?Въпроси всякакви?

• 5 554 862
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 335
Телефона е на 1 година и е като чисто нов, но падна леко и има две цепнатини, но са повърхностни. Притесняваме, че ще продължи да се пука цялото стъкло. Трябва да изкарам с този поне още една година. Нямам пари за нови телефони. 😔

# 82 336
  • София-Младост
Сложи му някакво защитно фолио или стъкло.

# 82 337
Ако работи,моят съвет е да не го сменяш. От опит. Отворен и сложено вече неоригинално стъкло води само до проблеми- ще спре да ти работи какво ли не. Оригинален дисплей пък ще ти е колкото нов телефон, което едва ли искаш

# 82 338
  • Сф
Зависи къде сменят стъклото.Сина на мм е с айфон.Счупи тъчскрина.
В сервиза на Глобул са му искали 600лв.А в някакво китайско сервизче ( около ул.И.Вазов), в смисъл работят и с ментаци- 100 или 150.Върши работа тел още.Засега и това е решение.

# 82 339
  • София
Ако работи,моят съвет е да не го сменяш. От опит. Отворен и сложено вече неоригинално стъкло води само до проблеми- ще спре да ти работи какво ли не. Оригинален дисплей пък ще ти е колкото нов телефон, което едва ли искаш

Подкрепям това мнение!
Толкова ме е яд, че се съгласих през лятото да ми сменят пукнатия дисплей. Ама мъжът ми настояваше и накрая вдигнах ръце. С времето телефонът започна да работи по-зле и точно преди празниците просто умря! На всичкото отгоре вече бяхме патили точно от този сервиз, но ни е най-близкият и мъжът ми смяташе, че няма да е кой знае какъв проблем да се смени един дисплей. Друго излезе, обаче иди доказвай  ooooh!

# 82 340
Зависи къде ви сменят екраните,какви слагат и т.н. ММ ремонтира телефони,но в малък град,цените в Сф са двойни и тройни от тези,които той взема. Има си и различни като качество екрани.

# 82 341
От 1ви януари се увеличи минималната работна заплата, това означава ли, че ще има промяна и върху осигурителния праг на различните длъжности или остават без промяна?

# 82 342
Мен също ме интересуват минималните прагове за осигуряване, но ме съмнява да увеличат и тях заедно с МРЗ.

# 82 343
# 82 344
От 1ви януари се увеличи минималната работна заплата, това означава ли, че ще има промяна и върху осигурителния праг на различните длъжности или остават без промяна?

Мисля, че има промяна в максималния праг и минималния осигурителен доход. Минималният става 400 лв., а максималният - 3000 лв, което не е много приятно за тези, които в момента взимат между 2 и 3 хиляди.

# 82 345

Мисля, че има промяна в максималния праг и минималния осигурителен доход. Минималният става 400 лв., а максималният - 3000 лв, което не е много приятно за тези, които в момента взимат между 2 и 3 хиляди.

За тези, които вземат над 2600лв., защото това беше до миналата година максималния осигурителен доход.

# 82 346
Да, права си, 2600 беше.

# 82 347
  • София-Младост

Увеличава се минималният месечен размер на осигурителния доход за самоосигуряващите се лица на 560 лв.

Увеличава се минималният месечен размер на осигурителния доход за регистрираните земеделски стопани и тютюнопроизводители на 400 лв.

# 82 348
  • Sofia
Здравните осигуровки за самоосигуряващи се и безработни променя ли се?

# 82 349
Не го изключвам като вариант, но досега не съм имала подобен проблем и може би има и друго разрешение?

Няма. Това е единственото
Аз използвам Adblock Plus

Общи условия

Активация на акаунт