?Въпроси всякакви?

• 335 508
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 15 225
Трябва ми дамаска. Не скъпа. Къде в центъра има магазини за дамаски?

На Пиротска, близо до К. Величков, до колкото там е център Mr. Green
За мен си е ок, че от там се прибирам, но този го няма отдавна (от дясната страна, ако него имаш предвид). Сега е ВУ. Peace

по Екзарх Йосиф,зад Халите ...има много магазини за платове и дамаски
Вярно doh "Е. Йосиф" ми е много удобен, но не са най-евтини.

Все пак, ако някой още се сети за други. На "Дондуков" има един магазин за платове на парче (останали парчета от рязане) и имаше добри попадения, но са само платове.

Не знаех, че го няма, но същата фирма има офис на Сточна гара, ако те интересува - пиши, ще ти обясня точно къде.

А знае ли някой кога започват намаленията в Зара? Много моля bowuu

# 15 226
При отвореният кредит на ОББ (ОК кредит) ни обясниха, че ако отпуснат 1000 лв, могат да се връщат например за 2 години, като няма такси по кредита никакви и това за 9-10 % лихва. Дали има някакви скрити условия, които не казват?

# 15 227
При отвореният кредит на ОББ (ОК кредит) ни обясниха, че ако отпуснат 1000 лв, могат да се връщат например за 2 години, като няма такси по кредита никакви и това за 9-10 % лихва. Дали има някакви скрити условия, които не казват?
Би трябвало кредитния инспектор да ви обясни, но трябва и да четете какво подписвате, все пак. Нямам представа от различните продукти на банките, просто погледнах условията на няколко и ти дадох някакъв усреднен пример за вноска за посочената от теб сума и период.

# 15 228
Някой да знае  как сканирана страница се прехвърля в .word формат? Тоест вместо да се мъча да преписвам - направо сканирам и прехвърлям ?

Има със сигурност такава програма, но не си я спомням.

# 15 229
  • някъде ... тук ...
ABBYY FineReader

# 15 230
а за прехвърляне в ексел коя е?   newsm78

# 15 231
  • някъде ... тук ...
същата - има изход по избор след разчитане

# 15 232
Здравейте, казвам се Зорница  Hug Много хубава и полезна тема!  Hug

имам twitter и доста често ми се появява това съобщение : Sorry! We did something wrong. Please refresh the page and try again. и сякаш се губи връзката ...
Какво да направя /настройките ли трябва да пипам / за да не ми излиза?
Има ли ръководство за употреба на twitter Simple Smile ? Знаете ли как се праща директно съобщение DM - доколкото знам и 2 потребители трябва да са "приятели"/ натиснали follow , но съм получавала съобщение без някой да натиска follow/да ми е приятел.
Извинявайте ако не съм обяснила добре .... Благодаря Ви!   bouquet

# 15 233
Качих снимка в prikachi.com, но не си запаметих линка за изтриване на снимката. Как мога да я изтрия сега?

Виждаш си историята, отиваш там, където е била снимката и ще ти покаже всичко.  Peace

# 15 234

Мерсаж!!!

# 15 235
Качих снимка в prikachi.com, но не си запаметих линка за изтриване на снимката. Как мога да я изтрия сега?
Виждаш си историята, отиваш там, където е била снимката и ще ти покаже всичко.  Peace
В хисторито ми се виждат 2 линка - самата снимка и page has expired. Като отворя втория се появява началната страница на сайта.. Thinking

# 15 236

Ооо, Ели   bouquet Спасибо !

# 15 237
Някой да има отзиви за паста "Sensodyne - repair & protect"? От доста време ми се иска да си я купя, но въпросът е доколко действа, та ако сте я ползвали и имате някакви впечатления, споделете.  Peace

# 15 238
Някой да има отзиви за паста "Sensodyne - repair & protect"? От доста време ми се иска да си я купя, но въпросът е доколко действа, та ако сте я ползвали и имате някакви впечатления, споделете.  Peace

Болки ли имаш? Купих си накуп Сензодин и Пародонтакс и си ги ползвах и двете. Имах някаква моментна болка преди време. Еми мина ми. Не вярвах, но оттогава не съм имала проблеми. Сега се мия с нормална паста.

# 15 239
Очаквам пратка от USA. В сайта на DHL пише, че пратката е в процес на митническо освобожаване. Значи ли това, че трябва да отида да си я взема? Къде трябва да отида/адрес/? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт