?Въпроси всякакви?

• 347 269
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 180
знаете ли НАП кога ще си обновят електронната система?
Чакам да отразят едни здравни осигуровки.

# 181
  • Пловдив
А има ли тема, в която се обсъждат работодатели, за да задам въпроса си на правилното място?

Имаше две теми...Бял и Черен списък на работодателите...

# 182
  • Far away from here...
А има ли тема, в която се обсъждат работодатели, за да задам въпроса си на правилното място?

Имаше две теми...Бял и Черен списък на работодателите...

Благодаря!Ще се опитам да ги открия!

# 183
Как може да се придвижи човек от летище Сарафово до Поморие и обратно сега, в зимния сезон? 

# 184
Привет и от мен! Фирмата, в която майката на една приятелка работи, са й дали доклад, по които трябва да направи графика, диаграма или нещо подобно. Та същата приятелка ми каза, че имало фирми, които давали доклади, които трябва да се представят в диаграми. Досега не бях чувала за такова нещо, но явно съществува. Моля, ако някой от вас знае къде мога да намеря такава фирма, да пише. Мерси предварително!  Wink Wink

# 185
Тя не знае как се прави диаграма и иска някоя фирма да свърши това вместо нея. Така ли?

# 186
Тя не знае как се прави диаграма и иска някоя фирма да свърши това вместо нея. Така ли?

Не, някаква фирма (майката на приятелката ми работи там) и е дала доклад, по който да оформи диаграма. Понеже на майка й не и се е занимавало, го е направила приятелката ми и са й платили.
Та аз питам дали знаете за някаква фирма, която да наема хора, които да правят диаграми и да им се плаща?

# 187
Ти търсиш фирма, за която да правиш диаграми и да ти се плаща за тях?
Нещо не мога да разбера точно какво питаш Simple Smile

# 188
Ти търсиш фирма, за която да правиш диаграми и да ти се плаща за тях?
Нещо не мога да разбера точно какво питаш Simple Smile

Да. Точно това питам.  Grinning

# 189
Някой знае ли кога ще започне излъчването на следващия сезон на стъклен дом?

# 190
_Sylvie_ диаграми се правят на ексел. Само данните трябва да са вкарани. Не виждам защо трябва някой друг да го прави, когато не става въпрос за някакви кой знае какви умения.  Hug

Някой знае ли програма или нещо подобно, която да ми напомня: Днес имаш ...това и това, утре това  и това...
да искача на монитора и да ми напомня за мои задачи. Да звънка, дрънка...Нещо подобно.
Някой знае ли?

# 191
Някой знае ли програма или нещо подобно, която да ми напомня: Днес имаш ...това и това, утре това  и това...
да искача на монитора и да ми напомня за мои задачи. Да звънка, дрънка...Нещо подобно.
Някой знае ли?

Outlook ги може тия работи.

# 192
  • Варна
От къде мога да си купя бланки за ГФО ? Намерих в интернет , но е твърде обемна - 53 страници и предпочитам да купя отнякъде, че ми трябват 3 броя ?

# 193
Някой знае ли?

Outlook ги може тия работи.
http://www.softvisia.com/download.php?view.531

# 194
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
записвам се да ви следя,че тук е доста интересно.

Общи условия

Активация на акаунт