?Въпроси всякакви?

• 5 556 418
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 61 275
  • София
...............................

Препоръчайте ми хубав латекс и магазини в София.
Питаш за хубав латекс - Бенджамин Мур (Benjamin Moore) Напиши, отвори и разгледай чудеса.

# 61 276
  • софия
Препоръчайте ми хубав латекс и магазини в София.
flugger

# 61 277
Здравейте!
Някой има ли престава колко дни е пътуването с кораб от Индия до България?

# 61 278
Здравейте!
Някой има ли престава колко дни е пътуването с кораб от Индия до България?
За пратка ли питаш? Или за пътнически кораб?

# 61 279
  • София
За какво може да се използва глюкозата (освен в медицината)? В аптеката са объркали и вместо калциев глюконат на ампули са ми дали глюкоза (на ампули). Започнаха да се суетят как да сторнират и аз им казах просто да дадат това, което искам, а да оставят глюкозата, че нямах време.

Мога ли да я използвам за нещо?

# 61 280
  • София
За какво може да се използва глюкозата (освен в медицината)? В аптеката са объркали и вместо калциев глюконат на ампули са ми дали глюкоза (на ампули). Започнаха да се суетят как да сторнират и аз им казах просто да дадат това, което искам, а да оставят глюкозата, че нямах време.

Мога ли да я използвам за нещо?
При повръщане аз давам на моите по 1, 2 лъжички през 20, 30 минути. В случая по една ампула на половин час.

# 61 281
От известно време използвам активно картата си, която е на Уникредит Булбанк и искам да мога да получавам информация за сметката си, както и да използвам предлаганите услуги онлайн. Знам, че имат мобилно приложение, но аз искам да си направя регистрация в сайта им. Въпросът ми е еднакви ли са услугите, които мога да ползвам през мобилното приложение и онлайн регистрацията в сайта или по-добре е мобилното приложение. И също колко ще ми струва това или е безплатно  и трябва ли да се разкарвам до техен офис или не е нужно? Ще се радвам някой, който ползва такава ъслуга, да сподели.

# 61 282
  • София
За какво може да се използва глюкозата (освен в медицината)? В аптеката са объркали и вместо калциев глюконат на ампули са ми дали глюкоза (на ампули).
По същата причина аз имам цяла банка у дома и се чудя какво да я правя.

# 61 283
За какво може да се използва глюкозата (освен в медицината)? В аптеката са объркали и вместо калциев глюконат на ампули са ми дали глюкоза (на ампули).
По същата причина аз имам цяла банка у дома и се чудя какво да я правя.
И при мен същата работа. Казах на приятеля ми да купи 2-3 ампули глюкоза, но в аптеката нямали и му дали цяло шише, и се чудех какво ще правя толкова много. И така си стои вече доста време...пари и глюкоза на вятъра.

# 61 284
  • София
Глюкозата става за подслаждане на кафе/чай, за сиропиране на торта, има много рецепти за сладкиши, в които се използва глюкоза.

# 61 285
  • София
От известно време използвам активно картата си, която е на Уникредит Булбанк и искам да мога да получавам информация за сметката си, както и да използвам предлаганите услуги онлайн. Знам, че имат мобилно приложение, но аз искам да си направя регистрация в сайта им. Въпросът ми е еднакви ли са услугите, които мога да ползвам през мобилното приложение и онлайн регистрацията в сайта или по-добре е мобилното приложение. И също колко ще ми струва това или е безплатно  и трябва ли да се разкарвам до техен офис или не е нужно? Ще се радвам някой, който ползва такава ъслуга, да сподели.
На сайта им пише, че Булбанк онлайн е безплатно за индивидуални клиенти, а на мен ми удържат месечна такса  Thinking по договор, който съм сключила с тях в техен офис. За Булбанк Мобайл пак там пише, че може да се активира онлайн за притежателите на техни дебитни карти. Мобилното приложение не съм ползвала и не мога да сравня двете.
Най-добре им звънни и питай щом не ти се ходи до офис.
Цитат
Център за контакт с клиенти
0700 1 84 84  на цената на един градски разговор
1 84 84  за местни мобилни оператори
callcentre@unicreditgroup.bg

# 61 286
  • София
Ползвам и двете и мобилното приложение и интернет банкирането. Такса няма. Но трябва да се мине през офис, защото там дават един код за мобилното приложение и юзър нейм и парола за банкирането.  И трябва да се знае клиентския номер за мобилното приложение. За банкирането - има активно и пасивно. През активното може да се прави всичко - откриване на нови сметки, преводи и плащания на битови сметки и т.н. Инсталира се сертификат, който е индивидуален за всеки клиент. С пасивното само се следят сметките. От мобилното приложение могат също да се плащат сметки и да се правят преводи.

# 61 287
Скоро сме на сватба - освен подарък(пари в плик) трябва ли да нося цветя, ако да на кого и кога да ги дам? И много ли лошо се гледа на това гост да не е с прическа от фризьор Grinning сватбата е в друг град и не мога да търся там фризьор, а тръгваме рано и в моя град едва ли ще успея също...

# 61 288
Преди цветята се даваха след ритуала,пред ритуалната зала. Там заставаха младоженците и гостите се изреждаха да им честитят. Тогава се даваха и китките. Сега с тези изнесени ритуали не знам как е. Но букет няма да е излишен според мен.. Laughing

# 61 289
Цветята след ритуала в залата, но едва ли са чак задължителни. На прическа аз лично не ходя...

Общи условия

Активация на акаунт