?Въпроси всякакви?

• 5 556 197
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 61 560
Ако е под 14 години, ще се наложи да му извадите паспорт, да  Peace

# 61 561
  • някъде
Какво се случва със сумата от допълнителният пенсионен фонд на починало лице? Могат ли да се изтеглят от наследниците ( човекът е починал преди почти 5 години)?

# 61 562
Ние я изтеглихме няколко месеца след смъртта на баща ми. Прилична сума.

# 61 563
  • Другата България
Някой може ли да обясни като за блондинка какво се случва с този роуминг от днес?
Имам 400 безплатни минути към всички оператори, на Мтел съм, да речем замина за Англия, от там мога да звъня в Бг навсякъде в рамките на тези минути, така ли?
Приятелка е на Виваком с 1000 безплатни, тя от Бг също може да ми звъни в Англия на мтелската карта безплатно, така ли?

# 61 564
Обажданията от България към български номер в друга държава не са роуминг. Ако клиент звъни към български номер, независимо къде се намира последният, повикванията ще се таксуват като национални и обратното - всички обаждания към чуждестранен номер са роуминг, със съответните надценки, ако номерът е от страна извън ЕС.

# 61 565
  • Другата България
Тоест, на нея ще ѝ се таксуват тези обаждания въпреки безплатните минути, така ли да го разбирам? А на мен не?

# 61 566
аз го разбирам все едно всичко е БГ и т'ва е. когато двата номера които си комуникират са БГ и никой от двата не се намира в страна, която не е в ЕС. по отношение на минутите които има обаждащия се. пък после след като ги изпука минутите не знам. сигурно пак си плаща по плана. демек всичко у свето (ЕС) е България.

# 61 567
  • Другата България
Аз питах друго - когато си в страна от ЕС.
И ти звънят от Бг.
Плащаш или не, тоест, той плаща ли-звънящият?

# 61 568
Някой може ли да обясни като за блондинка какво се случва с този роуминг от днес?
Имам 400 безплатни минути към всички оператори, на Мтел съм, да речем замина за Англия, от там мога да звъня в Бг навсякъде в рамките на тези минути, така ли?
Да
Приятелка е на Виваком с 1000 безплатни, тя от Бг също може да ми звъни в Англия на мтелската карта безплатно, така ли?
Не, защото това не е роуминг, а международно обаждане и се таксува по тарифата​ за обаждания към ЕС.
И ти звънят от Бг.
Не плащаш нищо при входящи обаждания и съобщения в ЕС.

# 61 569
защо би плащал получаващия обаждане?

# 61 570
  • Другата България
И ти звънят от Бг.
Не плащаш нищо при входящи обаждания и съобщения в ЕС.
Звънящият плаща ли, не аз? Аз съм там, в ЕС, на мен ми звънят. ooooh!
Плаща, така го разбрах от това
Не, защото това не е роуминг, а международно обаждане и се таксува по тарифата​ за обаждания към ЕС.

# 61 571
Роуминг не е ли,когато и двамата -и звънящият,и получаващият обаждането,са към бг оператор? Независимо кой къде се намира?

# 61 572
На ТОВА попаднах днес по въпросите за роуминга.
Може да ви е полезно.

# 61 573
Не се отваря..

# 61 574

Общи условия

Активация на акаунт