Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 148 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
# 526
 newsm74

Ритик Рошан - зад кадър (реклама на Chak89)

# 527
# 528
От снимки в Манали, "Bang Bang"се премества  в Мумбай.

Източник: Разни

17 април: Mirror ,фотографа  Раджу Shelar забелязал Hrithik Рошан при заснемането на  Siddharth Anand”s Bang Bang в Film City късно във вторник вечерта. Създателите са направили открито кафене  в студиото, където е заснета романтична песен  на двойката на филма,  Катрина Каиф  и Hrithik. Двамата снимали до 5 часа сутринта.

17 април: Има слух ,че Ритик ще танцува Salsa, Tutting и House в Bang Bang.

17 април: "Това, което правим за Bang Bang ще покаже романтика и действие, които ще надминат Dhooms": Виджай Сингх. Fox Star CEO

17 април: "Елате да видите какво ще покаже  Bang Bang  на 2 октомври 2,2014" - Виджай Сингх, Fox Star CEO

21 апр: Ананд Siddharth пресъздал Шимла в студио в Мумбай за Bang Bang. Hrithik и Катрина приключват 20-дневен график в Мумбай. Сега следва  Абу Даби: Taran Adarsh

# 529
Гласувахте ли вече за Рити Рошан. Grinning Grinning Grinning

http://iifa.com/videocon-iifa-superentertainer-of-the-year

# 530
# 531

Ритик се справя страхотно (акапелно).   love001    love001  love001

Намерих оригиналната песен. Изпълнява я Амитаб Бачан  (този който даваха постоянно в кадър) или по-точно е от филм  (1981) в който той участва.
А музиката на песента се оказа на чичото на Ритик - Раджеш Рошан.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 18:10 от kali_georgieva

# 532
maiaek,   Hug Hug Hug гледа ли първия филм на Ритик?
Този с който става известен?

Аз започнах отзад-напред. От последния, към първия.
За съжаление изгледах всичко. Повече няма на къде.

Качих филма "Кажи, че ме обичаш"  с много добро качество.

Ако не си го гледала, непременно трябва да го изгледаш.
Все пак е взел 108 награди и от него започва "ритикоманията", която казват,
че е безпрецедентна.

Kaho Naa... Pyaar Hai/Кажи, че ме обичаш

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=94441

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 19:08 от kali_georgieva

# 533
Гледах го.Много ми хареса.Това със двойника много ме изненада .

Grinning Grinning Grinning

А този филм Fiza ,гледа ли го.Мъча се да го сваля,ама ще видим.

# 534
Тази песен от филма много ми харесва.Прииска ми се да си потанцувам докато го гледах.

https://www.youtube.com/watch?v=ox-0TtPedtk

newsm68 newsm68 newsm68

# 535
Siddharth Ананд носи сняг в Мумбай за " Bang Bang "

Източник : Декан Chronicle

Дата: 22 април 2014

От: Mehul S Thakkar

Siddharth Ананд , който имаше дълъг график с Hrithik и Катрина в Шимла, е пресъздал  някои части на града , известни също като кралицата на хълмовете в Мумбай . След  дълго обсъждане с дизайнера , Siddharth одобри план, който е перфектен за сцените които той е визуализирл .

Deccan  Chronicle е научил, че Siddharth завърши снимките на една от най-важните песни на филма в едно  студио ,в града. За тази песен са пресъздадени  части от Шимла,  изобразяващи  зима там .  Вътрешни източници допълнително разкриват, че песента се нарича " khus phus " и Hrithik , в един от дните , е танцувал толкова дълго, колкото дванадесет часова хореография от Bosco . Музиката на филма е композирана от Вишал и Шекар , които са създавали музиката за всички филми на Siddharth .

Графикът , който се състои от 20 дни , е включвал и  някои напрегнати екшън сцени с Hrithik, които са заснети след провеждането на мощни тренировки. Siddharth е въодушевен , че са успели да уловят едни от най-красивите танцови движения, които Hrithik е правил в близкото минало , последните са били в " Хвърчила " . Катрина Каиф също беше част от песента.

След приключване  на този график , както Deccan Chronicle съобщи по-рано , Siddharth ще замине за Abu Dhabi за един месец , за да снима още един цикъл от екшън сцени с Hrithik Рошан и Катрина Каиф . Siddharth Ананд потвърди историята и каза Deccan Chronicle за : "Ние приключваме  20дневния престий в Бомбай , където заснехме една песен и  няколко екшън сцени . Заминаваме за Абу Даби за няколко дни. Отбора е под пълна пара. "

# 536
# 537
Нямам търпение да излезе филма.Със сигурност ще ни остави без дъх.

# 538
Гледах го.Много ми хареса.Това със двойника много ме изненада .

Grinning Grinning Grinning

А този филм Fiza ,гледа ли го.Мъча се да го сваля,ама ще видим.

Гледах го.
На мен не ми хареса.
Първо сюжета, а и самата роля на Ритик...  newsm78 newsm78 newsm78
Но, ако искаш изгледай го, за да може да си изкажеш мнението.

# 539
Сега вече трябва да сме в очакване на материали от IIFA в Тампа бей - Флорида, САЩ.

Започва тази вечер.

http://www.masala.com/hrithik-roshan-to-perform-at-iifa-this-year-165547.html

Общи условия

Активация на акаунт