-голямо дете

# 53 711
За 1-годишно бебе с размер на стъпалото 12 см кой номер ботушки от Лидл трябва да се вземат? Почват от 25...

По спомен почнахме от 17 номер. Мисля, че 25 ще му е голямо...

# 53 712
...
Работата не им е да заблуждават (лъжат), а да кажат кое как е (мисля аз). Нека не ги оправдаваме.

# 53 713
  • София
...
Работата не им е да заблуждават (лъжат), а да кажат кое как е (мисля аз). Нека не ги оправдаваме.
Точно това щях и аз да напиша.

# 53 714
...
Точно това щях и аз да напиша.

Не разбрах какво искате да кажете всъщност? Rolling Eyes

Кой кого оправдава? Около мен случаи на подхлъзнати при подписване на такива договори бол  Stop

Общи условия

Активация на акаунт