?Въпроси всякакви?

• 5 554 464
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 82 290
В момента имаме два спрея за разресване-на Ейвън и някакъв друг. Този на Ейвън е по-добър. Но косата на щерката не е много къдрава,чуплива доста и крайчетата се заплитат,за това го ползваме. Доволна съм от Ейвънския.

# 82 291
  • София
За много години на всички! Simple Smile

Опитах да се свържа със Спиди, но не вдигат телефона, затова питам вас. Имам за получаване една пратка от Спиди - поръчах нещо през интернет и от магазина ползват услугите на Спиди. Още на 29 декември получих СМС, че пратката е в офиса, в който писах, че искам да я получа. Но този СМС дойде след края на работното време на съответния офис. По празниците офисът не работеше. Днес и утре пък аз съм на работа и не мога да отида да си я получа. Имате ли представа дали е проблем да отида чак в петък - 4 януари?

# 82 292
  • София-Младост
Няма да  е проблем. Може обаче да ти начислят магазинаж за третия ден.

# 82 293
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Освен Sephora и Beauty Zone и Douglas, къде в София мога да видя и тествам парфюми и висок клас козметика?

# 82 294
  • Германия
Имам много плюшени играчки, останали от детството ми (10-15 години). Освен това имам и разни други играчки, които не са повредени и още са в добро състоянир. Не искам просто да ги оставям до кофата. Има ли къде да ги даря (най-вече плюшените)? Знам, че домовете за деца не са вариант. Сещате ли се за някъде другаде? Организация за помощ за бежанци? Или за самотни майки?
В София съм.
(Имам познати в БЧК и знам, че не приемат.)

# 82 295
  • пак там
Здравейте,
Честита Нова Година !
Как се отваря светещия  глобус ?
Детето го  е изтървало и не свети .

За много години!
Мъжът ми го отваряше, за да смени крушката, някъде отдолу, където се свързва с основата.

# 82 296
  • София
Имам много плюшени играчки, останали от детството ми (10-15 години). Освен това имам и разни други играчки, които не са повредени и още са в добро състоянир. Не искам просто да ги оставям до кофата. Има ли къде да ги даря (най-вече плюшените)? Знам, че домовете за деца не са вариант. Сещате ли се за някъде другаде? Организация за помощ за бежанци? Или за самотни майки?
В София съм.

Ако искаш, попитай в Каритас. Знам, че приемат дарения и под друга форма, не само пари, но за тези неща не съм сигурна. Давам линк към сайта им. https://caritas.bg/

# 82 297
Как да си съхраня всички отметки от хром като линк?
Правя това: от менюто на трите точки -> отметки -> импортиране на отметки и настройки (всъщност нямам опция експортиране, а би следвало от нея да стане.
Някакви идеи?

# 82 298
  • София
Освен Sephora и Beauty Zone и Douglas, къде в София мога да видя и тествам парфюми и висок клас козметика?
В бутиците на Есте Лаудер, но те са само два в София и в Нотосгалерис.

# 82 299
Пантофи Покемон търся. От сайт. Някой да е мяркал?

# 82 300
  • в 1001-та нощ

И в Pretty Shop също Simple Smile

# 82 301
  • София
Имам много плюшени играчки, останали от детството ми (10-15 години).
Скрит текст:
Освен това имам и разни други играчки, които не са повредени и още са в добро състоянир. Не искам просто да ги оставям до кофата. Има ли къде да ги даря (най-вече плюшените)? Знам, че домовете за деца не са вариант. Сещате ли се за някъде другаде? Организация за помощ за бежанци? Или за самотни майки?
В София съм.
Никъде не искат плюшени играчки. Поне засега не съм чула или видяла някъде да ги вземат. Отделно вече и дрехи/ обувки почти никъде не искат. Обикновено отговарят, че приемат парични дарения, пакетирани хранителни продукти и санитарно-хигиенни материали. Това е.
За детски играчки също трудно се намират желаещи, посуда (сервизи) съм искала да даря, още не съм намерила къде.
Най-лесно се дарява това, което съм изброила по-горе. За другото се иска много време, звънене, питане и т.н. Отделно на повечето места, ако изобщо се съгласят на някакъв компромис, искат бележки от химическо чистене, за произход или нещо друго.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 17:18 от missence

# 82 302
Така е. Хвърляйте ги тези.... ненужни вещи (боклуци). Мястото им е в контейнера.

# 82 303
  • София
Така е. Хвърляйте ги тези.... ненужни вещи (боклуци). Мястото им е в контейнера.
Жал ми е да изхвърля почти нови дрехи и обувки, но ги отделям, сортирам, сгъвам и съхранявам. Понякога познати питат за дрехи и давам. С времето все по-малко съхранявам, защото колкото по-големи са децата, толкова повече си износват дрехите и обувките. Като цяло трябва случайно да чуя, че някой търси нещо, за да се хвана на хорото да изравям от запасите.

Предавам дрехи и в H&M. Ползвала съм и контейнери на БЧК, но къде отиват и дали се ползват, не знам. Каквото не става, слагам за парцали. Не хвърлям умишлено в контейнери за боклук, защото се започва едно ровене, хвърляне наоколо и после седмици наред целият квартал е осеян с твои дрехи и обувки.

# 82 304

И в Pretty Shop също Simple Smile
Нямаше ли парфюми и в магазин Париж,май на Славейков беше?
Отдавна не съм ходила.
В BLICK също май има.

Общи условия

Активация на акаунт