Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 147 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

Heart Eyes Какви са мили  Heart Eyes
Момичета, много много ме радвате. Днес си гледах снимки на това слънце Ритикчо и страшно ме зареди.

# 661
Привет момичета!  Hug Hug Hug

Относно Карина Капур... Боже, тя и като актриса не ми допада (надявам се да не обидя нейни фенки, просто това е моето лично мнение). Прекалено много преиграва.
Единствените филми на Ритик, които не ми допадат са с нейно участие.
Мисля си, че Ритик си "пада" по друг тип жени. (най-вече като Сюзан - мънички, финни, като порцелан... такова ми е усещането).
За Барбара... Не мисля, че се е притеснил нещо, щом като Барбара е била и в Индия и му е гостувала доста време (в семейството му)... Но и жълтата преса трябва да пише нещо.

И аз се замислих над това, че брат и сестра - нямат успех в семейния живот.
Или по-точно - той е бил нетраен.
Може би никога няма да се разбере каква е причината за развода на Ритик и Сюзан.
Те са толкова интелигентни хора (поне Ритик, но мисля, че и Сюзан е такава), че "кирливи ризи" няма да си вадят.
Определено е трудно да се живее с такъв мъж. Известен, ухажван, ангажиран 24 часа в денонощието.
Определено обаче и при тях важи максимата "До всеки успял мъж стои една силна жена".
Гледах предаване с тях двамата и Ритик казва, че ако не е била Сюзан, той никога няма да е това, което е в момента. От силното му притеснение от заичането и от куп други неща, го е "извадила" и го е накарала да повярва в себе си - Сюзан.

# 662
Привет момичета!  Hug Hug Hug

Относно Карина Капур... Боже, тя и като актриса не ми допада (надявам се да не обидя нейни фенки, просто това е моето лично мнение). Прекалено много преиграва.
Единствените филми на Ритик, които не ми допадат са с нейно участие.
Мисля си, че Ритик си "пада" по друг тип жени. (най-вече като Сюзан - мънички, финни, като порцелан... такова ми е усещането).
За Барбара... Не мисля, че се е притеснил нещо, щом като Барбара е била и в Индия и му е гостувала доста време (в семейството му)... Но и жълтата преса трябва да пише нещо.

И аз се замислих над това, че брат и сестра - нямат успех в семейния живот.
Или по-точно - той е бил нетраен.
Може би никога няма да се разбере каква е причината за развода на Ритик и Сюзан.
Те са толкова интелигентни хора (поне Ритик, но мисля, че и Сюзан е такава), че "кирливи ризи" няма да си вадят.
Определено е трудно да се живее с такъв мъж. Известен, ухажван, ангажиран 24 часа в денонощието.
Определено обаче и при тях важи максимата "До всеки успял мъж стои една силна жена".
Гледах предаване с тях двамата и Ритик казва, че ако не е била Сюзан, той никога няма да е това, което е в момента. От силното му притеснение от заичането и от куп други неща, го е "извадила" и го е накарала да повярва в себе си - Сюзан.

Така е kali.Споделям мнението ти.Една позната казва "Аз имам три деца,две съм родила аз ,а едно е от свекърва ми." Laughing Laughing Laughing Laughing

Може би Сузан е решила да помисли и за себе си.Браво на Ритик ,че и дава тази възможност и не прави проблем от това.
 Hug Hug Hug Hug

# 663
Да се включа и аз в темата........
 Моето скромно мнение за семейния живот на Дугу / от това което съм прочела за него / е че според мен Сузан се е чувствала самотна, не че я оправдавам или упреквам Ритик. Това просто е неговата работа. Имам чувството, че никой не е осъзнавал какво ше се случи след филма Кажи...... Този фурор, тази Ритико-мания, влизаш в залата неизвестен и след края на филма ти трябва полицейски ескорт за да се предвижваш. Тя и самата Сузан го признава, че кадето и да се появи веднага е бил заобиколен от фенове. Има едно клипче от Айфа в Сигапур, кадето Шарук прави публичен опит да ги здобри на предполагам след писанията по медиите за Барбара. Той там задава въпрос на Сузан дали Ритик е романтичен, а тя му отговаря че не толкова, но тя го обича такъв какъвто е. Това непренудено клипче дава отговор на много от въпросите, които ние страничните наблюдатели си задаваме ...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 664
  За тези,които не са го гледали.....

Нhttp://www.youtube.com/watch?v=mq223JAZ75s

невероятен е Ритик, нямам думи.....
smile3501 smile3501 smile3501

# 665
Привет! nia 65 ,не мога да отворя и да видя клипа,дали е същия на ,който Сузан прави изненада на Ритик обяснявайки се в любов по време на церемонията,защотото мисля, че беше датата на тяхната сватба.Сузан е от филмова фамилия и е наясно с особеностите на такъв живот.Все пак при Ритик виждаме феноменална известност и предполагам ,че е е пресиращ факта  , да нямаш лично пространство и постоянно да се съобразяваш с популярността .Аз не съм вярвала,че може да се разведат! .Не коментирам виновен-невинен ,защото това е игра за двама и мисля отговорността също.Чела съм за Сузан,че е много артистична и пеела повече от добре.Но живот!Да са здрави и щастливи и всеки да върви по пътя си! Two Hearts

# 666
 За тези,които не са го гледали.....

Нhttp://www.youtube.com/watch?v=mq223JAZ75s

невероятен е Ритик, нямам думи.....
smile3501 smile3501 smile3501

Hug Hug Hug

Ето така клипчето се отваря.

http://www.youtube.com/watch?v=mq223JAZ75

Приятно е да ви чета момичета.

На 15 юни ще излъчат ТАМПА-та по Стар плюс (явно тяхна телевизия, която е купила правата)

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 12:04 от kali_georgieva

# 667
Усмивка от... душа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
# 669
Говорят за Криш... (нищо не разбирам),
но е удоволствие да се гледа този човек.
Все едно хипнотизира... с тези очи и усмивка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
Ритик Рошан на рождения ден на Каран Джохар.

# 671

Hrithik Roshan - Here Comes The King

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт