Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 3

• 43 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Фенче, вярно много хубава серия.  Hug

Миличкият Кузей как му каза на брат си-Бану е една от многото , а другата е Джемре, Джемре, която обичаш...Наистина направи всичко да вразуми Гюней. Но онзи сам се отказа.

За Гюлтен, аз толкова я харесвам. Вярно, много се бърка в живота на Джемре, но каква майчица е-орлица.Как не дава никой да нарани рожбата й, така и трябва.
Обичам я , затова, че така добре е възпитала дъщеря си, да бъде горда, да ходи с вдигната глава и никога да не се предава пред трудностите.

# 691
Ох Бану и Симай - приятелки лика прилика
Злоба и интриги
Събраха се общо взето да плюят Джемре.Едната заради Гюней , а другата и тя не знае защо ей така от женска злоба и завист
Бану обаче май не знаеше ,че Кузей е бил в затвора ама Симай като няма спирка на устата
На Симай пък и изтекоха очите по блясъка и лукс и по красивите дрехи.Не може да проумее обаче ,че Бану я използва според мен за да се добере по  някакъв начин до Гюней

На мен пък ми харесаха думите на Кузей към брат му -да престане да се крие зад гърбовете на другите и да търси вината у себе си , а не у Кузей и Джемре
Обаче не съм много сигурна че Гюней го чу.Според мен той вече  реди нов пъзел в главата си- живот на богаташ.И билета му за входа е осигурен-Бану.
Затова не иска да отиде и да се опита да се сдобри с Джемре както го съветваше Кузей ,затова отказа и помощта му и каза че не иска това.
Той вече се вижда над всички с богата госпожица до себе си

# 692
Алиска  Heart Eyes и аз си я обичам Гюлтенката, с всичките и недостатъци ...
Джоли  Hug не знае, разбира се ... нали Гюней и каза, че брат му се е върнал от чужбина  Joy Joy Joy А Симай е такава куха лейка ... нямам думи просто!
Гюней ... да, според мен той си беше направил вече сметката за Бану ... не случайно прибра снимката им с Джемре, след като чу съобщението на Бану. Той цял живот ще се крие зад гърба на останалите ... така го е научила скъпата му майка ... все другите са виновни, той е светец  hahaha най-добрия, най-умния, най-великия ... и той си повярва, че е такъв  Joy Joy Joy Joy
Ама пък как точно описа събитията от онази нощ ... все едно, че е бил свидетел на всичко, много досетлив, веее ... Дори и да не вярва на Кузей какво приказва, самия факт, че Кузей отрича и иска да се съберат на всяка цена с Джемре, трябваше да му подскаже, че брат му никога няма да си позволи да изживее мечтите си за Джемре ... е, да, ама той съди по себе си, там е проблема  ooooh!

# 693
Наистина силна серия, хареса ми. Heart Eyes
Всеки показа нова част от себе си, какъв е, какъв иска да бъде и какъв трудно, а може би едва ли ще бъде ... newsm78
Именно защото не само обстоятелствата отвън, а и всеки лично като качества и черти на характера си дописва историята си която съдбата му е определила.  Thinking

Може да се коментира надълго, макар и няколко сцени-материал за размисли колко искаш. Peace
До момента за първи път много ми хареса Гюней- много откровен, до сега така открит и искрен не е бил, нито сам със себе си, нито с Кузей./според мен/
Братята направиха крачка един към друг заедно, но разбраха благодарение на нея колко различни са посоките им.

Групата на родителите...всеки със съдбата и теглото си... Rolling Eyes
И после няма нужда да се чудя, че децата им са такива каквито са, ами то нещата тръгват от тях. Толкова пробойни във всеки един поотделно, че вече си мисля-добре, че не са били единствен фактор в живота на децата си до момента... Rolling Eyes

Бану и Семай...китка и маргаритка.... Shocked ooooh! опасна комбинация се получи... Rage
ама няма да им се размине, вдигнала съм им мерника и на двете... #Sniper Wink

Джемре, голямо спане му дръпна... Joy Joy Joy
Сега и отлагане на снимките...е, поне беше на вълна  "нещастна съм", та...нищо ново... Crossing Arms
След всичко случило се едни отложени снимки май й бяха най-малкия дерт...и така трябваше да е. Peace
Важните и съществените въпроси без отговор пред нея бяха други-време беше за тях.
Но дали ще си ги зададе и ще потърси отговорите им, а и как ще ги приеме...тепърва ще гледаме. Peace

Подробности и нещо повече...по-късно при коментарите за епизода. Grinning

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 22:08 от margita9

# 694
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз изпуснах началото, заради откриването на Олимпиадата, та не разбрах какво правеше Симай у Бану. Пропуснала съм и пърформанса на г-жа Гюлтен, предполагам, че е била блестяща. Аз също харесвам, че е майка-закрилница, обаче на моменти много прекалява и ме дразни. А и дъщеря си излага.

