?Въпроси всякакви?

• 337 586
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 25 095
  • Italia
Докато сте на мобилна тема. Имам 4 номера на мое име в глобул. Възможно ли е някак да се плати само един от телефоните? В смисъл - без да плащам цялата фактура, да си платя само моя номер?

# 25 096
Доколкото знам аз, за физическо лице може, за юридическо не.Но, ако останалите 3 номера просрочат задълженията ще спрат и твоите изходящи обаждания.

# 25 097
  • Italia
Физическо лице съм, но във всички офиси на глобул/германос ми отказват да платя само единия номер

# 25 098
Може би не трябва да ги питаш като отидеш на касата.
Просто кажи номера, който искаш да платиш и толкоз.Поне може да пробваш. Wink

# 25 099
  • Другата България
Физическо лице съм, но във всички офиси на глобул/германос ми отказват да платя само единия номер
И ще ти отказват докато всички номера не се платят.
Така е и в Мтел. Когато са в група-трябва да се платят телефоните на групата, т.е. на всички.
Иначе спират на всички. Peace

# 25 100
цялата фактура трябва да се плати. Ако искаш само да внесеш твоите пари, дебнеш момента в който те зануляват, 1 ден преди това виждаш колко ти е сметката до момента, прибавяш ДДС и таксата и внасяш парите преди да са направили фактурата. ТОВА ОБАЧЕ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА ТИ СПРАТ ТЕЛЕФОНА КАТО ИЗЛЕЗЕ ОБЩАТА ФАКТУРА. Просто твоето задължение няма да фигурира във фактурата, но телефона ти ще го спрат

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 00:34 от krokifena

# 25 101
  • София
Докато сте на мобилна тема. Имам 4 номера на мое име в глобул. Възможно ли е някак да се плати само един от телефоните? В смисъл - без да плащам цялата фактура, да си платя само моя номер?

Ако тел. не са с просрочени задължения, няма проблем да платиш само твоя номер, но ако има просрочени задължения, трябва да се плати цялата фактура. Вероятно затова ти отказват.
Ние сме така- на един потребител, няколко номера, но отивам и плащам само определени номера. Пак уточнявам, че става дума за текущи сметки  Peace

# 25 102
Мисля, че не е много коректно да се рови в чужди разпечатки. Ако те гложди толкова защо е толкова голяма сметката, питай направо ползващия номера или спри да плащаш. Но да гледаш минута по минута, кога, с колко и колко е говорено... не е много приятно. Само си представи, че някой рови в твоята разпечатка.  Peace

Не се ли сещаш , че едва ли ще ровя в разпечатката на филанкишийката , и не е въпрос за "глождене " по сметката , а колко още може да си го позволя ! Номерът със " питай "  , или " спри да плащаш "  явно е неприложим , така че ако не знаеш отговор по конкретното питане не размахвай пръст и не чети морал !

# 25 103
Ами, отговорът, Джина, е че нямаш достъп до такива разпечатки. И слава Богу! Инак всеки щеше да има достъп до разговорите на всеки! А това си е лична информация... И между това:  Peace и това  Naughty има разлика...  Wink

# 25 104
Ами, отговорът, Джина, е че нямаш достъп до такива разпечатки. И слава Богу! Инак всеки щеше да има достъп до разговорите на всеки! А това си е лична информация... И между това:  Peace и това  Naughty има разлика...  Wink
И не ставаше дума за емотикона ти , а за тона ти !Но няма смисъл повече да спамя с теб .

# 25 105
  • Italia
Благодаря много за отговорите  Hug
Няма просрочени задължения, плаща се в срок и съм наясно, че спират всички номера, ако един не плати. Ще пробвам този месец да платя само единия номер  Peace

# 25 106
  • София
Няма просрочени задължения, плаща се в срок и съм наясно, че спират всички номера, ако един не плати. Ще пробвам този месец да платя само единия номер  Peace

след като няма задълженя, не мога да разбера, защо ти отказват  newsm78 Ние (фамилията) сме с един титуляр на сметката и всеки си плаща номерата на семейството по различно време. Досега никога не са ни отказвали  Thinking

# 25 107

след като няма задълженя, не мога да разбера, защо ти отказват  newsm78 Ние (фамилията) сме с един титуляр на сметката и всеки си плаща номерата на семейството по различно време. Досега никога не са ни отказвали  Thinking
На мен, който и номер да издиктувам, винаги ми казват общата сметка (на 4 номера). На Глобул съм. Свеки е на Вивател и там май може да се плащат поотделно, но не съм сигурна.

# 25 108
  • UK
Някой знае ли , как може да се свалят торенти от Англия?

# 25 109
  • в огледалото на живота
Има ли опция в абв-поща да се маркира с един бутон всички писма/непрочетени/ и така да се изтрият или страница по страница маркирам и чистя?

Общи условия

Активация на акаунт