?Въпроси всякакви?

• 5 555 129
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 215
Имате ли представа как се маха от телефона лентата с подсказките на думи? На предишния ми го бяха махнали, тук пробвам, но нещо не ми се получава. Става въпрос за лента с думи под това което пиша.
Кажи модел на телефона, с основната клавиатура ли си, или си си свалила допълнително приложение.

# 82 216
  • София
Имате ли представа как се маха от телефона лентата с подсказките на думи? На предишния ми го бяха махнали, тук пробвам, но нещо не ми се получава. Става въпрос за лента с думи под това което пиша.

Вероятно за различните телефони е различно, моят е с Андроид 7.1.1 и това се променя от Settings/Languages and input/ Virtual keyboard/Gboard/Text correction/Show suggestion strip.

# 82 217
  • Перник
Huawei. Не е сваляна клавиатура.

# 82 218
При Huawei клавиатурата, която се ползва е Swiftkey. Отиди на настройки, разширени настройки, език и въвеждане, клавиатура по подразбиране и я смени с Gboard. Там няма речник

# 82 219
Малко странна питанка, но съм бясна и не знам как да постъпя.
За празниците съм на село при родителите ми. Баща ми си спира колата пред къщата ни. Колата е от скоро купена   и нямаше никакви забележки по боята, но преди 2 вечери се прибра ядосан, че има 3 надрани черти отпред на капака. Усъмни се в една групичка тийнове, които често минават по улицата и напоследък ги виждаме да хвърлят разни пиратки. Същата вечер, когато се оплатка от одрасканото, комшийчето тийн, част от групата, си мяташе пиратки в двора, аз излязох навън до колата и видях, че до гумите имаше доста пиратки. Явно и там са подхвърляли. Много се ядосах и съвсем спокойно отидох и го пипитах дали знае нещо, май не трябваше, защото  предполагам, че съм го ядосала и тази вечер нови драскотини по колата, а те нещо бягаха покрай нас и бяха в двора на съседчето. Баща ми не знае за нивите драскотини. Не знам как да постъпя. Доста голяма е групата на въпросните хлапета и съм сигурна, че ако направим забележка, ще има последствия още. Аз във въпросната вечер сплаших лапето, че сме сложили камера, бо май не бях убедителна и не трябваше да си вкарвам този автогол. Сега си мисля, че са спокойни, че няма камера и няма какво да им направят.
Как да постъпя?  Ясно, че станалото станало, пине за напред да предотвратим такива мизерии.

# 82 220
Да викнете полиция?

# 82 221
  • София
Някой да е имал проблем с достъпа до форума от към полунощ до преди половин час?

# 82 222
Всички

# 82 223
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Някой да е имал проблем с достъпа до форума от към полунощ до преди половин час?
Аз, преди малко не можех да чета темите.

# 82 224
  • София
Странно, че никой не прави коментар по въпроса.

# 82 225
В темата за въпроси към администраторите Мама е писала, че има проблем и се работи по него.

# 82 226
  • София
Как да постъпя?  Ясно, че станалото станало, пине за напред да предотвратим такива мизерии.
След като детето не е било впечатлено от разговора ви пробвай с родителите му, защото ако наистина сложиш камера и се види, че е виновен, те ще трябва да покрият щетите.

# 82 227
И аз така. Сутринта пробвах, но не ми отваряше темите.
Благодаря на съфорумката, която ми изпрати трите линка за математически игри. Втората игра много се хареса на децата. Снощи за първи път видях щерката, трескаво смятаща задачи на пръсти.

# 82 228
Към антибиотик клавамокс / за отит го изписаха/ какви витамини да прибавя,за да не ме изненада някоя гъба?

# 82 229
  • София
Пробиотик, но трябва да е с поне 2-3 часа разлика от приема на антибиотика.

Общи условия

Активация на акаунт