?Въпроси всякакви?

• 5 616 414
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 66 690
ох настръхвам. пак ЧЕЗ изненадки.

# 66 691
  • София
Добре де, ако са ти прехвърлили част от дневното потребление по нощтна тарифа това е е само в твой плюс. Защо недоволстваш?
Ако пък електромерът ти показва 500 кВ (например) и те искат да платиш 500 кВ пак не виждам защо недоволстваш.
"Ползвахме духалка, ама едва ли толкоз много" не звучи много релевантно.
Имахме преди време един съсед докато аз бях домоуправител.... все ревеше колко много му е токът, пък водата, пък как явно мрежата е вързана грешно в "това скапано ново строителство"... наемател беше, изнесе се след време, за щастие. При следващите наематели "грешно вързаната мрежа" се оправи от само себе си и хората си плащаха нормални сметки

# 66 692
  • София
Рева, защото от сметка около 30 лв. сега е 80. А се замислих и че духалката май не сме я пускали повече от 4-5 дена за 3-4 часа дневно, защото сметката е до 17.10. Колко да е изхабила? Има няма 20 кВтч. Студено стана след това. А сметката е отгоре с поне 150 кВтч.
Като не мери правилно нощната тарифа, как ще си защитят данните по дневната?

# 66 693
  • София
Нека от ЧЕЗ да дойдат и да Ви проверят електромера. Платете им за услугата и чакайте тяхното решение, дали е за смяна и какво следва след проверката. След като не Ви работи електромера, няма какво да чакате и да се тюхкате.

# 66 694
  • София
Хич няма и да ги чакам. Вече им писах, а утре отивам и на място в някой от офисите им.

# 66 695
Мога ли да имам претенции за някаква компенсация или обезщетение от куриерска компания, че ми забави доставката на международна пратка повече от 10 дни от колкото са ми дали срок в офертата си?

# 66 696
  • София
Мога ли да имам претенции за някаква компенсация или обезщетение от куриерска компания, че ми забави доставката на международна пратка повече от 10 дни от колкото са ми дали срок в офертата си?
Зависи какъв е срокът или какво точно пише в офертата. В повечето случаи пише ЕТА (Estimated time of arrival), с което си връзват добре гащите.

# 66 697
Ако докажеш, че с това са ти причинили някакви финансови щети.

# 66 698
Ако докажеш, че с това са ти причинили някакви финансови щети.
Освен, че се забавихме пред клиентите и те звънят периодично да питат какво стана, не. Не сме плащали неустойка към клиента за забавянето.
Значи ще им се размине.

# 66 699
  • София
Немците миналата седмица почиваха доста. Ако пратката ти е била от там или е минавала през Германия...

# 66 700
Да, но паралелно с това друга пратка, от Германия, изпратена по-късно пристигна съвсем в срок, предвид празниците им миналата седмица. С друг куриер обаче.
Тази дето я чакам е от Китай. И още миналия месец е взета, с няколко дни по- късно от указанията по заявка.
Започнаха да ми обясняват, че това се дължи на натовареността на периода, ама мен какво ме касае, да не бяха давали срок.

# 66 701
Колко почивни дни са имали миналата седмица немците - нали само на 31.10.17? Че и аз чакам нещо от там.

# 66 702
  • София
Колко почивни дни са имали миналата седмица немците - нали само на 31.10.17? Че и аз чакам нещо от там.
Тези, с които работим ние бяха в почивка на 31.10. и 01.11. и ограничено обслужване на 30.10.

# 66 703
натиснах нещо на лаптопа и сега екрана ми е вертикален-  обръщам го настрани. идеи кое да натисна за оправюне?

Добро утро!

# 66 704
  • София
натиснах нещо на лаптопа и сега екрана ми е вертикален-  обръщам го настрани. идеи кое да натисна за оправюне?

Добро утро!
Добро утро Simple Smile
Alt + Ctrl + стрелка нагоре

Общи условия

Активация на акаунт