?Въпроси всякакви?

• 5 621 708
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 76 095
  • Sofia
Хидратин алфа

# 76 096
  • София
И стоперол хидра.

# 76 097
  • UK
Благодаря!

# 76 098
С какви играчки си играят 2 годишни момченца?Канени сме в познати и за първи път ще видим детето,идват си от чужбина и не знам какво да му занесем.

# 76 099
  • ту тук, ту там
Сортери, конструктори с по-едри части, писти с коли. Като се огледам, това виждам около мен, ако се сетя за нещо друго интересно, ще добавя. 🙂

# 76 100
  • UK
Книжки на български език.
Ние си ходим в Бг веднъж годишно и искам да ми подаряват книжки, другите подаръци няма как да ги взема обратно с мен. Аз се върнах преди 4 дена от Бг и купих много хубави книжки на две годишната ми дъщеря.

# 76 101
  • София
    Нужно ли е при подаване на заявление  за издаване на паспорт на малолетно дете, да присъстват и двамата родители,
    или може само единия

# 76 102
  • София (Възраждане)
И двамата трябва. И за преиздаване пак двамата търсят.

# 76 103
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и двамата.

# 76 104
Преди време заявих в общината настоящ адрес, като в заявлението попълних, че е за срок от 6 месеца. След изтичането им автоматично ли отпада този адрес? Вече не го използвам и искам да остана само с постоянния. Трябва ли да подавам друго завление?

# 76 105
  • ту тук, ту там
Не, не е автоматично, трябва да се пререгистрираш на новия адрес, пък бил той и постоянният ти. От опит.

# 76 106
elleni, благодаря!

# 76 107
Пак аз ...
Фурната ми даде на късо и сега изобщо не иска да се включва. Бях замислила готова лазаня просто да я сложа да се изпече, но тази вечер явно няма да имам тази възможност. Мога ли да я сложа в микровълновата - за колко време и на колко вата? Пише само за фурна - на 200 градуса с вентилатор за 25 минути...

# 76 108
  • София
Пак аз ...
Фурната ми даде на късо и сега изобщо не иска да се включва. Бях замислила готова лазаня просто да я сложа да се изпече, но тази вечер явно няма да имам тази възможност. Мога ли да я сложа в микровълновата - за колко време и на колко вата? Пише само за фурна - на 200 градуса с вентилатор за 25 минути...

Готова, замразена ли - нямаш проблем, слагаш в йена, и пускаш на 10 минутки до готовност.

# 76 109
Пак аз ...

Готова, замразена ли - нямаш проблем, слагаш в йена, и пускаш на 10 минутки до готовност.
Не е замразена, само е охладена. Сега ще я пробвам, благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт