?Въпроси всякакви?

• 5 625 739
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 77 940
# 77 941
Ако някой твой познат се прибира през летище софия - на безмитния бехеровката беше 7-8 евро.

# 77 942
  • София (Възраждане)
Благодаря, момичета! Трябваше аз да я донеса от Прага тая Бехировка по поръчка на свеки, геройски забравих, пък нали е за свеки...

# 77 943
Свалям си вайбър на новия телефон, но не успявам да го активирам. Не ми дава нито смс да ми дойде, нито да звъня. Препраща ме да го свалям отново, но изписва, че вече е свален.

На стария апарат, който е с невалидна карта и ползвам като таблет, вайбъра си е активен и си го ползвам.

Защо на новия не става? Трябва да го изтрия от стария ли?

# 77 944
На стария апарат не ти ли излиза нещо като код, към който трябва да насочиш новия апарат и този код да идентифицира, че не се злоупотребява с акаунта ти и си си ти.
Тъпо го обясних, но отдавна го правих упражнението и не ми идват точните наименования.

# 77 945
Синхронизация...?

# 77 946
Да, нещо такова. Целта е да се установи, че и на двата апарата, на които се е логнала си е тя.
Лутке, като инсталираш новото отвори едновременно Вайбъра и на стария апарат, иначе няма да стане и все ще ти дава грешка.

# 77 947
Отваряш Вайбър и как те препраща да го свалиш отново?
При мен като го отворя ми излиза QR Code който трябва да сканирам с другото устройство..

# 77 948
  • Сф
В кухненския шкаф с брашна и т.н. съм завъдила гъгрици. Прибрах всичко по буркани, имам неотваряни пакети, и днес видях, че са прояли опаковката на неотворените и са влезли вътре. Много са упорити. С какво да ги трепя. Не са молци, а черни малки буболечки, тип гъгрица.

# 77 949
  • Sofia
Няма спасение.Изхвърляй всичко,почистваш и държиш продуктите на хладно или в хладилник.

# 77 950
  • София
Хвърляй всичко. Няма спасение иначе.

# 77 951
В кухненския шкаф с брашна и т.н. съм завъдила гъгрици. Прибрах всичко по буркани, имам неотваряни пакети, и днес видях, че са прояли опаковката на неотворените и са влезли вътре. Много са упорити. С какво да ги трепя. Не са молци, а черни малки буболечки, тип гъгрица.
Преди три-четири дни се обсъждаше. Върни се няколко страници назад.

# 77 952
Изтрих вайбъра, свалих го. Дойде смк с код, вкарвам го и изписва грешен код.

На стария апарат вайбъра е включен докато се опитвам да го инсталирам на новия.

В настройките на стария вайбъра има QR Code но как да го сканира с новия тел?

# 77 953
  • София
Здравейте!
Номер на блок според вас 224  или 229 е?

# 77 954

Общи условия

Активация на акаунт