?Въпроси всякакви?

• 5 556 668
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 61 350
то си е сериозно да не ти дадат почивен ден за смъртта (освен ако не се има предвид само родители и деца).

и са могли да ти дадат даже 20 дена още на първия ден работа май. шефа коли и беси дет се вика. въпреки мнението че закона е в полза на работника.

счетоводителите знаят добре (мисля) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=981592.15;topicrefid=20

# 61 351
Здравейте, какво означават няколко еднакви цифри с диез отпред във фейсбук публикация? Подозирам, че е знак за шега.

# 61 352
  • София
Възможно ли е мобилен телефон Самсунг да не може да се зарежда докрай от зарядното? Причината да е в зарядното? Пробвам с по-стари и не иска, а с ново на Леново става бързо и докрай?
Нали уж са универсални? newsm78
Възможно ли е причината все пак да е в телефона?

Ако е възможно линк към тема за подобни проблеми или мобилни телефони. Peace

Моят Самсунг се зарежда само и единствено от едно зарядно на Нокия. На оригиналното негово и на един друг Самсунг просто престана да реагира, просто не захапва. И от зарядното на таблета (Леново) също не мога да го заредя
Тоест, проблема не е в телефона, така ли да те разбирам?
Той започва, но бавно и спира на някакви проценти и ....дотук. Tired

Всичко може да е - входът, софтуер и т.н. От опит: изключи го, изцяло. След това или го зареди изключен или сложи зарядното и стартирай телефона. Не знам какъв им е проблемът, но явно нещо не е наред. Моят е Гранд Нео Дуо и тези различни проблеми със зареждането започнаха някъде към втората година.

# 61 353
  • Другата България
В подфорумът за телефони пък казват, че била батерията...колко струва нова батерия? newsm78
И откъде се купува?

# 61 354
Отиваш в магазин и си взимаш. Или нета. На тях има букви така или иначе.

# 61 355
  • Ланкър, планините Овнерог
Моят пък си се зарежда, но не държи батерията. А не е особено стар, от Коледа е и този проблем не е от сега. Galaxy J нещо си е. Редовно чистя кеш-меш, нета не е постоянно включен, не мога да му схвана драмата. И цикли, като го рестарирам, временно е ок.

# 61 356
  • София
Някой ако е правил ремонт скоро  може ли да ми каже за около 50 кв.м. за шпакловка и боядисване с латекс горе-долу каква цена излиза?

# 61 357
Диабетиците могат ли да ядат мед и краве масло? Четох някъде, че меда не повишавал нивата на кръвната захар и можело да хапват, но все пак да питам и тук.

# 61 358
  • София
Мед не, масло - да.

# 61 359
  • UK
Защо да не могат? Не съм наясно, но майката на приятеля ми има диабет и яде абсолютно всичко, включително шоколад, захар, торта и тн. Нормални количества, колкото ядем всички останали, не едно блокче или само една хапка.

# 61 360
Зависи какъв диабет има и до колко е контролиран Wink. Ако е инсулинозависима, едва ли би си позволила да яде сладко в каквито си иска количества, но дори да не е на инсулин при диабетиците диетата е много важна, ако искат да го контролират.

# 61 361
  • UK
Знам, че е важна, просто предполагам, че ако тя знае как да си контролира нивата на захар в кръвта (моята например е постоянно ниска и редовно краш-ва и започва да ми се вие свят и да ми треперят ръцете и краката, докато не хапна нещо сладко), вероятно си знае кога и колко сладко да яде. Така зададен въпросът не може да има еднозначен отговор.

# 61 362
  • София
Има голяма разлика от сладко до сладко. Мед не е препоръчително, тъй като той се обработна бързо и вдига рязко инсулина, докато торта примерно може, защото тя се обработва бавно, заради брашното и другите съставки. Затова се препоръчва захарта да се изяжда, а не изпива - едното изисква поетапно инсулин, докато другото - на един път.

Мед, ако е в меденки, не е проблем.

Разбира се, зависи от състоянието, при хора с неовладян диабет, диетата е строга и тогава и всички тези неща са забранени.

# 61 363
Диетата е нещо много важно при диабета.
Това е хронично заболяване.
Захар се препоръчва само при хипоглекимия

# 61 364
  • Сф
Някой ако е правил ремонт скоро  може ли да ми каже за около 50 кв.м. за шпакловка и боядисване с латекс горе-долу каква цена излиза?
Да -Латекс бяло( дисповит ползвахме)- 3лв, цвят 4; шпакловката 8 лв върви ( не сме правили, само кърпежи на пукнатини на места) Отделно местене на мебели , увиване с найлони по около 50 на стая.Но зависи от цялостното състояние на апартамента.Казвам ти цените на кв.м.просто.При нас 70 кв. боядисв+ кърпежите, и тн. около 250 материалите, 800 труд

Общи условия

Активация на акаунт