?Въпроси всякакви?

• 5 555 176
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 54 510
 newsm10 Благодаря !  И последно въпросче- вярно ли е ,че човек може да получи информация за резултатите от проведените изследвания на кръвта? Може ли да се каже,че са обективни като ПКК,примерно ,т.е не само кръвна група ,а и други показатели ?

# 54 511
  • София
http://bgblood.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/
Хепатит А не е противопоказен за кръводаряване.

# 54 512
  • В един копнеж!
newsm10 Благодаря !  И последно въпросче- вярно ли е ,че човек може да получи информация за резултатите от проведените изследвания на кръвта? Може ли да се каже,че са обективни като ПКК,примерно ,т.е не само кръвна група ,а и други показатели ?
Аз не разбрах какво питаш, но общо взето като отидеш да дадеш кръв за изследване,сама казваш какви показатели ти трябват, освен ако не са назначени от лекар.

# 54 513
Може ли на кръщене да има само кръстник?

# 54 514
Може.
Аз имам само кръстник.

# 54 515
  • София
Да. Нужен ти е само един човек.

# 54 516
Питаш за мъж + жена да са кръстници? 1 човек е достатъчен.

# 54 517
Да и кръщелника, разбира се.

# 54 518
Питам ,след като човек е дарил кръв , получава ли някаква информация за здравословното му състояние според изследванията които са му направили ?
Надявам се да е по - ясно ! Wink

# 54 519
  • София
Питам ,след като човек е дарил кръв , получава ли някаква информация за здравословното му състояние според изследванията които са му направили ?
Не. Само резултатите за хепатит, спин и сифилис.

# 54 520
  • ту тук, ту там
Не са длъжни да те информират, но имаш право да получиш информация, как и къде го пишеше в онзи линк, който дадоха по-горе.
И аз мисля, че хепатит А не е противопоказен.

# 54 521
Благодаря Ви!
След като информацията е противоречива (някъде пише ,че не взимат,другаде ,че само за Б и Ц важи) ще проверя утре. Дано вземат!

# 54 522
  • София
Аз не разбрах какво питаш, но общо взето като отидеш да дадеш кръв за изследване,сама казваш какви показатели ти трябват, освен ако не са назначени от лекар.
И аз не разбрах какво точно питаш... newsm78

# 54 523
Дали ще получи някакви резултати за кръвта си е въпроса.

# 54 524
От няколко дни имам проблем с отварянето на много сайтове. Пробвам от два лаптопа и телефона, и на трите устройства не успявам. Дали има някаква настройка, която съм направила несъзнателно, примерно на акаунта ми в gmail и това да възпрепятсва връзката?
Отваряте ли bonapeti.bg?

Общи условия

Активация на акаунт