?Въпроси всякакви?

• 346 542
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 120
Случайно някой да знае в кой град е сниман филмът"Дами канят" newsm78

# 121
Случайно някой да знае в кой град е сниман филмът"Дами канят" newsm78

Асеновград

# 122

Анджелина
  bouquet

# 123
Molia, preporuchaite mi site, chrez koito moga da sledia poletite v zeurope, statusa ha letishtata i vremeto. Naistina mi e speshno, blagodaria Vi!
всяко летище което те интересува има сайт с тази информация Peace

# 124
  • Русе/София
Моя приятелка е с лаптоп и детето  и е изключило мишката,как да я включи?

# 125
  • София
Моя приятелка е с лаптоп и детето  и е изключило мишката,как да я включи?
Не знам дали на всички лап топ- и е така, но нашият си има бутон, от който се изключва и включва мишката. Той е със светлинен индикатор. Нека приятелката ти огледа клавиатурата, да се помъчи сама  Wink

# 126
  • Русе/София

Благодаря   bouquet

# 127
  • В Космоса
Към постващите "Запис." в темите: Хилещата емотикона след това в смисъл "Знам, че е дразнещо, ама ще простите..." ли е или има някакъв друг дълбок смисъл?

# 128
Към постващите "Запис." в темите: Хилещата емотикона след това в смисъл "Знам, че е дразнещо, ама ще простите..." ли е или има някакъв друг дълбок смисъл?
Аз го чета, като: "Гадничко ли ви е?! Mr. Green".

# 129
  • В Космоса
Аз го чета, като: "Гадничко ли ви е?! Mr. Green".

Мда, нещо от тоя род ще да е... Злорадо такова...

# 130
   Здравейте, имам един въпрос и видях тема "въпроси всякакви" , та реших тук да попитам.
  Значи, миналата седмица, майка ми си купила телевизор, който тази седмица (днес) вече е на ремотн, развалил се бил  #Crazy
    Има ли право да си иска парите, или поне да не и връщат същия приемник, а да и дадат нов? И, ако от магазина се опъват, към кого може да се обърне? Аз не мога да отида с нея, живея в чужбина, ще се радвам,ако ми дадете съвет. Благодаря!

# 131
 Попрочети тук, връщане на пари или нова стока мисля беше , ако не го ремонтират в рамките на 30 дни, от деня вписан в протокола за рекламация.

Къде е на ремонт телевизорът? Трябва да е в сервиза, вписан в гаранционната карта.

# 132
  Мерси, инфантилна!
  Да в сервиза вписан в картата е, ще прочета линка, благодаря още веднъж!

# 133
Моя приятелка е с лаптоп и детето  и е изключило мишката,как да я включи?
Да се обади на сервиз на съответната марка (в случай, че не открие специален бутон и изключването е станало с конкретна клавишна комбинация).

Мен пък ме интересува точно обратното - с комбинация от кои клавиши мога да изключа проклетата мишка? С DELL съм  Peace

# 134
При мен, пред клавиша Insert има бутон със задраскана мишка и с него се изключва мишокът. Peace

Общи условия

Активация на акаунт