?Въпроси всякакви?

• 5 555 498
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 170
  • София
При така зададен въпрос не схващам точно какво търсиш. Пробвай със сметкоплан на малките и средни предприятия

# 82 171
Изпих 1 хапче нурофен форте ,че не ми е добре и всичко ме боли .Мина  вече половин час ,ама полза не виждам.Мога ли да изпия още един нурофен сега ?Друго нямам в къщи .   И още един въпрос-Нурофен Форте  или Експрес е по-добрия вариянт?

# 82 172
Не може да пиеш пак.
Експрес са меки капсули и по-бързо се разтварят в стомаха.
Форте са и двете...значи по 400 мг ли беше. Не по 200 както е обикновения нурофен.
Какво те боли по-точно?

До три пъти мисля беше за 24 чАса ...което може. Др.вариант е с друго обезболяващо да редуваш...но зависи какви са ти оплакванията.

# 82 173
Случайно някой да знае къде мога да намеря абсолютно всички формули за пресмятане на разходите на фирма ?

Универсалната формула е "дал Кольо, 'зел Кольо" Laughing ... няма такова понятие като "всички формули за пресмятане на разходи". В зависимост от законодателството на държавата, за която искаш да пресмяташ разходи, има такива, които се признават за разход и такива, които не се признават. Много е обобщен въпросът ти, а отговорът не е толкова лесен.

# 82 174
Трябва ми за курсова работа, намирам определени формули, на не всички, за да си попълня таблицата изцяло и се ядосвам. Мислех си, че някъде ги има всички. А в таблицата се търсят цената на единица продукция, постоянните разходи, общите разходи, средните разходи, приходите и печалбата. Дадени са ми само количество произведен продукт и променливите разходи

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 19:30 от Tamarau

# 82 175
Търся на Дамян Дамянов стихотворението "Никола Вапцаров". Помня, че започваше " Не мога да си го представя старик седемдесет годишен...", но не успявам да го намеря в Google. Някой може ли да ми помогне?

# 82 176
Ориентировъчно колко ще ме оскубят за циклене и лакиране на паркет в една стая около 17 квадрата? Звъннах на един майстор, той каза, че първо трябва да огледа и тогава ще ми каже цена. Но е от друг град, не ми се ще да го разходя барабар с техниката му напразно. Цените на фирмите са безумни, този е в сивия сектор.

# 82 177
Трябва ми за курова работа, намирам определени формули, но не всички, за да си попълня таблицата изцяло и се ядосвам. Мислех си, че някъде ги има всички. А в таблицата се търсят цената на единица продукция, постоянните разходи, общите разходи, средните разходи, приходите и печалбата. Дадени са ми само количество произведен продукт и променливите разходи

Търси информация за постоянни разходи при производствено предприятие. Това, което се сещам в момента като постоянен разход са... възнаграждения, консумативи като вода, електричество, наем. Освен това, при ценообразуване трябва да имаш и цена на всички материали, които ще са необходими за производството на готовия продукт (т.е. цена от доставчик и транспорт). Със сигурност има и още, но в петък и в отпуска мисленето не ми е приоритет. Laughing

# 82 178
Търси информация за постоянни разходи при производствено предприятие. Това, което се сещам в момента като постоянен разход са... възнаграждения, консумативи като вода, електричество, наем. Освен това, при ценообразуване трябва да имаш и цена на всички материали, които ще са необходими за производството на готовия продукт (т.е. цена от доставчик и транспорт). Със сигурност има и още, но в петък и в отпуска мисленето не ми е приоритет. Laughing

Благодаря. Мисля, че намерих каквото ми трябваше Simple Smile
Ей, една буква как може да промени смисъла Grinning

# 82 179
Питах в темата за Кауфланд, но ще питам и тук за мнение. Ползвал ли е някой съдовете на Vita/ Infinity Chefs, които предлагат в К.?
Интересувам се от мнение за уок тигана. Добър ли е, покритието добро ли е и  заслужава ли си парите?
Благодаря!

# 82 180
Ориентировъчно колко ще ме оскубят за циклене и лакиране на паркет в една стая около 17 квадрата? Звъннах на един майстор, той каза, че първо трябва да огледа и тогава ще ми каже цена. Но е от друг град, не ми се ще да го разходя барабар с техниката му напразно. Цените на фирмите са безумни, този е в сивия сектор.
Зависи от лака, който ще използват. За Пловдив цената варира между 25 и 35 лв./кв. м. Когато търсихме ни предлагаха и само циклене, безпрашно, уж, за 10 лв. Пък ние да си слагаме лак. В крайна сметка взехме ламинат на 14.99 с много висока степен на износване, но не сме го монтирали още.
Питах в темата за Кауфланд, но ще питам и тук за мнение. Ползвал ли е някой съдовете на Vita/ Infinity Chefs, които предлагат в К.?
Интересувам се от мнение за уок тигана. Добър ли е, покритието добро ли е и  заслужава ли си парите?
Благодаря!
Аз имам тиган от предишната промоция, но не е уок, а 26 см. Майка ми развали покритието, когато реши да реже месо в него, докато пържи. Не смея да го пусна в съдомиялната. Имаше предупреждение да не се прави. Но като цяло съм доволна.

# 82 181
  • София
Къде в София има сергии с употребявани книги, от рода на две книги за 5 лв.? Преди съм вземала от Славейков, но сега нямам представа, моля за помощ.

# 82 182
Сергиите от Славейков се преместиха в градинката до х-л Рила, но не знам дали има точно това, което търсите.

# 82 183
  • София
Има една книжарница - на бул. Васил Левски между ул. Гурко и ул. Юрий Венелин (в посока към Попа) - там също има такива книги.

# 82 184
"Нисим"?

Общи условия

Активация на акаунт