?Въпроси всякакви?

• 335 452
  • 25 161
  •   2
Отговори
# 15 240
Някой да има отзиви за паста "Sensodyne - repair & protect"? От доста време ми се иска да си я купя, но въпросът е доколко действа, та ако сте я ползвали и имате някакви впечатления, споделете.  Peace

Болки ли имаш? Купих си накуп Сензодин и Пародонтакс и си ги ползвах и двете. Имах някаква моментна болка преди време. Еми мина ми. Не вярвах, но оттогава не съм имала проблеми. Сега се мия с нормална паста.

Да, имам болки понякога, когато пия/ям студено/топло или ям нещо сладко. Чудех се също дали да си взема паста за избелване, защото зъбите ми започват леко да се оцветяват, но паста за избелване при чувствителни зъби е абсурд.

# 15 241
............Чудех се също дали да си взема паста за избелване, защото зъбите ми започват леко да се оцветяват, но паста за избелване при чувствителни зъби е абсурд.

Препоръчаха ми Елгидиум избелваща, като щадяща. Понеже използвам другите две с тази марка - противокариесна и антиплака, купих и избелващата. Малко със страх я пробвах, вече повече от месец я използвам, не забелязвам нещо влошаващо зъбите ми. На нея пише, че може да се използва 3 пъти дневно. Всъщност ТУК може да прочетеш. Не те агитирам да я купиш, просто споделям, можеш да се посъветваш с твоя стоматолог. Peace

# 15 242
≾_Smile_≿, при мен също беше чувствителност - към студено. Оттогава насам, беше лятото може би, не съм имала проблеми.

# 15 243
  • София
И аз ползвам sensodyne rapid по препоръка на зъболекаря ми. Има някакво подобрение, определено.  Peace

# 15 244
  • София
Момичета търся си някакво кремче или бабина рецепта за премахване на тъмните кръгове около и под  очите. Препоръчайте ми нещо моля.
Аз се загледах в това на Виши. Кажете струва ли си? http://apteka.framar.bg/30012995/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-aquali … C-15%D0%BC%D0%BB-

# 15 245
  • София
Откъде мога да си купя гривна и обеци от червен корал? За София иде реч.  bouquet

# 15 246
Някой да има отзиви за паста "Sensodyne - repair & protect"? От доста време ми се иска да си я купя, но въпросът е доколко действа, та ако сте я ползвали и имате някакви впечатления, споделете.  Peace
Аз имам уред за избелване в домашни условия с ултравиолетова светлина. Според мен когато го използвах имаше резултат.
Обърках цитата. Коментарът ми се отнасяше за избелването.

# 15 247
  • София
Моля за помощ - влудявам се. Проблемът - свалям филм от Замундата, свалям субтитрите. Филмът тръгва, субтиттри - не. От два часа цъкам и нерви не ми останаха. Свалих 5 филма. Тръгват, но никакви субове. Значи
1 .свалям филма
2. субовете
3. филма и субтитрите са в една папка
4. разархивирам субовете и преименовам файловете с едно и също име.
5. разширението на субовете .srt остава
6. опцията - субтитри на филма е включена
Къде бъркам? Какво не е наред? Сваляла съм доста филми, изведнъж проблем. Не разбирам.

# 15 248
  • София
Момичета търся си някакво кремче или бабина рецепта за премахване на тъмните кръгове около и под  очите. Препоръчайте ми нещо моля.
Аз се загледах в това на Виши. Кажете струва ли си? http://apteka.framar.bg/30012995/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-aquali … C-15%D0%BC%D0%BB-

Кремът/бабините илачи и т.н може и да помогнат,
но аз бих ти препоръчала повече нощен сън
(поне 6-7 часа) и да видиш дали всичко с бъбреците ти е наред.
Тъмните кръгове около очите с това са характерни -
недоспиване или проблеми с бъбреците.
(Е, кръговете могат и да са свързани с прекаляване с алкохол,
но не вярвам да е това!  Praynig)

# 15 249
  • ...край Дунава
Има ли тема с пожелания и честитки? Търсих, но явно не качествено Mr. Green

# 15 250
  • София
Откъде мога да си купя гривна и обеци от червен корал? За София иде реч.  bouquet

Това харесва ли ти?
Пишат, че магазинът им е в SkyCity Mall.

# 15 251
  • София
Има ли тема с пожелания и честитки? Търсих, но явно не качествено Mr. Green

Цял раздел има, не с една тема - Календар на събитията
В началото на форумите е.
А ако питаш за конкретни пожелания - пак там.  Wink

# 15 252
  • ...край Дунава
Уау, не мога да се ориентирам, не намирам подходяща тема за да питам newsm78

# 15 253
Уау, не мога да се ориентирам, не намирам подходяща тема за да питам newsm78
Питай тук де, нали е Въпроси всякакви.

# 15 254
  • София

А опита ли да пуснеш филмите на друг плеър?
На КМРlayer при мен се получава гледане на филм,
който не мога да гледам на GOM Player, например.

Общи условия

Активация на акаунт