?Въпроси всякакви?

• 347 354
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 195
Някой знае ли програма или нещо подобно, която да ми напомня: Днес имаш ...това и това, утре това  и това...
да искача на монитора и да ми напомня за мои задачи. Да звънка, дрънка...Нещо подобно.
Някой знае ли?

Outlook ги може тия работи.
http://www.softvisia.com/download.php?view.531

Току що я инсталирах - софтвизия, но до колкото разбирам - не мога да си въведа бележки, които автоматично да ми излизат всеки месец на една и съща дата? Искам да ми излизат всеки месец от по няколко дни - примерно от 5 до 10-то число на месеца една и съща бележка всеки месец. Е ли възможвно това?

Анджи, Outlook-а има ли версия на БГ?

# 196
  • Deutschland/HE
Gmail-a имаше подобна функция - Календар, да ти напомня с писмо за събития, които си въвела.

# 197
Може ли да ви отпера и аз един въпрос?

Как мога оригинално dvd да си го сваля като файл на компа, от там да го запиша на флашка и от там да си го гледам директно на телевизора? Ако някой знае да обяснява моля все едно на дядо си, защото съм адски бос в тази сфера.

Благодаря предварително.

# 198

Не знам  Thinking

# 199
  • Italia
Току що я инсталирах - софтвизия, но до колкото разбирам - не мога да си въведа бележки, които автоматично да ми излизат всеки месец на една и съща дата? Искам да ми излизат всеки месец от по няколко дни - примерно от 5 до 10-то число на месеца една и съща бележка всеки месец. Е ли възможвно това?
По спомени Rainlendar ги може тия работи. Бг език на Аутлуук-а трябва да има, целия офис го има на Бг (Стига да не питаш за Outlook Express)

Може ли да ви отпера и аз един въпрос?

Как мога оригинално dvd да си го сваля като файл на компа, от там да го запиша на флашка и от там да си го гледам директно на телевизора? Ако някой знае да обяснява моля все едно на дядо си, защото съм адски бос в тази сфера.

Благодаря предварително.

Марадонец, какъв формат поддържа тв-то? Предполагам за DivX говорим. В такъв случай теглиш една от многото фри (може и платена, разбира се) програма за ДВД към АВИ и записваш. Като за начало можеш да пробваш с тази тук. Автоматично може да ти направи филма на един файл, да го раздели на чаптъри и т.н. На 90% съм сигурна, че дядо ми с основни познания по английски, ще се справи Simple Smile

# 200
Тенкс, Ники. Ще пробвам и ако има проблем, ще търся пак помощ. Иначе предполагам, че тв-то подържа всички формати, защото така им казах в технополис - пичове, изберете ми тв, което да има всичко.  Peace

# 201
някоя мама да ме подсети за един сайт в който можеше да качиш снимка и да и сменя прическите, да и слагаш грим и такива неща.  ooooh!

# 202
# 203
Някой знае ли кога ще започне излъчването на следващия сезон на стъклен дом?

Сериалът бил отложен за неопределено време. Не успявам да сложа линк - ето цитат от един сайт за "разкрития", но може пък да е и така:

"Стартът на най-успешната българска продукция „Стъклен дом“ е отложен за неопределено време – това разкриват хора от медийните среди. Все пак бТВ ще излъчи останалите епизоди от втория сезон, но засега не се знае кога отново ще тръгнат в ефира на телевизията.

„Шефовете на бТВ и румънските мениджъри искат да видят как ще тръгне новият проект на Нико Тупарев – „Фермата“. Ако конкурентите от Нова телевизия имат висок рейтинг, едва ли скоро ще пуснат култовия сериал“, коментират телевизионни експерти."

# 204
хубава работа,ама....българска
тъкмо хората се запалят по нещо и хоп....изненадка

аз не разбрах защо ще се чака да се види рейтинга на предаването по Нова тв

# 205
  • Бургас
Как може да се придвижи човек от летище Сарафово до Поморие и обратно сега, в зимния сезон? 
Няколко варианта:
1. С такси- от летището до Поморие са не повече от 10км. С нормално такси не биха ти взели повече от 10 лв. (на лични мога да ти дам номер на надеждна таксиметрова компания, която няма да те излъже никога)
2. С автобуса Бургас-Поморие, който минава през колелото на летището. Този автобус обаче утре ще питам една колежка, която идва всеки ден от Поморие на какъв интервал минава.
3. Взимаш автобус 15 от летището до последната му спирка във Бургас (на автогарата) и от същата спирка се качваш на автобуса за Поморие.  Peace

# 206
Трябва ми програма, която да може да сваля само музиката от даден клип в ютуб, примерно, под формата на мп3? как се казват тези програми?  аз имам подобна, която обаче ми сваля и музиката и клипа, така както си е в самия сайт...

# 207
Трябва ми програма, която да може да сваля само музиката от даден клип в ютуб, примерно, под формата на мп3? как се казват тези програми?  аз имам подобна, която обаче ми сваля и музиката и клипа, така както си е в самия сайт...
Каква е тази програма?Не дето ти трябва, дето я,  имаш pls.

# 208
В настройките няма ли опция да си свалиш само звука?

# 209

Аз използвам тази добавка за Firefox

https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/124500/?src=collecti … 914e-af10c0efe023

Общи условия

Активация на акаунт