?Въпроси всякакви?

• 5 554 465
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 615
Вие ги познавате най-добре какъв тип хора са. Дали са градски тип, дали обичат концерти, театри, книги...
Но фотокнига със снимки на децата, внуците и правнуците можете спокойно да им направите

# 63 616
  • ту тук, ту там
Деси, как не щипе?!
Аз имам проблем с кожата на ръцете от години, пука се, имам кървящи рагади по пръстите, не мога и да си помисля да пипам черен пипер с голи ръце, слагам в яденето с лъжичка.

# 63 617
  • Deutschland/HE
Въпрос към живеещите във Варна...къде във Варна има магазини за нанизи от минерални камъни на сносна цена ?

На бул. Мария Луиза има два магазина. Единия е като вървиш от Часовника към Общината, от дясната страна на ъгъла с ул. Драгоман. Другия магазин е от страната на ДНФ, малко след магазина Тип-Топ. Най-добро обслужване съм получавала в Мимоко, а и те до скоро имаха някаква промоция.

# 63 618
  • София
Мами, някоя да е виждала такава чанта в реален магазин в София?
https://remixshop.com/bg/accessories-bags-dunlop-pr1558759.html

# 63 619
  • София
Деси, как не щипе?!
Аз имам проблем с кожата на ръцете от години, пука се, имам кървящи рагади по пръстите, не мога и да си помисля да пипам черен пипер с голи ръце, слагам в яденето с лъжичка.

Изобщо не става въпрос за кожни раздразнения, а за порязване и механично нараняване на кожата и за последващо спешно кръвоспиране!

# 63 620
  • Burgas, Bulgaria
Преди три дни ме изписаха от неврохирургия. Май пак трябва да вляза, обаче имах случай с детето в който ми казаха,че ако не е минал месец , трябва да влезеш в същото отделение  . А аз избягах с 300 от този филм на ужасите и не искам там. Някой знае ли как стоят нещата?

# 63 621
Мадам, къде искаш да ходиш? Те неврологиите и неврохирургиите са навсякъде филм на ужасите.

# 63 622
  • ту тук, ту там
Деси, как не щипе?!

Изобщо не става въпрос за кожни раздразнения, а за порязване и механично нараняване на кожата и за последващо спешно кръвоспиране!
Явно само аз не разбирам разликата. Както и да е.

# 63 623
Тикве...до месец след изписването се водиш още техен пациент, да.

# 63 624
Мами, някоя да е виждала такава чанта в реален магазин в София?
https://remixshop.com/bg/accessories-bags-dunlop-pr1558759.html
Купих си такава само дето е Le Coq Sportif от Стара Загора, беше в магазин от рода на Темпо и съм много доволна. Предполагам, че във почти всеки спортен магазин ще има такива:)

# 63 625
С автобус 3 ли мога да стигна до басейн Корали и къде да сляза- бгмапс казва спирка кв. Горубляне
Моля за съвет Blue Heart

# 63 626
  • Burgas, Bulgaria
Оф ,разревах се , сериозно ли ?

# 63 627
  • София-Младост
С автобус 3 ли мога да стигна до басейн Корали и къде да сляза- бгмапс казва спирка кв. Горубляне
Моля за съвет Blue Heart
Можеш, спирка Банята Панчарево.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1It8Jpsa9aS87iZoYqL2QAM … 00000001&z=17
Искам и аз на басейн Simple Smile))

# 63 628
Оф ,разревах се , сериозно ли ?

Дали ме разбра правилно, защо пък да плачеш?

Има се предвид, че ако след изписването имаш нужда от преглед, е редно да отидеш пак там - водиш се още техен пациент и са длъжни да те прегледат, консултират и т.н. Например при ЛЛ в този период не може да отидеш, тъй както казах си пациент на отделението... Но това е добре, може и всеки ден да ходиш да ти пускат изследвания, да те преглед, ако нещо в състоянието ти те притеснява...и те няма да те върнат. Това е...Спокойно

# 63 629
Благодаря
бгмапс ми даде друга спирка, щеше да ме обърка

Общи условия

Активация на акаунт