Техника за емоционална свобода (ТЕС, EFT) - тема 3

• 177 226
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Напоследък си правя фастър тапинг,забелязвам,че всеки път пада с 2.Защо така?Има ли някаква конктретна причина?

# 436
  • София
Направи си пак, точно с този въпрос!
Цитат
всеки път пада с 2.Защо така?Има ли някаква конктретна причина?
bowuu

# 437
  • София
Има ли тук пловдивчани и от околностите?
На 16 и 17 април, в Пловдив ще има 5 представяния на енергийната психология и ТЕС, Пренареждане на матрицата, с лекции и демонстрации. Участвайте!
Д-р Желева, Мария Трайкова, Мая Сидерова, Дарина Гаврилова са лекторите.
В дом "Борис Христов" на фестивала Здравей здраве.
 bowuu

# 438
  • Балчик
Има ли тук пловдивчани и от околностите?
На 16 и 17 април, в Пловдив ще има 5 представяния на енергийната психология и ТЕС, Пренареждане на матрицата, с лекции и демонстрации. Участвайте!
Д-р Желева, Мария Трайкова, Мая Сидерова, Дарина Гаврилова са лекторите.
В дом "Борис Христов" на фестивала Здравей здраве.
 bowuu
Прекрасна новина !
а като час кога ще е ?

# 439
  • София
  newsm78 Отворете програмата на фестивала и погледнете часовете, които ви интересуват.

# 440
Здравейте,

Реших да пробвам и аз ТЕС, и мисля, че действа, но нещо се объркаха нещата. Направих ТЕС за един проблем, но след това изплуваха и останалите ми проблеми, които ми се насъбраха  в повече. Направих ТЕС за много неща едновременно и мисля, че спря да действа, даже има малко обратен ефект, защото започна да ме наболява тук там. Когато се зарадвам, че нещо действа добре, по някакъв начин го развалям и то спира да действа.
Сега искам да започна от начало и се чудя с един проблем ли да започна или има нещо за въвеждане?
Като цяло при мен мисленето за проблема не ми действа добре, по-скоро имам нужда от нещо в положителна насока. От друга страна колкото повече мисля толкова повече се обърквам......Трябва да започна с нещо по-просто.
Мога ли да закупя книга в електронен вариант? bouquet

# 441
  • София
Търси в спиралата.
Здравейте,

Реших да пробвам и аз ТЕС, и мисля, че действа, но нещо се объркаха нещата. Направих ТЕС за един проблем, но след това изплуваха и останалите ми проблеми, които ми се насъбраха  в повече. Направих ТЕС за много неща едновременно и мисля, че спря да действа, даже има малко обратен ефект, защото започна да ме наболява тук там. Когато се зарадвам, че нещо действа добре, по някакъв начин го развалям и то спира да действа.
Сега искам да започна от начало и се чудя с един проблем ли да започна или има нещо за въвеждане?
Като цяло при мен мисленето за проблема не ми действа добре, по-скоро имам нужда от нещо в положителна насока. От друга страна колкото повече мисля толкова повече се обърквам......Трябва да започна с нещо по-просто.
Мога ли да закупя книга в електронен вариант? bouquet
Книгата я има в  спиралата.
Това е нормално, досега си ги потискала в подсъзнанието, но това не означава, че ги няма, а сега почваш да решаваш проблемите и те напират да излязат от кьошетата. Остава само да ги отупаш с ТЕС.
Решавай проблемите 1х1. С това можеш да решиш и други без да работиш специално за тях, понеже имат общи причини. Това се нарича лавинен ефект.
Това се наричат лечебни кризи. Когато имаш проблем и си го потиснала, тялото ти е в неосъзнато мускулно напрежение. Като освободиш проблема, тялото се отпуска и всъщност се получава реакция на умора от дългото "стискане". Можеш допълнително да ТЕСаш за болежките.
Ето това е т.н. психологически обрат! Тип убеждение, модел на мислене попит от някъде и станал наш, след което непрекъснато бива затвърждаван от реалността, която сякаш идва за да го дозатвърди. Подложи го на ТЕС и когато го освободиш, ще започне да ти е хубаво без проблеми.
Това също е вид психологически обрат. Правилото е същото. НО, може да работиш и с положителни фрази, просто ще работиш по-дълго, защото зад всяко положително твърдение има неизказан страх. Но ако работиш директно със страха, ще го освободиш и положителните чувства и мисли ще дойдат съвсем естествено като нови убеждения на тяхно място, но ще са истински и подплътени.
За това не мисли а ТЕСай, включително и цялата написана фраза.
Шаренко стана, но ще ти е лесно да разбереш отговорите.
Успех!
 Hug

# 442
  • София
И да ви кажа, че този четвъртък, след работа правя ТЕС за ЖИВОТ БЕЗ ФОБИИ, като групова практика. ако сте в София и имате фобии елате.

