?Въпроси всякакви?

• 347 276
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 25 125
  • София
Тонкабонка, каква марка и модел е печката?
Индезит, най-новия модел, беше в промоция и 4 години гаранция.

Знам ли и аз защо питам, сигурно може да се случи на всяка марка, аз нямам такава печка, но ми е в уиш листата, та се ослушвам....

# 25 126
И при мен в началото беше така, но се почистиха.Ясно е, че петната не са релефни и не се стържат в буквалния смисъл, но по тази начин се премахват.
Казваш, че тигана е бил нов, може от неговото дъно да се е получило.Със сигурност си го измила преди употреба.Не знам.

# 25 127
Това няма нищо общо с марките.Ползвала съм 3 различни, положението е еднакво навсякъде.

# 25 128
  • София
Момичета, благодаря ви - срам не срам, че така се бях афектирала, но в крайна сметка махнах петната с Циф. Боже, що нерви изхабих за едното нищо.
Мерси отново, сега ще пийна едно вино, че да се успокоя.  Blush
Лека нощ.  Hug

# 25 129
  • София
Момичета, благодаря ви - срам не срам, че така се бях афектирала, но в крайна сметка махнах петната с Циф. Боже, що нерви изхабих за едното нищо.
Мерси отново, сега ще пийна едно вино, че да се успокоя.  Blush
Лека нощ.  Hug

Айде наздраве, и аз съм спокойна, че то и аз съм същата перфекционистка, но не трябва да се хабят нерви за вещи!

# 25 130
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
tonkabonka, не знам защо не са те предупредили от магазина, но всички котлони на всички печки (без керамичните котлони, де) са със заводско покритие за предпазване - трябва новата печка да се включи и да се оставят да "прегорят" котлоните ... миризмата е неприятна ... Няма страшно - всичко е наред с печката ти Simple Smile След като се оставят да работят на макс всички котлони, покритието им изгаря и всичко е нормално при използването им.

# 25 131
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. Решила съм да купя един от тези визитници за подарък на мъж.

http://techmatico.com/product/137/vizitnik-rotatsionen-nastolen-ico-.html
и
http://www.roel-98.com/catalogue/kancelarski-materiali/kancelars … nici/product/7775

Проблемът е, че не съм ги виждала, освен в нета.
Единия ми прилича повече на бележник на който се записват номерата.
За другият не съм сигурна. Виждали ли сте ги на живо и какво ще ме посъветвате?

Благодаря предварително   bouquet

Този първият представлява една гадна пластмаса с падащо покритие, имам такъв часовник. Бих заложила на втория  Peace Иначе и двата са на един и същи принцип, просто в първия не са сложили визитки  Peace

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 09:41 от -=Деси=-

# 25 132
tonkabonka, не знам защо не са те предупредили от магазина, но всички котлони на всички печки (без керамичните котлони, де) са със заводско покритие за предпазване - трябва новата печка да се включи и да се оставят да "прегорят" котлоните ... миризмата е неприятна ... Няма страшно - всичко е наред с печката ти Simple Smile След като се оставят да работят на макс всички котлони, покритието им изгаря и всичко е нормално при използването им.

Е, тя за керамични питаше. Wink

# 25 133
tonkabonka, честита нова придобивка!
Съчувствам ти за емоциите, които си преживяла с новата печка. Аз също съм маниачка по отношение поддържането на печката. От 2 години съм с печка с керамично покритие и главната ми грижа е да няма никакви петна по плочата Laughing.
Е, малко прекалявам понякога, но досега само веднъж съм ползвала шпатулката. Иначе се справям с 2 препарата, от които съм много доволна и ги препоръчвам горещо и на теб (защото са и евтини):
Скрит текст:
След всяко готвене, след като изстине плочата я обработвам с шпрея на "LEX" обезмаслител за кухни (не се изплаква след това), а когато имам упорити петна - релефни или не, ги намазвам с "Medix" Cream protect - на опаковката е обяснено как да го ползваш точно. Много са ефективни и заедно струват не повече от 6-7 лв. А ги ползвам месеци наред.
Дано да съм помогнала! Peace

# 25 134
Вие така пишете, че сте маниячки на тема чистота, сякаш някой обича да му е мръсно.Писах й да свиква с тези петна, защото ще се появяват често, след което могат да се почистят, разбира се. Simple Smile

# 25 135
  • Пловдив
Здравйте,въпроса ми не е празничен,ако някой е компетентен нека пише Wink Миналия ден ме съкратиха  по взаимно съгласие 325 т 1-още не съм регистрирана в Бюрото по труда.
Но на 02.01 2013 ще  ми правят медицинска процедура ,за която се полага болничен минимум 7 дни.
Ако взема такъв дали ще ми се изплати от НОИ(четох разни закони и стигам до извода ,че имам право,бих направила справка с адвокат ,но  са празници)

# 25 136
Истината е, че ако искаш да нямаш петна на керамичните котлони, трябва да забравиш да готвиш на тях  Grinning

# 25 137
-=Деси=-, благодаря!   bouquet
Ще взема вторият.

# 25 138
  • Балчик
Здравйте,въпроса ми не е празничен,ако някой е компетентен нека пише Wink Миналия ден ме съкратиха  по взаимно съгласие 325 т 1-още не съм регистрирана в Бюрото по труда.
Но на 02.01 2013 ще  ми правят медицинска процедура ,за която се полага болничен минимум 7 дни.
Ако взема такъв дали ще ми се изплати от НОИ(четох разни закони и стигам до извода ,че имам право,бих направила справка с адвокат ,но  са празници)
имаш право на болнични до 40 календарни дена , след прекратяване на тр. правоотношения
виж и тук , че пиша по памет
http://www.nssi.bg/forusers/procedures/241-procesbenefits

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 11:00 от спондж боб

# 25 139
  • София
Нова, няма защо  Hug

Някой знае ли какво стана със "Спорт тото" тираж 0? Уж трябваше да го изтеглят снощи около 18.30 в паузата на ски-скоковете, но в момента в сайта все още стоят числата от 103 тираж  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт