Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 624
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Ползвай си го без да се плашиш! Hug

От какво да се плаша?

# 496
Ползвай си го без да се плашиш! Hug

От какво да се плаша?

Обърках те с друга потребителка, която писа, че се е уплашила от показателите. Crazy Peace

# 497
То и аз се изплаших, ама няма да се давам, нали за това съм го купила този кантар, да ме стимулира.

# 498
  • София
То и аз се изплаших, ама няма да се давам, нали за това съм го купила този кантар, да ме стимулира.
Само да отблежа, че си взех два кантара, първия на 20кг даваше -0.2кг.
Върнах го, сега тествам втори, но не съм доволен засега, ще пиша като се темперира и го тествам отново Rolling Eyes

ПП: Дайте идеи за точен кантар до 20лв?

# 499
Само да отблежа, че си взех два кантара, първия на 20кг даваше -0.2кг.
Върнах го, сега тествам втори, но не съм доволен засега, ще пиша като се темперира и го тествам отново Rolling Eyes

ПП: Дайте идеи за точен кантар до 20лв?

Искаш да кажеш, че ако съм 100 кг (примерно, не съм толкова), ще ме измери 99, така ли?

# 500
  • Mediterraneo
За такова отклонение заслужава ли си цялото "тестване" и връщане  Rolling Eyes

# 501
Кое цедено кисело мляко препоръчвахте?

Олимпус е много хубаво, но бях взела Sahne joghurt (weidegluck) Нещ немски си, към 5 лв е и беше много хубаво. 1 кг е в пластмасова кофа

# 502
  • Русе
Кое цедено кисело мляко препоръчвахте?

Олимпус е много хубаво, но бях взела Sahne joghurt (weidegluck) Нещ немски си, към 5 лв е и беше много хубаво. 1 кг е в пластмасова кофа

Тинки, мерси, май второто е на промоция в момента, че не мога да отворя вестника. Ще пробвам и двете. Благодаря.

# 503
ей голямо чудене ще е за този гофретник. страх ме е само да не е прекалено слаб инищо да не прави newsm78
Да похваля черното брашно от промоцията миналата седмица. Смесих го с малко бяха и станаха чудни арабски питки за дюнерчета Party

Купи си го, винаги можеш да го върнеш с касова бележка до седмица (или 10 дена, не съм сигурна), ако не ти хареса.  Peace

# 504
  • София
Колко струва гофретника,че ме заинтригувахте?

# 505
  • София
Може ли линк към вестника, защото този, даден по-рано в темата, не работи... Някой упорито свива вестниците на целия вход, а съм сигурна, че оставят - в другите входове има. Уви, и в Кауфланд вече няма останали вестници! #Cussing out
Видях кантара, не съм впечатлена, но за 10 лв. толкова. Чудя се дали стъклото ще издържи мен и кучетата заедно (не правим 150 кг, определено), ама май няма да го взимам да пробвам.

# 506
  • Sofia
Като кажете на Гугльо парола "кауфланд брошура" - ето - ей този резултат гледате - promooferti.com

# 507
  • София
Като кажете на Гугльо парола "кауфланд брошура" - ето - ей този резултат гледате - promooferti.com
Благодаря! Честно да ти кажа, хич не се и сетих да питам чичо Гугъл... Толкова съм изкукуригала напоследък.
Да питам за мнения за лазанята? И двата вида ме интересуват, ама ако не е хубава, ще ида до Лидл да си взема от тяхната болонезе.

# 508
  • Sofia
хич не се и сетих да питам чичо Гугъл...
Аз пък каквото и да се зачудя, него питам, много е усужлив.  Grinning

# 509
Колко струва гофретника,че ме заинтригувахте?
25 лв е. Иначе връщането без причина не е ли само за Интернет пазаруване newsm78 иначе вторник съм там Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт