?Въпроси всякакви?

• 5 487 141
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 67 410
  • Пловдив
Колко дни се полагат на работник като "учебни" или "студентски",който е задочник...?

# 67 411
Колко дни се полагат на работник като "учебни" или "студентски",който е задочник...?
Съгласно чл. 169, ал. 1 от Кодекса на труда, работник или служител, който учи в средно или висше учебно заведение без откъсване от производството, има право да ползва платен отпуск за обучение в размер на 25 работни дни за всяка учебна година, ако работодателят му е дал съгласие за това обучение.

# 67 412
  • Пловдив
Съгласно чл. 169, ал. 1 от Кодекса на труда, работник или служител, който учи в средно или висше учебно заведение без откъсване от производството, има право да ползва платен отпуск за обучение в размер на 25 работни дни за всяка учебна година, ако работодателят му е дал съгласие за това обучение.
bouquet
мислех,че са повече...щото само очните в един семестър са по седмици,т.е. 15 дни...и за втория ще останат 10,пък за изпитите да не говорим  Grinning

# 67 413
Работодателя може и тези дни да ти откаже. За платен отпуск става въпрос нали?

# 67 414
Да, платен отпуск 25 дни и според условията - неплатен от 2 до 4 месеца, но не съм сигурна при какви условия е приложимо.

# 67 415
  • Пловдив
Е,да...говорим със съгласието на работодателя.
Мерси!

# 67 416
  • Варна
Някой да си е поръчвал нещо от онлайн магазина popolo.бг?
Чудим се с колежките дали да рискуваме, блазнят ни ниските цени. Blush

# 67 417
пазарувам от време на време от един от реалните им магазини
имат и добри попадения, но и откровени боклуци
любими са ми прословутите петлевови долнища на пижами, у нас са около 10 броя  Mr. Green
всяка приятелка, с която сме влизали в техен магазин, също излиза поне с по едно-две  Laughing

# 67 418
Взимала съм си лятна пижама от там,не е мръднала.

# 67 419
Много симпатични долнища наистина...

# 67 420
  • Варна
Ахъм, точно на пижамите и ние сме хвърлили поглед. Значи ще вземем Blush

# 67 421
  • Варна
От там имам спални бельо. Като за цената си е ок, не е кой знае какво. И две калъфки - след второто пране избледняха доста.

# 67 422
А зимните пижами хубави ли са? Като за подаръци вкъщи.

# 67 423
В Уникредит таксите са така - 1 лв ако се ползва редовно сметката (има редовни постъпления) и 2 лв, ако не се ползва често. Няма да я закрият служебно при изтичане на картата, просто ще ви издадат нова карта. И таксите ще си вървят.

Имаш ли информация за други банки, или само за Уникредит, понеже работиш там или си клиент?
Аз днес направих запитване, очаквам отговор, макар да знам какъв ще е. Нямат интерес да ми отговорят нещо друго.

# 67 424
Здравейте,
имам въпрос - какви документи са необходими за смяна на джипи ( личен лекар) и дали от утре е възможно до края на месеца да се смени newsm78

Общи условия

Активация на акаунт