?Въпроси всякакви?

• 346 533
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 105
]http://www.watch-replica.net/replica_watches_tag_heuer.html]

http://www.tagheuer-replica.com/

Има много други сайтове,но от който и да пазаруаш винаги искай реална снимка на часовника,защото повечето слагат снимки от оригиналния сайт,а не виждаш това за което плащаш.

Много ти благодаря, в този сайт има точния модел , който търсех. Мерси и за съвета, ще поискам. Сега остава и доставката да е на достъпна цена. Ще разгледам  Peace

# 106
ето и още един сайт
   http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/

# 107
Благодаря  Hug  Аз по принцип търся Tag Heuer, но часовниците от този сайт,  който си дала ме разбиха  Grinning Японска работа Simple Smile

# 108
Dinora1605, намери се комбинация патронник и брава, обаче с вратата не се разбират - това е проблемът. А вратата е метална... Просто трябва допълнителна доработка, въпросът е кой ще я направи качествено.
Дограмаджия е специалиста, за предпочитане който се занимава с метални врати. Виж в магазините, или обявите, където ги продават.
За кой град става дума?

# 109
Маскарпонето на Занет с какво друго сирене мога да го заменя?

# 110
maskarponeto ne se zamenia s nikakvo drugo sirene. Riskuvash da susipesh iastieto. Lichen opit

# 111
Здравейте момичета,
не знам дали тук е подходящата тема, но може ли да попитам някой има ли мнение за качеството на Масажираща седалка от Top shop?

# 112
Благодаря  Hug  Аз по принцип търся Tag Heuer, но часовниците от този сайт,  който си дала ме разбиха  Grinning Японска работа Simple Smile

аз едва ли ще се ориентирам колко е часа по тях... Whistling

# 113
Къде в София бижута от метал и по поръчка? Praynig Grinning
Не знам точния адрес, но на ул. Хан Аспарух има такова ателие.
Като вървиш по Витошка в посока НДК от дясната страна, завиваш по Хан Аспарух вдясно (посока Хр. Ботев) и там на 50 метра от дясната страна на уличката има ателие за бижута от стомана.
Самоцитирам се за да допълня, че токущо го намерих в нет-а. Ателието е преместено тук
Това е адредса на офиса им.Магазина се намира на улица Иван Вазов 13.Те НЕ правят по поръчка,само продават готови мидели.

Къде правят метални бижута по поръчка? Praynig

# 114
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Dinora1605, намери се комбинация патронник и брава, обаче с вратата не се разбират - това е проблемът. А вратата е метална... Просто трябва допълнителна доработка, въпросът е кой ще я направи качествено.
Дограмаджия е специалиста, за предпочитане който се занимава с метални врати. Виж в магазините, или обявите, където ги продават.
За кой град става дума?
София
Идеята да питам в магазин или фирма, продаваща метални врати ми хареса.   bouquet

# 115
Някои купувал ли си е вибриращ колан? Една приятелка на майка ми е решила да си взима, но на мен не ми се вярва, че ще успее да отслабне с него... Някой да има личен опит?

# 116
_Sylvie_ ефект няма да има никакъв на 100% съм сигурна  Peace

mulholand благодаря  Peace

# 117
Честно казано съм пробвала два такива колана и ме хваща ток Tired

# 118
Честно казано съм пробвала два такива колана и ме хваща ток Tired
Това е целта.
С боцкането от ел.импулсите се съкращава мускулатурата и ставаш Рамбо.
Ама на теория.
Надеждата умира последна.

# 119
Molia, preporuchaite mi site, chrez koito moga da sledia poletite v zeurope, statusa ha letishtata i vremeto. Naistina mi e speshno, blagodaria Vi!

Общи условия

Активация на акаунт