?Въпроси всякакви?

• 5 621 712
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 59 730
  • София-Младост
Кой месец се сменяше личния лекар- юни или юли? И направо при новоизбрания ли да отида или тярбва да уведомя досегашния си или той бива уведомен след като се прехвърля при новия?
Юни, подаваш каквото е необходимо...бланка за избор мисля при новия. Старият ще бъде уведомен служебно.

# 59 731
Направо при новия.
Ако имаш документи при стария,е хубаво да си ги вземеш...но то май при тях нищо не се държи..

# 59 732
Кой месец се сменяше личния лекар- юни или юли? И направо при новоизбрания ли да отида или тярбва да уведомя досегашния си или той бива уведомен след като се прехвърля при новия?
Можеш по всяко едно време, отиваш при новият личен лекар, там попълваш един документ и готово.Той автоматично те отписва от системата на другия личен лекар.
Поне при мен беше так, а месецът беше  януари.

# 59 733
  • София
Дайте, моля ви, линк към Майчинство счетоводно, че от телефона е мъка да търся нещо Simple Smile

# 59 734
  • Телиш/Плевен
Дайте, моля ви, линк към Майчинство счетоводно, че от телефона е мъка да търся нещо Simple Smile
Заповядай! bouquet

# 59 735
  • София
Заповядай! bouquet

Благодарности!!!

# 59 736
Кажете някой сайт за рокли, в който фигурира номерът ХЛ... Rolling Eyes Grinning

# 59 737
Пробвай тук : http://efrea.com/ и тук : https://elmaira.bg/

# 59 738
тинити, и в Кокетна имаше ХL, побиращи китообразни бременни  Embarassed  (в смисъл отговаряха си на размерите Laughing)

# 59 739
Благодаря! Ще погледна, ама чак за китообразни не търся. Laughing

# 59 740
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кажете някой сайт за рокли, в който фигурира номерът ХЛ... Rolling Eyes Grinning
http://selected-bg.com/, много, много е доволна голямата щерка Simple Smile От тук си хареса за 80 лв. рокля за бала (по едра е ...); поръчахме я (обадиха се, за да потвърдим размера, за да предупредят, че роклята се изработва в Полша и ще я доставят след 10 дни) ... Та, така - доволна съм Simple Smile

# 59 741
Мога ли да сложа желатин в пудинг, за да е стегнат и в определена форма ?  Blush

# 59 742
  • София
Мога ли да сложа желатин в пудинг, за да е стегнат и в определена форма ?  Blush
Можеш, разбира се.

# 59 743
Можеш, разбира се.
Ох, Благодаря.  bouquet

# 59 744
Здравейте,

моля, помогнете ми да разбера как да стигна с градски транспорт от квартал Редута до киноцентър Бояна. Разбрах за автобус 64, който тръгва от център по хигиена, но с какво да стигна до тоя център? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт