?Въпроси всякакви?

• 5 624 833
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 60 105
Какъв е реда за уреждане официално да не се плащат здравни вноски на лице работещо в страна членка на ЕС с плащане на всички осигуровки в чужбина?
Реда е да декларира в НАП по местоживеене
Тук има някои документи http://www.nap.bg/page?sId1378fsL=34&sId1378dsA=2017&id= … 94&textMode=0

Благодаря.

# 60 106
Препоръчайте ортопед за преглед, като оплакванията са болки в таза, вдясно. Звънях на д-р Тивчев, за който съм чувала добри неща, но записват за края на юни чак

# 60 107
  • София
Препоръчайте ортопед за преглед, като оплакванията са болки в таза, вдясно. Звънях на д-р Тивчев, за който съм чувала добри неща, но записват за края на юни чак

Не виждам откъде си. Аз ходих в Горна Баня при Стефанов, хареса ми. От Мазнейков също съм много доволна

# 60 108
Мишелин, при Николай Тивчев изобщо не бих те посъветвала да ходиш.

# 60 109
Здравейте, искам да попитам къде реално бих могла да продам няколко гоблена. Пусках в сайта гоблен бг, пусках в олх, пусках в ебей, нарочно на по-ниски от другите цени, защото искам да ги продам просто  Simple Smile но няма желаещи. Не се търсят ли, не знам. Ако някой реално има успех с продажба на гоблен и сподели ще съм много благодарна  Peace

В базар.бг? Принципно etsy.com е сайтът за ръчно изработени неща. Peace

# 60 110
Малко глупав въпрос, но...Има ли някаква опасност, когато зъболекарят работи с машинка, когато има гръмотевици?  newsm78 Mr. Green

# 60 111
Иво Димитров в Горна баня.

# 60 112
  • София
Малко глупав въпрос, но...Има ли някаква опасност, когато зъболекарят работи с машинка, когато има гръмотевици?  newsm78 Mr. Green
Има, може да се стресне от силния гръм и да направи по-голяма дупка  Mr. Green

# 60 113
Crazy Мерси за отговора, направо ме успокои!  Joy

# 60 114
Деси,Сийка, благодаря ви момичета. Бях забравила за Горна Баня. Утре ще се метна до там  Hug

datura_inеrmis, защо така? Приятелят ми преди месец си оперира коляното при него. Всичко мина добре, но още му се затопля проблемното място, което значи, че може да има възпалителен процес? На контролния преглед Тивчев каза, че всичко било нормално. Та, сподели моля те, защо не го препоръчваш, че се притесних.

# 60 115
И да споделя няма да те успокоя особено. Ако е слагал имплант, надявам се да е сложил това, за което сте платили, да е бил най-подходящея, и да се получи точно така, както ви е обяснил.

# 60 116
  • София-Младост
В 7 ДКЦ има страхотен ортопед, но му забравих името  Cry

# 60 117
  • София
В 7 ДКЦ има страхотен ортопед, но му забравих името  Cry

Д-р Гьорев.

# 60 118
  • София-Младост
Joy hahaha Joy
Не се сдържах, но цвиля от смях...

# 60 119
  • София-Младост
В 7 ДКЦ има страхотен ортопед, но му забравих името  Cry

Д-р Гьорев?
Точно той!!!

Общи условия

Активация на акаунт