?Въпроси всякакви?

• 5 640 516
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 080
Здравейте. Може ли някой да ми отговори на въпроса кога за последен път е правен ремонт на тротоарната настилка пред 15-та поликлиника, на ул. Никола Габровски, ж.к Дианабад.
По-точно ме интересува за частта от тротоара, простираща се между № 16 и № 20 на тази улица. Т.е. от поликлиниката до денонощната аптека, която е от същата страна.
Важно ми е Praynig

# 82 081
  • София
Какво означава изразът:

"Kамъкът и от ниско пада".

# 82 082
  • София/Испания
Ще пътувам със самолет.Въпросът ми е мога ли да сложа сгъваем чадър в ръчния багаж?

# 82 083
Ще пътувам със самолет.Въпросът ми е мога ли да сложа сгъваем чадър в ръчния багаж?
Аз в автобус съм носила чадър в ръчния. Защо във самолет да не може?Nerd

# 82 084
  • София/Испания
Аз в автобус съм носила чадър в ръчния. Защо във самолет да не може?Nerd
Благодаря за отговора.От съображения за сигурност някои неща са забранени да се слагат в ръчния багаж.

# 82 085
Ако чадърът е със силиконови спици, не би трябвало да е проблем. Но ако са метални - рискуваш да ти го конфискуват. Ако ще имаш друг багаж, който отива в товарния отсек,  сложи го там.

# 82 086
  • София/Испания
tonynette благодаря,ще се опитам да го вместя в чекирания багаж.

# 82 087
От авиокомпанията би трябвало да могат да ти отговорят. Звънни им на кол центъра, за да попиташ.

# 82 088
  • София/Испания
От авиокомпанията би трябвало да могат да ти отговорят. Звънни им на кол центъра, за да попиташ.

Благодаря!

# 82 089
  • София

С Raynair, bulgaria air, wizzair не съм имала проблем да нося сгъваем чадър (с алуминиеви спици е) в ръчния багаж.

# 82 090
По-скоро на летището да звънне...отдел сигурност. Не на авиокомпанията...

# 82 091
  • Бургас
Може да се носи чадър в ръчния багаж- не е забранено.

# 82 092
  • София/Испания
Flowers TulipБлагодаря на всички за отговорите.Не бих носила чадър,но тук в Испания се очаква дъжд,когато ще пътувам.

# 82 093
Идвам с един малко тъп въпрос, но ще питам. Даден сайт обявява всичко на -20% с промо код, да но някои продукти не влизат в това “всичко” Та имам ли право да сезирам КЗП или не? И ако да, как да стане?

# 82 094
  • Пловдив
Намаление на “всичко, с изключение на...”, някои марки(отделни продукти) не се повлияват от кодове и това най- вероятно е споменато някъде из сайта, може би с малък шрифт, но при всички положения са се застраховали.

Общи условия

Активация на акаунт