?Въпроси всякакви?

• 5 556 881
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 260
Значи не излиза известие, ама си има място, където изписва всички, които са го гледали?

Да. В инстаграм долу в ляво на самото стори има 2 3 снимки на хората, които са го видели и като натиснеш на тях виждаш колко човека и кои са останалите. Предполагам, че и във фейсбук не е много по-различно
Благодаря много Simple Smile
Няма такова нещо за фейса.

# 73 261
Утре, последен ден на месеца  личния лекар може ли да откаже да ми даде направление .  Има ли още лимит ?!

# 73 262
  • Deutschland/HE
Утре, последен ден на месеца  личния лекар може ли да откаже да ми даде направление .  Има ли още лимит ?!

Лимитът е на тримесечие, но има лекари, които си ги разпределят на месеци.

# 73 263
Значи не излиза известие, ама си има място, където изписва всички, които са го гледали?

Да. В инстаграм долу в ляво на самото стори има 2 3 снимки на хората, които са го видели и като натиснеш на тях виждаш колко човека и кои са останалите. Предполагам, че и във фейсбук не е много по-различно
Като си отвориш сторито някъде в ъглите има символ на око, като цъкнеш там излиза списък с гледалите.

# 73 264
  • София-Младост

има, аз виждам списък с всички гледали историята и коментарите...в месинцър, или ако отворя историята през фб

# 73 265
  • София
Кажете ми, моля, тези цветенца как се казват

# 73 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

далии=гергини.
може би саксийни - ниски Simple Smile

# 73 267
  • София
Някой знае ли какво се случи със страничката на БОН-БОН в Youtube? Махнати са всичките им клипове  Sad
Явно потребителят е премахнат.

Цитат
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

# 73 268
  • София

далии=гергини.
може би саксийни - ниски Simple Smile

Много ти благодаря!!!

АнМари, аз виждам, че е махнат потребителят, но се чудя защо. Детска група, със собствени права (предполагам), не нарушават ничии интереси... 

# 73 269
E Ан Мари от къде да знае? Simple Smile

Може те да са решили да си закрият акаунта.

# 73 270
В кой университет в София може да се кандидатства за специалност Сладкар,нищо не намирам?
Намерих нещо в ТУ София,но не е точно за това и приемния изпит е тест по математика Grinning

# 73 271
В кой университет в София може да се кандидатства за специалност Сладкар,нищо не намирам?
Намерих нещо в ТУ София,но не е точно за това и приемния изпит е тест по математика Grinning

За София не знам. За Пловдив - УХТ. Има курсове за сладкар във всеки град почти, това също би Ви било опция.

# 73 272
Да,видях доста курсове,но някак Университет си е друго нещо Simple Smile

# 73 273
  • София
Ако в гугъл напишете висше образование - сладкарство излизат разни опции
това например https://www.capital.bg/light/2015/01/12/2452087_uchilishte_za_vi … ruv_put_v_sofiia/

# 73 274
  • София
Ако в гугъл напишете висше образование - сладкарство излизат разни опции
това например https://www.capital.bg/light/2015/01/12/2452087_uchilishte_za_vi … ruv_put_v_sofiia/
Тук Кулинарни изкуства – учете в България и в чужбина! също има малко информация.
С това „Европейска Академия за Обучение и Развитие“ (ЕАОР) не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт