?Въпроси всякакви?

• 347 033
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
олио против посиняване.

# 166
Стефке, лед.  Hug

# 167
Моята нокия не е този модел,но обикновено от  контакти,опции,отвори опции,тон на звънене, в папка изтегли звуци откъдето избираш.
На другата Нокия е  по- различно,но сега не се сещам,пак  беше  от контакти ,  групи, присвои тон на група .Най добре е да се включи някой със твоя модел.
да , на всички модели досега е било така .
По-голям проблем , е че не изписва име при повикване , а не мелодията...
NikolForAll , дублират се от от сим картата, прехвърлих ги на тел. но и от сим - картат ли трябва да ги изтрия?
само това не съм опитала...

Пробвай номерата  да са с +359 отпред,а не 0898... ,но не съм много сигурна. Peace

# 168
Къде беше темата за съдомиялните машини? Търсачката нищо не намира.

# 169
# 170
# 171
  • София
Моля ви, кажете как да си направя контактите в телефона така , че да се изписва име и най- ползваните да са с различни тонове.
До сега винаги съм имала Нокиа, но последния  е НОКИА Е55, вече трети месец се мъча.
Качих ги на тел , писах наново един по един и пак си звъни с основния зададен тон и не изписва име.

И на линк към форум за нокиа , също ще съм благодарна Hug

моята нокия е С5 и аз се затрудних доста, но при мен стана така:
Отивам в телефонния указател на името, което трябва задължително да е в паметта на телефона => отвори=> опции=>  преглед детайли => опции => тон на звънене и избирам тон.

# 172
1.Може ли собственото ти дете да ти е шафер?
2.Може ли кума и кумата да са роднини на младоженците?

# 173
Ще питам лаишки, но може да се сети някой.Значи, сега си свалям снимки от фотоапарата и се оказва, че за повечето ме пита, дали да ги замести.Преди да преинсталират компютъра, имахме някаква програма, дето започваше да сваля снимките от апарата, от там, до където съм сваляла последния път.Някой да се сеща как се казва тази програма  newsm78

# 174

Че що да не може  Laughing

# 175
  • Italia
Здравейте,
моля, някой, запознат с телефони siemens s55, ако може да ми каже как да сменя езика на английски. Малкият е настроил телефона на баба си на гръцки и въобще не мога да се ориентирам в менюто как да сменя езика. Всичките ми телефони са били нокиа и положението е трагично.
Благодаря
Опитай с
Код:
*#0000# и зелената слушалка

# 176
  • В голямото море...Живот
Ще питам лаишки, но може да се сети някой.Значи, сега си свалям снимки от фотоапарата и се оказва, че за повечето ме пита, дали да ги замести.Преди да преинсталират компютъра, имахме някаква програма, дето започваше да сваля снимките от апарата, от там, до където съм сваляла последния път.Някой да се сеща как се казва тази програма  newsm78

Предполагам тази програмка е била инсталирана от СД-то, което идва с фотоапарата.

# 177
  • В голямото море...Живот

1.Може
2.Може

Hug

# 178
  • Far away from here...
А има ли тема, в която се обсъждат работодатели, за да задам въпроса си на правилното място?

# 179
Съществува ли тема за телефони във форума? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт