?Въпроси всякакви?

• 5 616 832
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 77 400
Благодаря момичета. Опасявам се, че положението е крайно - т.е. рак изваден от тенджерата Sad но ще приложа дефламола също и маслото. Simple Smile

# 77 401
  • София
За първа година от тийнеджърка така изгорях, че нищо не ми помогна - козметика за след слънце, пантенол......сега се беля и така ме сърби, че не е истина........ужасно е.
Явно слънцето е доста силно и кофти.

# 77 402
За Гърция колата трябва ли да има зелена карта?

# 77 403
За Гърция колата трябва ли да има зелена карта?
Задължително. И голям талон на колата.

# 77 404
Зелената карта е задължителна когато се пътува извън ЕС, на нея си пише за кои страни важи, за Гърция не трябва. Голям талон, ако колата не е с новите талони.

# 77 405
  • Варна
Някой да е ползвал тези шампоани и балсами от Джъмбо? Цената е изгодна за такъв обем, с удобна помпа са, но как ли са като качество?

# 77 406
 Тази информация получавам на тракинг инф. за пратка от сайта на  deciem
Не мога да разбера защо пратката е отишла от Благоевград в София, след като аз съм в СандАнски?
До този момент не съм получавала от този сайт и се притесних за пратката, дали въобще ще я получа  Flushed Rolling Eyes

# 77 407
  • София-Младост
Кой е куриера в България...с него се свържете утре, ако инфото не се промени.

# 77 408
  • София
Кабелът на прахосмукачката "заби" на средно положение някакво,по голямата част е прибрана,но около 70 см. останаха.И не мърда нито навътре с бутона за прибиране,нито позволява да се издърпа повече.В гаранция е и в понеделник ще звъня в сервиза на марката да питам влиза ли проблема в нея или сами да я разглобим и оправим.На някой случвало ли му се е и някакво решение евентуално да предложите.
Най-вероятно се е откачила вътре пружината или се е счупила. И в двата случая без разглобяване няма да стане. Щом е в гаранция, занесете я на сервиз, не се опитвайте сами.

# 77 409
  • Ланкър, планините Овнерог
Но в оторизирания за марката сервиз.

# 77 410
  • София
Чудех се дали има курсове за естествени науки, примерно астрономия. На ниво гимназия/университет?
Знам, че можеш да слушаш във Физичния факултет, но ми се ще да е в друг формат, с хора като теб.

Мисля си дали да не се запиша на шах.
Идеята е да си раздвижа сивото вещество и мозъчната кора Bulb

# 77 411
  • В сърцето на любимия човек
Открих този забравен неотворен пакет белен боб в дъното на шкафа. Ясно, че е с отдавна изтекъл срок, но видимо нищо му няма. Дали е безопасно да го консумираме или да го хвърля?

# 77 412
Лелеее...от 2016г. Не си правете експерименти със здравето!

# 77 413
  • София
Скрит текст:
Открих този забравен неотворен пакет белен боб в дъното на шкафа. Ясно, че е с отдавна изтекъл срок, но видимо нищо му няма. Дали е безопасно да го консумираме или да го хвърля?

Аз не бих рискувала с този боб и ще го изхвърля.

# 77 414
  • Другата България
Аз също.

Общи условия

Активация на акаунт