?Въпроси всякакви?

• 5 555 707
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 61 455
  • София
Може и да го продават в медицинските книжарници, но е достатъчно и ти да си го принтираш, няма нужда да го купуваш. По принцип новия ЛЛ може и да има, но моят примерно няма, то не е проблем просто разкарва хората два пъти, така че ако имаш принтер, си го изпринти за всеки случай.

# 61 456
marchеva14, не са на разположение по всяко време, изключения са по-скоро тези, които си вдигат телефоните. Поне тук сключват договори с дежурни кабинети, които посещаваме, когато ЛЛ не е на работа, ако не искаме да изчакаме за следващата й смяна. Ако е зле положението, звъня на 112, от там ме ориентират дали съм за линейка или на самоход към спешното.

Формуляри има в книжарниците до поликлиниките.

# 61 457
  • София
marchеva14, не са на разположение по всяко време, изключения са по-скоро тези, които си вдигат телефоните. Поне тук сключват договори с дежурни кабинети, които посещаваме, когато ЛЛ не е на работа, ако не искаме да изчакаме за следващата й смяна. Ако е зле положението, звъня на 112, от там ме ориентират дали съм за линейка или на самоход към спешното.

Формуляри има в книжарниците до поликлиниките.
Добре де, не си вдигат телефоните, имаш необходимост и отиваш в някакъв си дежурен център и там започваш да обясняваш и майчиното си мляко защо си там,  за да се добие и малка представа какво ти е. Това е глупаво, не е ли така...докато ЛЛ ти знае състоянието и може и по телефон да ти даде съвет не дай си Боже да те изпрати и към спешен център.. . Оперирах се преди няколко месеца, сложна операция е и в събота ѝ звъня за един съвет, само за съвет за едно лекарство дали да го взимам, нищо повече, никой не ми вдигна. Не я безпокоя по принцип, до момента никога не съм звъняла... Нещо не е точно. Ще я сменя и толкова.
Благодаря за книжарниците. Още утре купувам и се сменям. Поне ще ми е роднина и няма начин да ме отсвири, няма начин.

# 61 458
Абе след операция бих търсила опериращият ме лекар,не джипката..за съвет.

# 61 459
ЛЛ докато се сети кой се обажда, какво му/й има, с какви лекарства лекува...

# 61 460
И аз за подобни неща звъня на опериращия или лекар специалист, който ме наблюдава. Личната е по-наясно със сезонните вируси, да прецени какъв специалист ми трябва и да ми препоръча при кого да отида. Не бих разчитала на нейното мнение какво лекарство мога да пия в подобна ситуация. Операторът ми си вдига телефона и в почивните. Дори за изписани от ЛЛ неща се консултирам с него.

# 61 461
  • Пловдив
Дали ще пуснат 11г. деца на филма "Мумията" Rolling Eyes Grinning

# 61 462
  • sf
Спазват ограниченията стриктно, тъй че ако пише, че е за над 12 или 16, няма. С моята ходих, не я пуснаха на Логан, а щеше да напправи 16 след два месеца. Искаха лична карта. А тя им вика " Значи трева мога да си купя от някой ъгъл, а не ме пускате на кино с майка ми " 😂😉😂

# 61 463
Има ли тема за здравните осигуровки и по специално за попълване на декларация 7?
От телефона не мога да намеря без търсачката  Tired

# 61 464
# 61 465
колко време след като преведа пари по банков път се получават по сметката, ако превеждам ан същтата банка като моята?

# 61 466
  • София
колко време след като преведа пари по банков път се получават по сметката, ако превеждам ан същтата банка като моята?
Утре ще са на място.

# 61 467
Благодаря, а аз мислех, че по-бързо става в рамките на часове.

# 61 468
  • София
Благодаря, а аз мислех, че по-бързо става в рамките на часове.
Разбира се, че може и в рамките на часове, ама нали ги знаеш колко са пъргави, при добра воля от тяхна страна - може.

# 61 469
При мен преводи направени към 11-12 пристигнаха към 16.30 и от друга банка към моята сметка и от моя към чужда. Ако обаче са левови. Във валута имало забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт