?Въпроси всякакви?

• 346 783
  • 25 161
  •   3
Отговори
# 135
Вярно ли е, че освен досадно е и трайно да ти се лепне някой с размножение на личността ? Не знам как да помогна, а няма изгледи и да се отърва скоро.

# 136
катюнгелче, да не би да искаш да кажеш, че мулето и малкият са едно и също  нещо?! #Crazy Shocked

# 137
Събрахте се Hug

# 138
Не ги знам тези, но знам за други, на които много ще отиват такива названия. Еднакво досадни са. Вече си набелязах кандидати за титлата " форумски г*з ". Hug

# 139
Здравейте момичета!
Пратихме препоръчано писмо до Лондон и ни дадоха баркода за проследяване.Според тях от снощи трябваше да е в София,но в системата не излиза нищо за тази пратка.Не е Булпост,а с пощата,защото беше 10 пъти по-ефтино ,а ни увериха,че ще пристигне не повече от ден 2 след Булпоста.
Та някой проследявал ли е в пощата,има ли възможност просто да не им е актуална информацията в сайта.?Пълния номер ли се въвежда или само този след тирето ?А на всички итгоре и телефони не вдигат да питам,а днес уж работят. newsm78Моля ако може да ме опътите пишете на ЛС Peace

# 140
Някой с простички думи да ми обясни какво трябва да значи дефицит на стока и суфицит на стока?

# 141
Липса и излишък.
При дефицит дадена стока е в по-малко количество, отколкото е търсенето (потреблението) й. При суфицит е в по-голямо количество, отколкото е необходимо/търсено/изкупувано.

# 142
Добър ден, някой ще ме светне ли как стоят нещата за данъците за мпс за инвалиди тази година? Или поне да ме насочи къде да търся?

# 143
На кой телефон отговаря полицията и с код ли се избира от София тел. 166?

# 144
166 e без код, мисля. Оттам могат да те пренасочат към конкретно районно. Другият вариант е направо на 112.

# 145
Да, благодаря. 112 даваше заето, а 166 нямаше избиране нито от моя, нито от телефона на приятелката ми. Това в рамките на 15 минути. Ще пиша и искам адекватен отговор и от едните и от другите, защото 15-те минути можеха да се окажат фатални.

# 146
Липса и излишък.
При дефицит дадена стока е в по-малко количество, отколкото е търсенето (потреблението) й. При суфицит е в по-голямо количество, отколкото е необходимо/търсено/изкупувано.
  bouquet

# 147
Някой знае ли кога почва Стъклен дом?

# 148
А Листопада? Rolling Eyes

# 149
А Листопада? Rolling Eyes
Този вторият вероятно есента, когато дойде времето за падане на листата  Laughing

За Стъклен дом нали говориха, че ще почва в началото на годината, ама то пък намалото може и до март да го водят  Crazy ДДЗ мене винаги ме е дразнило да пуснат 1 сериал, да го хареса човек, да го следи с интерес и после месеци наред да не го пускат, покрай такива спирания сума сериали, които бих гледала с удоволствие ги не гледах вече  Confused

Общи условия

Активация на акаунт