?Въпроси всякакви?

• 5 525 119
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 110
# 70 111
  • София
Аз съм питала за смяна на механизъм на дограмата вкъщи - казаха да погледна какво пише на сегашния механизъм и ако е някоя от точно определени марки, могат да го заменят. До цена така и не стигнахме, но не мисля , че е над 100 лв.

# 70 112
  • Другата България
Намери добър майстор да ти обясни подробно. Къртене доста и няма да в евтино със сигурност.
Наклон трябва и най - вече къде ще отива водата. Ако има олук близо е единия вариант.
в улука да си изхвърля мръсната вода ???
майко мила ...

Това сериозен съвет ли беше? На мен ми се стори като шега, не смятам, че разумен човек може да даде подобен съвет сериозно.

# 70 113
  • София
Марчева, сама ли го преработи или с фирма? Колко излиза като цена? Докъм 100 лв сме ОК, оттам нататък трябва да го мислим...
...............
Мише, как сама, това е абсурдно даже да го помисля,  извиках фирмата която поставя дограмата, нямам обяснение, защо точно на този прозорец е пропуснат механизма за да се отваря като табакера .

# 70 114
  • Буркина Фасо
Марчева, сама ли го преработи или с фирма? Колко излиза като цена? Докъм 100 лв сме ОК, оттам нататък трябва да го мислим...
...............
Мише, как сама, това е абсурдно даже да го помисля,  извиках фирмата която поставя дограмата, нямам обяснение, защо точно на този прозорец е пропуснат механизма за да се отваря като табакера .
много зависи и какви са пантите. възможно е да се наложи и те да се сменяват ако са само такива, предназначени да се отварят наляво/надясно. ако може да позволяват отваряне и отгоре тогава ще е необходим само механизъм за задържане на отвореният прозорец.

# 70 115
Някой има ли идея как да изхвърля стара козметика, дали да я изхвърля в казанчето на тоалетната и опаковките да рециклирам? Thinking

Аз пак да попитам?

# 70 116
  • Буркина Фасо
Някой има ли идея как да изхвърля стара козметика, дали да я изхвърля в казанчето на тоалетната и опаковките да рециклирам? Thinking

Аз пак да попитам?
щом няма определен контейнер за изхвърляне на козметика действаш по стандартния ред - в общия контейнер.
ако искаш постави я в някакъв плик до контейнера. някои циганета ще се възползват от нея  Laughing

# 70 117
А лекарства с изтекъл срок, че и такива имам доста?

# 70 118
  • Буркина Фасо
А лекарства с изтекъл срок, че и такива имам доста?
за тях не съм много сигурен , но мисля ,че се говореше за връщане в аптеките. но дали е факт нямам представа. метай ги и тях в общият боклук докато измислят по-удачен вариант.  Laughing

# 70 119
  • ту тук, ту там
Не в аптеките. Ако е за София, на сайта на Столична община има график за събиране на опасни отпадъци. БАлбок (или нещо такова) се казваше фирмата, която ги събира. На определени дати имат пунктове на различни места из града.

# 70 120
Не в аптеките. Ако е за София, на сайта на Столична община има график за събиране на опасни отпадъци. БАлбок (или нещо такова) се казваше фирмата, която ги събира. На определени дати имат пунктове на различни места из града.

Много полезна информация, благодаря!

# 70 121
В Джъмбо продават ли макети на самолети, коли и други подобни? Най-вече самолетите ме интересуват Simple Smile

# 70 122
  • София
Намери добър майстор да ти обясни подробно. Къртене доста и няма да в евтино със сигурност.
Наклон трябва и най - вече къде ще отива водата. Ако има олук близо е единия вариант.
в улука да си изхвърля мръсната вода ???
майко мила ...

Това сериозен съвет ли беше? На мен ми се стори като шега, не смятам, че разумен човек може да даде подобен съвет сериозно.
Никакъв съвет, а чиста истина. В нашият вход два апартамента си изнесоха  кухните в хола и ползват олуците Grinning
Аз съм теърде разумна да измисля тази гениална идея Bowtie

# 70 123
  • UK
Това са улуци, които се отичат в канализацията, не насред улицата, все пак. Във Варна ги има много.

# 70 124
Имам, т.е. имах прекрасен вълнен панталон, който цяла зима пера и суша в сушилнята. При последното пране, обаче, се сви до размерите на 10 год дете. Трябваше по-рано да се сетя. Както и да е. Има ли начин за разтягане? С гладене не стана.

Общи условия

Активация на акаунт