# 443
  • Балчик
И да ви кажа, че този четвъртък, след работа правя ТЕС за ЖИВОТ БЕЗ ФОБИИ, като групова практика. ако сте в София и имате фобии елате.
е хайде ела и в Пловдив !!! Моля те !  bouquet
Събота - неделя как си ?  Mr. Green

# 444
Имам въпрос.
Избяга ми куче, което много обичам и ме е страх, че вече няма да се върне или че страда или по-лошо.

Скрит текст:
Кастрирана е, не е прибрана от Екоравновесие-проверих, а пътя си знае много добре. Не е и някаква порода особена, че да я краде някой.
На всичкото отгоре преди години намерих друго мое куче простреляно....
Но сега тя изчезна безследно и я няма вече четвърти ден.

Знам, че и аз самата несъзнателно влияя на събитията мислейки негативно.
Искам да се настроя положително и да привлека щастливо стичане на обстоятелствата, ако е писано.

Можете ли да ме насочите каква да бъде фразата?

# 445
  • София
е хайде ела и в Пловдив !!! Моля те !  bouquet
Събота - неделя как си ?  Mr. Green
Ми хайде организирайте се поне 15-20 човека, за да е оправдано да дойда!
И почивните дни може.

# 446
  • София
Имам въпрос.
Избяга ми куче, което много обичам и ме е страх, че вече няма да се върне или че страда или по-лошо.

Скрит текст:
Кастрирана е, не е прибрана от Екоравновесие-проверих, а пътя си знае много добре. Не е и някаква порода особена, че да я краде някой.
На всичкото отгоре преди години намерих друго мое куче простреляно....
Но сега тя изчезна безследно и я няма вече четвърти ден.

Знам, че и аз самата несъзнателно влияя на събитията мислейки негативно.
Искам да се настроя положително и да привлека щастливо стичане на обстоятелствата, ако е писано.

Можете ли да ме насочите каква да бъде фразата?
Тук е добре да се работи със случката за първото куче. Подозирам, че преди това има друга подобна случка в живота Ви и ако се сещате, работете с най-старата случка за "загубен обичан" човек или животно. Тя може да е нещо лично преживяно, чуто, гледано, прочетено. После приложете техниката на краткия филм: http://www.emozdrave.info/forum/viewtopic.php?f=4&t=40

# 447
Подозирам, че преди това има друга подобна случка в живота Ви и ако се сещате, работете с най-старата случка за "загубен обичан" човек или животно.
Имам за съжаление.
Пред очите ми застреляха друго куче преди години и го оставиха да се мъчи, а аз нищо не можах да направя.... Тогава бях в шок няколко дни. cry
Загуба на близки хора също ме е травмирала силно.

Благодаря!

# 448
  • София
Ето това е вече за декларация!
Имам за съжаление.
Пред очите ми застреляха друго куче преди години и го оставиха да се мъчи, а аз нищо не можах да направя.... Тогава бях в шок няколко дни. cry
Загуба на близки хора също ме е травмирала силно.
Различните цветове за отделни декларации и изчисти всяка до 0 емоционален заряд. Ако трябва няколко дни само с един спомен работи, но го изчисти до край.

# 449
Скрит текст:
Книгата я има в  спиралата.
Това е нормално, досега си ги потискала в подсъзнанието, но това не означава, че ги няма, а сега почваш да решаваш проблемите и те напират да излязат от кьошетата. Остава само да ги отупаш с ТЕС.
Решавай проблемите 1х1. С това можеш да решиш и други без да работиш специално за тях, понеже имат общи причини. Това се нарича лавинен ефект.
Това се наричат лечебни кризи. Когато имаш проблем и си го потиснала, тялото ти е в неосъзнато мускулно напрежение. Като освободиш проблема, тялото се отпуска и всъщност се получава реакция на умора от дългото "стискане". Можеш допълнително да ТЕСаш за болежките.
Ето това е т.н. психологически обрат! Тип убеждение, модел на мислене попит от някъде и станал наш, след което непрекъснато бива затвърждаван от реалността, която сякаш идва за да го дозатвърди. Подложи го на ТЕС и когато го освободиш, ще започне да ти е хубаво без проблеми.
Това също е вид психологически обрат. Правилото е същото. НО, може да работиш и с положителни фрази, просто ще работиш по-дълго, защото зад всяко положително твърдение има неизказан страх. Но ако работиш директно със страха, ще го освободиш и положителните чувства и мисли ще дойдат съвсем естествено като нови убеждения на тяхно място, но ще са истински и подплътени.
За това не мисли а ТЕСай, включително и цялата написана фраза.
Шаренко стана, но ще ти е лесно да разбереш отговорите.

Благодаря за отговора Simple Smile bouquet
Направих ТЕС за объркването и нещата се поуспокоиха, но понеже ми се насъбраха доста неща реших да направя пауза и да започна по - полека. Тези реакции с леките болежки се чудех какво означават и положителният отговор добре ми се отрази Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт