Техника за емоционална свобода (ТЕС, EFT) - тема 3

• 177 162
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте  bouquet

Май нещо обърках нещата. Направих ТЕС за вирусите, които карах тази година, за да изчистя подутините, които ми се получиха. Обаче включих и останалите болки, които тогава имах - говорех за всичко от вируса. Получи се малко объркване защото започнаха да ми се появяват изчезналите болки. Не са силни както когато бях болна, но някак ги има  newsm78
Слаби са болките, някак като фантом  newsm78
Чудя се дали не си активирах това, което бях излекувала  newsm78
Все едно съм спряла действието на предното лечение  newsm78
Искам да продължа с подутините, но като ми се появиха леките болки на други места се чудя сега как да продължа или да редувам нещата  newsm78

# 496
  • София
Здравейте,момичета!Тази техника е съвсем нова за мен,сега се запознавам с нея.Дали ще ми помогне да преодолея страховете си и неувереността ми в мен самата?

# 497
  • София
Mimid
Това, което се е случило е нормално, защото – когато боледуваме, то е израз на неизразени потиснати емоции и мисли, но чрез тялото. Пием хапчета и това потиска естествения процес на справяне на тялото и потискане н, т.е. недовършване на това, което тялото е започнало да "обяснява". Сега все едно довършваме започнатото, така че много правилно си усетила нещата. Остава само да продължиш точно с идеята "фантом" на болката. Задаваш си въпроса Как се чувствам от това, че има фантом и с отговора правиш декларация и ТЕСаш.

ВегаСтар, ти си човекът ползващ техниката и от теб зависи да се справиш със страховете си, чрез нея. Все пак това е техника за емоционална свобода, а страх и неувереност са все емоции, нали!?

# 498
  • София
Група, специално за начеващи ТЕСаджии работещи самостоятелно, организирах нова услуга за бързи консултации. Връзка ще намерите от профила ми тук.

# 499
  • София
Сега чета книжката на Иван Петърнишки и като вникна в същността на ТЕС,ще пробвам да променя себе си,емоциите и физическите си неразположения.Благодаря ви! Hug

# 500
Нова темичка, супер. Мая, мерси.
Новото ми постижение - възхитителния Лавинен ефект - ТЕС-ам по финансови въпроЗи, а ми спадна отока в глезена на десния крак и намалИ друга стара болежка. Как да не обичаш ТЕС - работиш за едно, оправя се друго  Grinning
Ама страшно ме мързи, ама така ме мързи; да можеше някой да ме ТЕСне за тоя мързел, че ме мързи да ТЕСам, че ме мързи. newsm62

п.п. Успоредно с ТЕС-а пия капчиците на д-р Бах

Здравейте!
Сега се зачетох в темата. Имам и аз някои добри резултати, ама много ме мързи Sick Сериозно питам, какво може да се направи по въпроса?
И това с оценката на емоциите някак не ми е ясно.

# 501
DARYYG, благодаря за информацията, много ми е полезна  bouquet

# 502
  • София
Хора, правя група за работа с ТЕС и др. техники, за справяне със стреса. В София, петък вечер. Звъннете през Лични и сайта в профила ми.

# 503
През мобилната версия не се виждат подписи.

# 504
  • София
не искам да правя реклама, ще я изтрият. Търсете "Глътка въздух петък вечер".

# 505
  • София
Здравейте бременни мами!
Обзел ме е възторг, защото пак ще съм в Пловдив за групова ТЕС практика с бременни "Бременна съм!" на 26 ноември. Търсете и елате. Има записване по телефона – просто, лесно и бързо. Неделята след това, ще правя и лични сесии. Вие, бременни и тощу-що родилите, сте с предимство! Останаха 3 от 4 часа,единият вече е ангажиран.

# 506
  • София
Участвайте! Кой колкото може.
Инициативата е "ТЕС за Хитрино" в дистанционна помощ на емоционално пострадалото население и всички съпричастни на това, за справяне с шока, ужаса, трагичността, мъката... и другите тежки емоции, които заливат хората в такъв момент.
https://www.facebook.com/events/936533293146141/

# 507
  • София
 Hug
Надпревара за най-най-ТЕС-разказ!
"ТЕС-подаръци и ТЕС-награди" във Фейсбук.
УЧАСТВАЙТЕ!
 bouquet

# 508
# 509
Благодаря за видеото  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт