?Въпроси всякакви?

• 5 554 707
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 995
  • София
Боята за коса Elea, българска ли е? Като качество доближава ли се до Palette?

# 73 996

Не знам дали е българска, но вече повече от 10 години се боядисвам само с нея.
От другите ме сърби главата, а с Елея нямам такъв проблем Hands V

# 73 997

Не знам дали е българска, но вече повече от 10 години се боядисвам само с нея.
От другите ме сърби главата, а с Елея нямам такъв проблем Hands V

Българска е, на Солвекс. Инцидентно последния път се боядисах с нея, защото нямаше моя цвят на Garnier в магазина, а нямах време да обикалям, сега, като прочетох rummi_pl, си дадох сметка, че и мен не ме е сърбял скалпът, а често ми се случва. Palette много отдавна съм използвала, преди години, бях доволна, но и косата ми нямаше проблеми. Спрях я при един косопад, фризьорката ми буквално ми се накара, че използвам Palette, била много серт, каквото и да значи това. Минах на Garnier, може би ще пробвам пак Елея, май е единствената българска боя, която съм ползвала до сега. Peace

# 73 998
  • София
Момичета, каква е тая работа със запазването на профила. Появи ми се, слагам там отметки, давам “запази” и нищо. Не се сменя информацията и да пише  примерно “благодарим ви успешно алабала..”.  И не ми става ясно, направила ли съм го това или не.

# 73 999
  • I want it all and I want it now.
Момичета, каква е тая работа със запазването на профила. Появи ми се, слагам там отметки, давам “запази” и нищо. Не се сменя информацията и да пише  примерно “благодарим ви успешно алабала..”.  И не ми става ясно, направила ли съм го това или не.

Същият въпрос Grinning
Аз помислих, че е вирус и не съм цъкала. Smile

# 74 000
Натискам ЗАПАЗИ и пак си стои лентата.

# 74 001
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
И аз така, не искам да получавам мейли...

# 74 002
  • Телиш/Плевен
Ето отговори на въпросите ви (цитатите са от тази тема):

За запазване на регистрацията са задължителни първите три съгласия.
Четвъртият чекбокс не е задължителен и може да бъде включен или изключен по всяко време.
След маркиране на първите три чекбокса и изпращане на съгласията, страницата със съгласия изглежда така.

Това означава, че сте приели общите условия, правилата за личните данни и сте декларирали, че имате навършени 16 г., което е необходимо за запазване на регистрацията Ви.

Има кратко забавяне. Все още се синхронизират промените по всички сървъри. Ако съгласията са приети, лентата ще изчезне до минути.

# 74 003
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Много дълго това кратко забавяне, през това време много хора могат да маркират, че желаят да получават мейли.

# 74 004
  • I want it all and I want it now.
Изчакайте до утре.

# 74 005
  • София
Благодаря за разяснението. Чудя се, защо не си оправят първо системата, пък тогава да пускат някакви неща. Забавяне и чуденки..

# 74 006
Пише до няколко минути и изчезва след рефреш. При мен не става.

# 74 007
  • В сърцето на любимия човек
Точно за същото щях да питам. През мобилната версия по същия начин ли изглежда или трябва да вляза през десктоп версията?

# 74 008
Ее, аз вече чекнах, че се съгласявам с томболите...

# 74 009
  • ту тук, ту там
Борова смола от текстил с ацетон ли се почистваше?

Общи условия

Активация на акаунт