?Въпроси всякакви?

• 346 887
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 150
Има ли някъде в ЗЗП упоменато, че търговецът е длъжен да ми породаде данена стока на обявената на етикета цена, независимо дали някой е сгрешил и е поставил грешен етикет на съответната стока.  Thinking 

# 151
къде изчезнаха и има ли още Семейни отношения?

# 152
  • In The Middle Of Nowhere
къде изчезнаха и има ли още Семейни отношения?

Има си ги http://www.bg-mamma.com/index.php?board=3.0 И аз отначало не ги намирах.
Като позиционираш мишката горе на падащите менюта на Дом и семейство, е най-отдолу със сив шрифт.

# 153
Благодаря black_angel1  Simple Smile

# 154
Моля ви, кажете как да си направя контактите в телефона така , че да се изписва име и най- ползваните да са с различни тонове.
До сега винаги съм имала Нокиа, но последния  е НОКИА Е55, вече трети месец се мъча.
Качих ги на тел , писах наново един по един и пак си звъни с основния зададен тон и не изписва име.

И на линк към форум за нокиа , също ще съм благодарна Hug

# 155
  • Пловдив
Моята нокия не е този модел,но обикновено от  контакти,опции,отвори опции,тон на звънене, в папка изтегли звуци откъдето избираш.
На другата Нокия е  по- различно,но сега не се сещам,пак  беше  от контакти ,  групи, присвои тон на група .Най добре е да се включи някой със твоя модел.

# 156
  • Italia
Моля ви, кажете как да си направя контактите в телефона така , че да се изписва име и най- ползваните да са с различни тонове.
До сега винаги съм имала Нокиа, но последния  е НОКИА Е55, вече трети месец се мъча.
Качих ги на тел , писах наново един по един и пак си звъни с основния зададен тон и не изписва име.

И на линк към форум за нокиа , също ще съм благодарна Hug

Първо провери дали няма дублирани имена или номер - не трябва да има двама Иван или Иван и Петър да имат номер 0888123456. След това избери да ти показва контактите само от телефона (ще трябва да прехвърлиш всички контакти в паметта на телефона) - това се прави в случай, че имаш Иван и на картата, и на телефона. След това вече ще ти изписва името, когато ти звънне, а от Contact>Options>Ringing Tone  добавяш специфичен тон за даден контакт, или както mama66 е обяснила за група

# 157
Моята нокия не е този модел,но обикновено от  контакти,опции,отвори опции,тон на звънене, в папка изтегли звуци откъдето избираш.
На другата Нокия е  по- различно,но сега не се сещам,пак  беше  от контакти ,  групи, присвои тон на група .Най добре е да се включи някой със твоя модел.
да , на всички модели досега е било така .
По-голям проблем , е че не изписва име при повикване , а не мелодията...
NikolForAll , дублират се от от сим картата, прехвърлих ги на тел. но и от сим - картат ли трябва да ги изтрия?
само това не съм опитала...

# 158
Като сме на тази тема да питам Нокиа 5530 експрес мюзик поддръжа ли 16 карта, защото моята сега е 8 и искам да я сменя за по-голяма?

# 159
Като сме на тази тема да питам Нокиа 5530 експрес мюзик поддръжа ли 16 карта, защото моята сега е 8 и искам да я сменя за по-голяма?
да , може до 16 максимум.
Ето тук:
http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-5530-xpressmu … ic/specifications

# 160
  • Italia
NikolForAll , дублират се от от сим картата, прехвърлих ги на тел. но и от сим - картат ли трябва да ги изтрия?
само това не съм опитала...

Не е задължително да ги изтриеш от сим картата, трябва да ги скриеш - Contacts>Options>Settings>Contacts>Contacts to display>Phone Memory

# 161
да , може до 16 максимум.
Ето тук:
http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-5530-xpressmu … ic/specifications
Дам, мерси Simple Smile Дали в неделя по обяд има някой, който може да помогне с подсказка за музика подобна на Давид Гета F*ck me i'm famous?

# 162
Какво се слагаше на току що ударено, за да не стане синьо, че се цапардосах с  тръбата на прахосмукачката. Падна ми на скулата на лицето точно. Олио ли беше?

# 163
 Rolling Eyes аз знам за нещо студено, но дали за да не остане синьо или за да облекчи болката  newsm78

# 164
  • Русе/София
Аз пък търкам мястото със захар,наистина помага.

Общи условия

Активация на акаунт