?Въпроси всякакви?

• 5 622 073
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 68 145
Има ли някой с имплант (зъбен) и да е пушач?
Има, има .

Ей сега те налазвам на ЛС...Grinning
За една приятелка питам...

# 68 146
На линия съм Satisfied

# 68 147
  • ту тук, ту там
Колко трудоемка работа да е слагането на цип?! Два прави тегела! Преди това разпаряш стария! Особено ако сам си носиш новия цип, 10-15 лв ми се струват съвсем нормална цена!

# 68 148

Що се смеЙш сега - да си покажеш имплантЧитУ ли, а ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68 149
Епа, убав си ми е Stuck Out Tongue

# 68 150
30-40 лв за цип си е направо като да си купиш ново яке. Или хайде, ще доплатиш още малко отгоре и ще си вземеш ново.
До момента максимум 15 лв са ми искали за смяна на цип.

# 68 151
хах св. Добри, не е шега гледала съм много настрани и нагоре, сори Grinning

# 68 152
  • sf
Преди две седмици ми смениха цип на якето за 8лв на пазар Герена, като ципа си занесох аз.

# 68 153
  • София
Това е добра цена. Супер!
В интернет попаднах на разни шивашки услуги и цените бяха от порядъка на 30-40 лева за цип. Та се замислих, ако действително е така, по-добре ново яке да му купя на детето.
[/quote]
Миналата година го правих това упражнение и ми взеха 12 лв, беше...сега ако са вдигнали още повече...не знам. Да не излъжа, ама помня още.. Peace

# 68 154
Колко трудоемка работа да е слагането на цип?! Два прави тегела! Преди това разпаряш стария! Особено ако сам си носиш новия цип, 10-15 лв ми се струват съвсем нормална цена!

Не коментирам цената, но смяната на цип си Е трудоемка работа, и пипкава. Особено, ако говорим за качествени дрехи. Там изработката е на съвсем различно ниво спрямо некачествени такива. Ето едно клипче, не съм го гледала цялото, защото съм наясно как се сменя цип, но човекът каза, че смяната на цип е най-трудното нещо, защото когато се пришива във фабриката, се следват определени стъпки, но тък вече арткулът е "слобен" и вече не можеш да минеш по тези стъпки, които улесняват целия процес: https://www.youtube.com/watch?v=bcpd_-8Nl8Q

На думи е лесно... Както казах, не коментирам цената, 30-40 лева наистина са много пари. В провинцията ще вземат около 5-6 лева за тази услуга, но да се твърди, че е лесна работа, може да го каже човек, който никога не е сменял цип.

# 68 155
я да видим и това мнение дали ще изтрият: old.bg-mamma.com нарочно ли не излиза както трябва или проблема си е в моя компютър?

# 68 156
Hulk, при мен си излиза безпроблемно.
И да попитам. Маратонки в пералнята как ги перете - на каква температура и програма?

# 68 157
  • Варна
я да видим и това мнение дали ще изтрият: old.bg-mamma.com нарочно ли не излиза както трябва или проблема си е в моя компютър?
Не е само в твоя компютър. В темата за промените го нищим, но отговор естествено няма.

# 68 158
  • София
Hulk, при мен си излиза безпроблемно.
И да попитам. Маратонки в пералнята как ги перете - на каква температура и програма?
Моята има специална програма за обувки, на 30 градуса е мисля

# 68 159

Опитайте следващия път да спестявате ругатните, дори и недоизписаните, защото не трия подобни Ваши писания за първи път. Приемете го като предупреждение от модератор.

Общи условия

Активация на акаунт