?Въпроси всякакви?

• 347 320
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 25 080
Бих си помислила,че тези,които звънят са някои ученици...

# 25 081
Момичета , да попитам и аз - възможно ли е да взема разпечатка за телефонните разговори на телефон , който не се води на мое име ? Защото да речем солидната сметка я плащам аз , примерно , въпреки че телефонът не е на мое име ? И колко време се чака за разпечатка ?

# 25 082
  • Другата България
Защо ти е разпечатка?Добери се до фактурата, особено в електронната си пише всичко по дати, минути, времетраене.....

# 25 083
Момичета , да попитам и аз - възможно ли е да взема разпечатка за телефонните разговори на телефон , който не се води на мое име ? Защото да речем солидната сметка я плащам аз , примерно , въпреки че телефонът не е на мое име ? И колко време се чака за разпечатка ?

Ако номерът е на Мтел, можеш да се регистрираш в сайта им, пращат смс с код за потвърждение (т.е. трябва телефонът да е при теб). След това в този акаунт може да си виждаш разпечатките в екселски файл всеки месец. Simple Smile Ако имаш нужда от помощ, пиши ми.   bouquet

# 25 084
Защо ти е разпечатка?Добери се до фактурата, особено в електронната си пише всичко по дати, минути, времетраене.....
Но трябва да знам номера на фактурата , или е достатъчен номера на телефона ?

# 25 085
Ох,и аз този номер с интернет разпечатката го мисля,но това,че на телефона на който е номерът се получава паролата ме бърка.

# 25 086
В старите телефони имаше опция да блокираш конкретен номер, сега не знам как е.

# 25 087

Ако номерът е на Мтел, можеш да се регистрираш в сайта им, пращат смс с код за потвърждение (т.е. трябва телефонът да е при теб). След това в този акаунт може да си виждаш разпечатките в екселски файл всеки месец. Simple Smile Ако имаш нужда от помощ, пиши ми.   bouquet

Алина , номерът е на Глобул и телефона не е при мен ,  защото не го ползвам аз , но ми се щеше да разбера какво утежнява сметката .

# 25 088
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В старите телефони имаше опция да блокираш конкретен номер, сега не знам как е.

или всички или никой  Confused

станаха 25  Tired гадничко е Tired

Скрит текст:
мидичка, благодаря  Laughing но много отдавна не съм минала ученическата възраст. двамата големи са почти студенти Wink каката се дипломира, а баткото ще кандидатства лятото

познайте кой ще бъде обзвъняван в полунощ. многократно

# 25 089
  • Другата България
Но трябва да знам номера на фактурата , или е достатъчен номера на телефона ?
С Глобул не знам как е.На Мтел знам.

# 25 090
  • Ланкър, планините Овнерог
За Globul също има вариант през myglobul, но за регистрацията трябва достъп до конретния телефон, защото пращат парола/абонатен номер/ на него. Иначе всичко се вижда през сайта - ел. фактури (отдавна съм си спряла хартиените), може да се пращат смс-и до глобулски номера, да се плаща сметка....

# 25 091
  • София
Скрит текст:
познайте кой ще бъде обзвъняван в полунощ. многократно

newsm10

Ако бяха ученици, със сигурност щяха да звънят от "скрит" номер, не са толкова глупави  Peace

# 25 092
Мисля, че не е много коректно да се рови в чужди разпечатки. Ако те гложди толкова защо е толкова голяма сметката, питай направо ползващия номера или спри да плащаш. Но да гледаш минута по минута, кога, с колко и колко е говорено... не е много приятно. Само си представи, че някой рови в твоята разпечатка.  Peace

# 25 093
Продават ли се отделно аксесоари за алуминиеви щори? Трябват ми от тези прозрачни пурички с които се отварят и затварят

# 25 094
С Глобул не знам как е.На Мтел знам.
за глобул
Цитат
за потребители на мобилни услуги:
 Изпратете празен SMS на номер 5005 от вашия мобилен номер.

Общи условия

Активация на акаунт