?Въпроси всякакви?

• 5 525 157
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 125
Имам, т.е. имах прекрасен вълнен панталон, който цяла зима пера и суша в сушилнята. При последното пране, обаче, се сви до размерите на 10 год дете. Трябваше по-рано да се сетя. Както и да е. Има ли начин за разтягане? С гладене не стана.

Не.

# 70 126
  • Варна
И аз мисля, че няма шанс. Интересно ми е все пак какво му се случи при последното пране?

# 70 127
И аз мисля, че няма шанс. Интересно ми е все пак какво му се случи при последното пране?

Ами понякога май пералните не си регулират градусите много добре, аз такива вълнени уж все на 30 ги пускам, но два три пъти ми излизат, като дрехи за котката, не за мен Simple Smile. Обикновено при високи градуси се степцва вълната непоправимо.

# 70 128
  • София

Ами понякога май пералните не си регулират градусите много добре, аз такива вълнени уж все на 30 ги пускам, но два три пъти ми излизат, като дрехи за котката, не за мен Simple Smile. Обикновено при високи градуси се степцва вълната непоправимо.
Да переш и на 30 градуса ще се степа което и да е вълнено пуловерче или панталон, няма да се степа ако се пере на ръка в хладка вода и да не се мачка, а след това се поставя в центрофугата  и на най-ниската мощност се пуска, това са 400 оборота, примерно. Така съхранявам всичките си пуловери. До момента грешка не се е получила.

# 70 129
  • София
Марчева, после пускаш само на центрофуга и изплакване ли?
А 600 оборота много ли са му? Моята пералня нама по-малки обороти

# 70 130
  • Буркина Фасо
може и на 600 оборота - не е болка за умиране. важното според мен е да бъда за кратко.

пп. нямате ли програма за пране на вълнени дрехи с препарат за вълнени? там въртенето на барабана е доста рядко и центрофугирането е за кратко време. ако се наложи може да не се използва центрофугата

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 17:41 от 7002_ognob

# 70 131
E аз нямам 400 оборота май ... Sad

# 70 132
  • София
Искам да направя регистрация в AliExpress.  Не се получава!  Mr. Green Правилно въвеждам паролата, нeпрекъснато ми изписва: Пожалуйста, введите 6-20 символов (латинские буквы или цифры). Символите, които въвждам са 18. Какъв може да е проблема?

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 18:02 от Amiamo

# 70 133
Ех, ще си знам вече. Благодаря ви. Допускам, че стана така, защото бяха по-малко нещата за сушене от обикновено. Но не знам дали това е причината.

# 70 134
  • София
може и на 600 оборота - не е болка за умиране. важното според мен е да бъда за кратко.

пп. нямате ли програма за пране на вълнени дрехи с препарат за вълнени? там въртенето на барабана е доста рядко и центрофугирането е за кратко време. ако се наложи може да не се използва центрофугата

Моята пералня има програма за вълна, на нея обаче изобщо няма центрофуга и дрехите буквално киснат във вода, когато ги вадя от барабана

# 70 135
Amiamo, ако паролата ти е само буквена, пробвай да добавиш и цифри. Или си виж caps lock-a.

# 70 136
  • София
Оказа се, че трябва да се върне старата карта за градски транспорт.... И понеж казах, че не знам къде  е, я писах загубена, но трябвало утре пак да ходя за новата  не можело в един ден. Няма такава простотия...

# 70 137
  • София
Оказа се, че трябва да се върне старата карта за градски транспорт.... И понеж казах, че не знам къде  е, я писах загубена, но трябвало утре пак да ходя за новата  не можело в един ден. Няма такава простотия...
Защо? Нали се плаща депозит за пластиката? Като не я върнеш, гориш с едни 2 лв. и толкоз.

# 70 138
  • София
Защо? Нали се плаща депозит за пластиката? Като не я върнеш, гориш с едни 2 лв. и толкоз.

Еми не знам, такива им били процедурите...

# 70 139
  • София
Марчева, после пускаш само на центрофуга и изплакване ли?
А 600 оборота много ли са му? Моята пералня нама по-малки обороти
При мен са от 400 до 1200 оборота, но последните никога не съм ползвала, не зная за какво ще ми послужат.   Имай предвид, че по този начин изпирам кашмирените си пуловери, истински кашмир и не са мръднали,  а знаеш колко са капризни. Това че е само 600 оборота за мен няма да е проблем, веднага щом завърти в началото са по-меки оборотите и щом се увеличат веднага я изключи на стоп и.. готово.  Да, ще имат повече остатъчна вода, но няма да се стичат.  Поставям ги в хавлия за да попият остатъчната вода, завивам и след ден отвивам хавлията и ги изсушавам окончателно. Не са мръднали, по този начин пера и ангората.

Общи условия

Активация на акаунт