?Въпроси всякакви?

• 5 490 611
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 67 380
Точно така - ти не правиш отказ от поръчката, че връщането да е за твоя сметка. Ти предявяваш рекламация - клиентът не би следвало да понася неудобства от връщането на стоката.
На ХМ например, при дефект на стоката, за връщането не ти удържат пари за пощенски разходи. Дори те обезщетяват за неудобството, като ти дават ваучер с отстъпка при следващо пазаруване.

# 67 381
Артина на мен и брат ми,както и на "сестра ми" ни викаха така като малки.Родителите на майка ми са от малко дунавско село където се говори някакъв диалект на румънския и винаги са ни викали че сме половин влашчета,половин влаинче даже на брат ми като по мургав му викаха влашки циганин децата от града в който живеехме.После в Плевен където учехме също са ни наричали така,по скоро като обида,че не сме истински българи.Аз така и не научих този диалект на който се говори предимно в селата там,брат ми го знае даже се шегува че сега в Америка много му помага.
Панда разправяй се разбира се,още повече че сами са си признали,че са ти пратили нещо което не си искала,как така ще свърши това което искам и те на своя глава ще ти пратят цвят какъвто им изнася?Винаги ползвам преглед преди плащането и проверявам разцветка и размер.Предпочитам да ми се оскъпи доставката,отколкото разправии при връщане после и рекламации.

# 67 382
съвсем простичко означава човек от даден регион. вече народа какво мнение си е изградил за хората от тоя регион това се придава и на човека, който наричат еди как си.

# 67 383

labrex, благодаря! Така ме нахъса отговора ти! Smile Ей сега ги почвам.

Почвай ги, pandachina, стискам палци! В правото си си! Simple Smile Peace Аз преди дни водих "умен" разговор със служител на Еконт. Дава ми кашончето и ми изстрелва:"Ако ще връщате, плащате двойна доставка" и ми казва сумата. И аз му изстрелях със студен тон: "Ще връщам, ако не са поръчаните или са счупени, затова искам да ги видя". Бързо смекчи тона: " А, това е друга работа, там по друг начин става връщането." Отвори кашона, наред си беше всичко. Но ме подразни с това напомняне за двойната такса, без да съм споменала, че връщам. Ще плащам двойна, ама......друг път! Naughty

# 67 384
  • Талант на 2012,2013 г.
Syn, сърдечно благодаря. Както винаги си насреща. Hug Heart Eyes

# 67 385
  • София
teta75, не са голям сайт от ранга на Емаг. Очаквам дубликат, поисках си, да видим.

# 67 386
teta75, не са голям сайт от ранга на Емаг. Очаквам дубликат, поисках си, да видим.
Вземи си го. Снимай там цялата ви кореспонденция, гаранц.карти...всичко,което имаш. За жалбата към КЗП да ги имаш преснети,ако се закучи работата. Товарителниците също пази. Успех.

# 67 387
  • I want it all and I want it now.
Syn, сърдечно благодаря. Както винаги си насреща. Hug Heart Eyes
За теб винаги 😍

# 67 388
Един банков въпрос. Имам карта, дебитна, към Уникредит, ако има значение това. От онлайн банкирането установих, че от два месеца таксата за обслужване се е увеличила от лев на 2лв. месечно. В момента по картата имам дребна сума, няма изгледи да има занапред постъпления по нея. Ползвах я предимно за онлайн-покупки. Та се чудя ако изразходя сумата до последно, съответно ще се трупат тези въпросни такси всеки месец, картата изтича през пролетта на следващата година, ако не потърся новата пластика, сметката се закрива автоматично и никой няма да ми търси никакви суми за плащане? Пиша го това по спомен от преди 3-4 години, когато закрих друга карта, към друга банка, и това ми беше обяснила банковата служителка тогава. Моля някой ако е наясно, да се включи.

# 67 389
  • София-Младост
Един банков въпрос. Имам карта, дебитна, към Уникредит, ако има значение това. От онлайн банкирането установих, че от два месеца таксата за обслужване се е увеличила от лев на 2лв. месечно. В момента по картата имам дребна сума, няма изгледи да има занапред постъпления по нея. Ползвах я предимно за онлайн-покупки. Та се чудя ако изразходя сумата до последно, съответно ще се трупат тези въпросни такси всеки месец, картата изтича през пролетта на следващата година, ако не потърся новата пластика, сметката се закрива автоматично и никой няма да ми търси никакви суми за плащане? Пиша го това по спомен от преди 3-4 години, когато закрих друга карта, към друга банка, и това ми беше обяснила банковата служителка тогава. Моля някой ако е наясно, да се включи.
с изтичане срока на пластиката сметкат не се закрива,  а таксите ще си де трупат...ако не я ползваш я закрии лично на място.

# 67 390
с изтичане срока на пластиката сметкат не се закрива,  а таксите ще си де трупат...ако не я ползваш я закрии лично на място.

Логично е да е така. Но е факт, че при предишната карта към другата банка, минаха години както писах, служителката това ми каза и така стана. Нямам сметка, няма такси. Не съм ходила лично никога повече там, научих го по друг начин случайно.

# 67 391
Как вървят цените за литър ракия, дом. производство, също и за мед- компотен буркан, домашен.
Благодаря!

# 67 392
8 лв. ракията за 1л. Медът не беше ли 10 лв.

# 67 393
зависи от условията на банката, напр. на алианс след 3 мес. без движение и пари по сметката ги закриват служебно

# 67 394
Как вървят цените за литър ракия, дом. производство, също и за мед- компотен буркан, домашен.
Благодаря!
Ракия 7-8
Мед - 8-10

Общи условия

Активация на акаунт