?Въпроси всякакви?

• 5 556 675
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 54 225
Честито Рождество Христово!
Имам карта на Уникредит, която изтича скоро, издадена ми е още докато бях студенстка в друг град. За да ми издадат нова, мога ли от клон в друг град да отида или трябва там, от където ми е издадена? И  какво трябва да направя?
В Уникредит съм си вадила карта последно преди 3-4 години. Поръчах я по телефона до офис, който ми беше най-удобен, а не от централата, където ми е откривана сметката.
Благодаря. А само обаждане ли е достатъчно, понеже за друга банка разбрах, че те те уведомяват по телефона, че ти изтича и в кой офис да отидеш за новата?

# 54 226
Преди време купих от МОЛ София от щанд лъжичка с гравирано име с титаниево покритие - имаше и по 10 и по 15 лв. Сега щандът го няма(или поне аз не го намирам). Гледах в нета подобни лъжички, но са много по-скъпи. Имате ли предства  къде има такъв магазин?
http://buketimarini.com/product/chaena-lyjichka-za-neq/ от тук поръчах аз миналата седмица. Идват с кутийка.

# 54 227
  • София
Скрит текст:
Имам карта на Уникредит, която изтича скоро, издадена ми е още докато бях студенстка в друг град. За да ми издадат нова, мога ли от клон в друг град да отида или трябва там, от където ми е издадена? И  какво трябва да направя?
В Уникредит съм си вадила карта последно преди 3-4 години. Поръчах я по телефона до офис, който ми беше най-удобен, а не от централата, където ми е откривана сметката.
Благодаря. А само обаждане ли е достатъчно, понеже за друга банка разбрах, че те те уведомяват по телефона, че ти изтича и в кой офис да отидеш за новата?
Моята си беше в срок на валидност, но имах въпроси, звъннах по телефона да попитам и тогава ми предложиха да ми издадат безплатно още една. Но беше преди няколко години, сега може и да има такса.
Между другото от 01.02.2017 г. Булбанк ще имат промяна в тарифите.

# 54 228
Mrs Jan, Благодаря. Ще се обадя.

# 54 229
  • София
Спешно търся хубаво, топло, зимно яке с качулка за висока и слаба девойка.
Да сте виждали някъде по магазините?

Има по моловете, аз скоро си купих такова.

Тъй като нямам време да обикалям, би ли споделила, ако искаш и на лични, от кой мол и кой магазин си го купила

Колко е високо момичето?

# 54 230
  • София
Писах на Top shop, че не съм доволна от
Пест рипелър  за хлебарки и др ,гадини.Те ми благодариха и пратиха:
  кодът за твоят ваучер е ххххх.
Какъв е този ваучер ,нямам идея?!
Добре, че сподели. Щях да купувам. Защо не си доволна?

# 54 231
  • в огледалото на живота
Мога ли да съхраня тесто за меденки във фризера?
Остана ми доста приготвено,а не ми се изхвърля....

# 54 232
За хлебарки ползвахме Дохлокс - безотказно е!

# 54 233
  • София
За хлебарки ползвахме Дохлокс - безотказно е!

Откъде го купуваш? Не съм виждала.

# 54 234
  • София
Имам карта на Уникредит, която изтича скоро, издадена ми е още докато бях студенстка в друг град. За да ми издадат нова, мога ли от клон в друг град да отида или трябва там, от където ми е издадена? И  какво трябва да направя?
За преиздаване на пластика по старата сметка искат 10 лв. за доставка до друг клон. Питала съм за моята - клонът издател и този удобен за мен са в София. Предвид гореспоменатите промени в тарифата най-добре питай по телефон или имейл - отговарят бързо.

# 54 235
  • София
Ако е маслено тесто, можеш и до два-три месеца да го съхраняваш.

# 54 236
  • в огледалото на живота
Ако е маслено тесто, можеш и до два-три месеца да го съхраняваш.
Такова е.
Благодаря за отговора  bouquet
Поизхвърлих се с двойна доза...  Blush

# 54 237
Има ли тема за размяна на коледни подаръци, като че ли предни години е имало

# 54 238
  • Sofia
Днес по тв даваха за някакъв сайт в който публикуват нежелани подаръци,но не запомних как е...

# 54 239
  • София
Гръцката коледа на 6-ти януари ли е?

Общи условия

Активация на акаунт