?Въпроси всякакви?

• 5 554 390
  • 96 496
  •   6
Отговори
# 63 570
И аз го посъветвах да разпита лекарите защо му отказват корекция...по каква причина...амааа...

# 63 571
че нали точно от районния НОИ се връщат със "нищо не може да направите" а към ЛКК едва ли сам ще се насочи.

та нещо се налага сам човек да прави като обжалване например или въпроси на мейл, които да игнорират, макар че мейл се води писмено и може би няма да неглижират".

# 63 572
А  попитали ли са Защо?

# 63 573
По принцип е безсмислено да обжалваш в НОИ, те вече са ти написали какъв е проблема и няма да платят докато не го отстраниш, защото проблема не е в тях, а в болничния.
Но ако искаш да обжалваш точно в НОИ, пишеш в свободен текст и го занасяш заедно с копие на писмото им, и го внасяш в деловодството. Ще назначат проверка и ще те извикат да ти обяснят какъв е проблема. Но няма да платят и няма да те насочат към ЛКК. Но пробвай.

# 63 574
Очевидно не. И нещо трябвало да чакат да си получат решение.
Какво ще чакаш братче. Вече си получил каквото е имало да се получава. сега ти си на ред.

Happy а кой кой кара да отстрани проблема в БЛ?

# 63 575
Виж сега...нито знаем твоите хора казали ли са на лл за предходните болнични или не. Посъветвах те да поискат обяснение от лекарите, издали грешните листове... да попитат защо са им издали тези БЛ...и какво те са отговорили. Нищо не разбрах какво са им казали...все някой по веригата е сбъркал. Но кой...само твоите хора знаят...дали са те, като са спестили  инфо, дали е лл като е недогледал...да вървят да питат и да си търсят причината. Ние за ръка няма как да ги хванем и да ги заведем... извинявам се, но стана тегаво...

# 63 576
Аз отговарям по принцип, защото понякога хора търсят инфо и излизат отговорите, да се знае...
Иначе в конкретния случай мисля, че е ясно- заинтересованото лице е този, който отива и изяснява нещата по веригата. Отива с болничните на комисия, и евентуално тя му ги заверява- ако прецени че има основание. Това е.

# 63 577
ама т'ва отиване на ЛКК по желание ли е. все едно сядам пред кабинета и чакам?

предполагам ЛЛ с третия БЛ е виновен. ако го нямаше тоя БЛ дали би било всичко ОК няма как да знам. па защо трябва простия пациент да нищи връзката хептен не знам.

аз даже бих казал че нито един от двамата не е издал повече от 14 дена и в моята глава всичко е ОК. но ето че не е така.

# 63 578
ЛЛ е виновен и той трябва да си оправи нещата. Моята ЛЛ също е страшно неориентирана и ако не искам да м връщат при нея няколко пъти, изрично казвам точно какво искам да напише. Ако не съм наясно, питам педиатърката на детето, тя е перфектна в това отношение - познава всички документи, процедури, изисквания и е в час с измененията.
Чий е този болничен? Из поликлиниките има ЛКК, да отиде на място с болничния и всички документи, ще му кажат какво да попълни и да подаде. Докато разпитваш тук, ще изтърве сроковете.

# 63 579
ЛЛ се видя вече колко ще направи - 0.

самите БЛ май няма как да ги представи лицето на ЛКК  'щото не остават в лицето.

"спирам ДО произнасяне на Медицинската експертиза". Коя/кой/кои/какво е това и кога той/тя/то се произнася?

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 18:02 от Hulk1

# 63 580
  • София
Предложете спокоен басейн до 50 км от София, където не е навалица.

На нас много ни харесва в Кубратово. Тази година мислим да пробваме Камелот, но с нощувка, не знам дали има свободен достъп

# 63 581
  • София
Има ли някакъв начин за лесно пробиване на мидички и охлювчета?
Децата насъбраха на морето доста (най-вече охлювчета) и сега аз трябва да нижа герданчета. От естествено счупените успях да нанижа една гривничка, обаче останалите.... няма пробиване това нещо

# 63 582
Едно време ги търкахме в камък с вода...рапаните обаче.

# 63 583
Има ли тема за инцидента от тази сутрин във Варна и случващото се в Каменар?

# 63 584
Нуждая се от адвокат по трудово право. Моля, на лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт