?Въпроси всякакви?

• 5 555 949
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 74 025
25 май официален почивен ден ли е?

Работен Simple Smile

# 74 026
  • гр. София
Благодаря! Flowers Tulip

# 74 027
  • Сф
Добре де, с тая директива за личните данни, всеки ли трябва да ходи до банките? Не са ни звъняяли още ни на мен ни на мм

# 74 028
  • sf
И двамата с бившия ми имаме декларации,че можем да извеждаме детето в чужбина без другия. Само че са правени преди аз да си сменя фамилията и съответно личната карта. Дали трябват нови? 🤔

# 74 029
  • Сф
И аз имам такава декларация и двамата сменихме личните карти,когато си взимах новата( октомври 2017) служителката в РПУ то ми каза, че не е проблем декларацията, защото ни имало и егн- тата. Но не сме излизали с детето навън оттогава та не знам. Разчитам, че тя знае..
Ако искаш звънни или намини през паспортно на М.Луиза в Сф и питай.
На нас не ни предстои скоро пътуване , ама все си мисля, че има логика в това което ми казаха и не съм се засилила да питам пак ( два етажа над мен е шефа на пасп.служба, тук в блока Simple Smile - хаха)

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 09:54 от PureLove

# 74 030
Като сте започнали темата за извеждането на децата в чужбина и аз да попитам. При условие, че в съдебното решение за развода е записано изрично, че бащата дава съгласие за извеждането на децата извън страната достатъчно ли е копие от решението (и оригинал за справка)?

# 74 031
Някой да си е купил сервиз за хранене Bormioli Rocco Prometeo от Фанастико с точки? Пише,  че се мият в миялна машина,  ама за всеки случай да питам.

# 74 032
Момичета помагайте - трябва ми показатели за рецензия на есе. Имам само за техническата част - дали е форматорино, дали има коректно изписване на източници, ориганалност, обем, визуална конфигурация, но ми трябват още пет показателя. Принципно са били дадени, но не мога да ги намеря... Моля ви, дайте ми някакви идеи за критирии. Cry
Моля

# 74 033
  • оттам, откъдето започва България
Тук има:

Това не успях да го прехвърля, може би защото е PDF формат, но като изпишеш в Гугъл: наръчник по оценяване към учебния процес на вуз,
ще ти излезе: PDF формат наръчник по оценяване - Moodle.org

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 16:37 от didka pitka

# 74 034
  • София-Младост
Като сте започнали темата за извеждането на децата в чужбина и аз да попитам. При условие, че в съдебното решение за развода е записано изрично, че бащата дава съгласие за извеждането на децата извън страната достатъчно ли е копие от решението (и оригинал за справка)?
Според мен не, трябва да е нотариално заверена декларация.

# 74 035
Преди кръводаряване прави ли се някакво изследване от лекар? И изобщо как се преценя, че човек не е подходящ.
Има ли минимални изисквания, освен кръводарителя да е здрав? Например еди колко си кг. на даден ръст, начин на хранене и т.н

# 74 036
  • Русе
Преди кръводаряване прави ли се някакво изследване от лекар?
Мерят кръвното и те разпитват

# 74 037
  • София
Мисля, че беше над 50 кг. Мен не са ме мерили, защото съм висока и очевидно съм над тези килограми. Иначе попълваш нещо като декларация къде си ходил напоследък, болести, май раждания и т.н.

# 74 038
  • оттам, откъдето започва България
 Докато вкарват данните в компютъра ти вземат кръв от пръста, за да установят кръвната група.
Ако ти е високо кръвното не ставаш за кръводарител.

# 74 039
Или ако пиеш някакви лекарства също не ставаш за кръводарител.

Общи условия

Активация на акаунт