?Въпроси всякакви?

• 5 557 163
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 53 685
двойно лепящи ленти, има различни размери

# 53 686
Търся зимна шапка за лов,мъжка.
Ако знаете някакви изпитани сайтове или реални магазини,моля кажете.
Другото,което се чудя е,имат ли шапките размери?)И какви са С,М,Л или номерация някаква? newsm78

# 53 687
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Търся зимна шапка за лов,мъжка.
Ако знаете някакви изпитани сайтове или реални магазини,моля кажете.
Другото,което се чудя е,имат ли шапките размери?)И какви са С,М,Л или номерация някаква? newsm78

имат номера. обиколката на главата  Blush

в училище май ще обявят грипна ваканция. как стои въпроса с отсъствието от работа?

# 53 688
  • София (Възраждане)
Странно е грипна ваканция да се обяви сега, обикновено пикът е в средата или края на януари.

# 53 689
  • София
Панделки в/у опаковки - тиксо. За други повърхности може да се използва и топъл силикон.

# 53 690
  • Sofia
Става с тиксо, аз така направих, иначе нямаше начин да ги закрепя и да стоят стабилно, щом удържат и на нападенията на котарака, значи здраво съм ги лепнала. Mr. Green
Коте, не на всички гладки повърхности обаче стана, тези които не успях да ги пригодя с тиксото, вързах с панделки, което ми отне доста усилия между другото, не е лесно..... ooooh! Peace
Опитай с двойнозалепващо тиксо. Обаче внимавай, аз преди 2 години лепих един коледни чорапи с двойнозалепващо тиксо, чорапите паднаха почти веднага, но тиксото още не мога да го почистя от някои повърхности  Confused
двойно лепящи ленти, има различни размери
Панделки в/у опаковки - тиксо. За други повърхности може да се използва и топъл силикон.

Благодаря ви, много сте мили! bouquet Hug На прав път съм, значи – и, да, обезателно ще внимавам върху какви повърхности лепя двойнозалепващото тиксо, че не искам да останат следи после. Дано закрепването по този начин се окаже достатъчно стабилно, че и аз съм с котараци.

# 53 691
Здравейте, днеска от мтел ме "изненадаха" . Преди месец и повече отидох с баща ми в магазин на мтел за да си прехвърля договора на мое име , тъй като той беше титуляр. Всичко точно, продължих си със същия план и съответно същата такса. Сега виждам, че таксата е двойно по-висока на този план във фактурата, която трябва да платя, а момчето на 2 пъти ме увери, че всичко е точно, когато подписвах.
Баща ми като лоялен клиент мисля, че ползваше някакво намаление от таксата, но не знам как стоят нещата. Възможно ли е след като е прехвърлен на мен договора ми, тази такса да е без намалението, в смисъл това да е реалната цена и затова да е при мен по-висока с 50%?
От друга страна знам, че имат интерес да правят нещата в своя полза за да спечелят и допускам, че момчето може и умишлено да ме  е подвело, че таксата си остава такава, въпреки че на 2 пъти питах, за да съм сигурна.  Лошото е, че сега договора не е в мен, за да погледна.
Вие какво бихте ме съветвали в тази ситуация?

# 53 692
Възможно ли е след като е прехвърлен на мен договора ми, тази такса да е без намалението, в смисъл това да е реалната цена и затова да е при мен по-висока с 50%?
Точно това е станало.

# 53 693
Какво са ви казали в офиса не е важно.
Сега получавате сметки по договора, който сте подписали. Там със сигурност е вписаната реалната такса.

# 53 694
Благодаря, ще погледна договора.
И още нещо-мога ли сега да премина на по-ниска тарифа?

# 53 695
  • Sofia
   Във връзка с предишното ми питане – двойнозалепващо тиксо дали ще мога да намеря в някоя от книжарниците в "Paradise Mall" – "Orange", "Ciela", "Хермес"? Rolling Eyes

# 53 696
Благодаря, ще погледна договора.
И още нещо-мога ли сега да премина на по-ниска тарифа?

Трябва да си прочетеш договора, най-вероятно след като приключи тогава ще можеш да преминеш на по-ниска тарифа.

# 53 697
@hintt: като се увериш, че наистина ще плащаш 2 пъти повече, отколкото искаш и ако имаш финансовата възможност и ако Mtel са в кюпа с "3 такси" плащаш с думите "айде, со здраве".

# 53 698
  • София
Blush последно прие ли се 2 януари да е почивен?

С последните промени е прието и на 2 януари ще се почива

Можете ли да посочите къде го пише? Че прерових всичко.... newsm78 Sick

# 53 699
  • София
   Във връзка с предишното ми питане – двойнозалепващо тиксо дали ще мога да намеря в някоя от книжарниците в "Paradise Mall" – "Orange", "Ciela", "Хермес"? Rolling Eyes
Навсякъде има

Общи условия

Активация на акаунт