Диме, много ме разсмя с капката остороумие, но не си права - има я, даже може и да е половин леген. Joy И освен това, философствай си на воля, разбрахме се, че който иска и дисертация може да пише Joy Joy

Обаче чичо ви Сами за пореден път ми бръкна в душата и то как. Не спирам да се възхищавам на този артист. Като го погледнеш - на нищо не прилича - кръгла като топка гола глава, лице на дупки като от шарка, брада на мъж, който го мързи да се бръсне, нисък, набит, с шкембенце -  обаче как играе, а! За мен той е най-добрият артист в целия сериал. Нито веднъж не преигра, нито веднъж не си спести нещо. Страхотен!

А разговорите му със синовете му винаги ме стягат за гърлото.

И ако досега сме си мислили, че горката Хандан е заприличала на бито куче от живота с този безпросветен и нискокултурен мурджо, то сега виждаме, че и той е ощетен от нея, и  тя го е смачкала по своя си женски, жесток начин - принизила го е в очите на синовете му, отнела му е ореола на "герой", а с това и желанието му да общува с тях и с нея.

Дааа, една жена може да изглежда жертва на пръв поглед, обаче вътре в нея може да се крие отмъстителен скорпион...

# 695
Обаче чичо ви Сами за пореден път ми бръкна в душата и то как. Не спирам да се възхищавам на този артист. Като го погледнеш - на нищо не прилича - кръгла като топка гола глава, лице на дупки като от шарка, брада на мъж, който го мързи да се бръсне, нисък, набит, с шкембенце -  обаче как играе, а! За мен той е най-добрият артист в целия сериал. Нито веднъж не преигра, нито веднъж не си спести нещо. Страхотен!

А разговорите му със синовете му винаги ме стягат за гърлото.

И ако досега сме си мислили, че горката Хандан е заприличала на бито куче от живота с този безпросветен и нискокултурен мурджо, то сега виждаме, че и той е ощетен от нея, и  тя го е смачкала по своя си женски, жесток начин - принизила го е в очите на синовете му, отнела му е ореола на "герой", а с това и желанието му да общува с тях и с нея.

Дааа, една жена може да изглежда жертва на пръв поглед, обаче вътре в нея може да се крие отмъстителен скорпион...

Светле  Heart Eyes newsm10 newsm51 newsm51

# 696
Светле, привет! Hug

Да, добре си го казала за г-жа Хандан и Сами, видяхме част от неговата истина, от неговата интерпретация.
Спокойно можем да си помислим...ето, тя, нейните действия са провокирали неговото държание и не само към нея, а и към синовете му, към семейството му като цяло.
Затова той, г-н Сами е и това което виждаме.

Обаче докато те четях си мислих...дали е толкова просто, така ясно... Thinking
Отношенията между тях като съпрузи, като родители са далеч по-сложни и обвързани взаимно.
Нещо от единия преминава в другия като негова реакция, тя пък води, предизвиква следваща нова в първия и така...като скачени съдове са.
От къде и защо е започнало всичко...може би е рано за отговора, поне аз за себе си мисля така.
И кой е виновен или започнал първи тази война по между им/чисто емоционална/психологическа/, а и буквална понякога  Rolling Eyes/...лично мен това не ме вълнува.
Интересни са ми по-скоро темите свързани с това...защо се е получило така?  Какво причинява разрив между двама души, /какво пречи той да бъде преодолян, а какво е нужно да бъде преодолян/ и как това влияе не само на тях, а и на най-близките до тях/ в случая на синовете им/? Thinking
Любопитно ми как и колко от онова което е по принцип в такива случаи/на нездрави лични и семейни отношения/ важи и за тях като частен, конкретен случай, като част от историята в сюжета на сериала. Thinking

Странна работа нали, да се чуди човек сериал ли гледам, що ли, и от де подобни размисли?  newsm78 Joy

Беше интересен и спокоен, приятен ден в темата, благодаря за това!  newsm51
До среща отново и утре! Hug

Спокойна почивка! Heart Eyes

П.П.

Цитат
...та не разбрах какво правеше Симай у Бану. Пропуснала съм...
Светле, заповядай! Heart Eyes

Еп. 20-ти от петък вечер, ако има други пропуснали го или желаещи да го повторят, моля! Hug

http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep20-1BG-audionu6i
СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.20-1+BG audio.nu6i

http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep20-2BG-audionu6i
СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.20-2+BG audio.nu6i

Докато БТВ не са разбрали... hahaha Joy

Лека отново! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 00:52 от margita9

# 697
Добро утро, дружки!  Hug
Марги  Heart Eyes Hug Heart Eyes   bouquet

следващата седмица започва да става много интересно ... за съжаление се появява Ферат ... започва кошмарът за Кузей  Cry Симай допълнително ще го притиска ... ей, по-голям карък не съм виждала, наистина! Всичко на куп ...
Ех, този Сами ... не биваше да му отмъщава по този начин ...
Хубав ден, момичета! Hug

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 08:38 от queen_fenka

# 698
Здравейте!

Приятен уикенд! Heart Eyes
Фенче, хубав ден и за теб!  Hug

Като начало днес един много хубав колаж на Ромина,  Hug /поздравления за него   bouquet /който поне на мен ми говори/навява мисли/ за това на колко малки парченца е разбит живота на Кузей и няма да му е никак лесно да ги сглоби отново всички. Thinking
А ще може ли изобщо...защо не, това, че ще е трудно не означава невъзможно. Peace
Готов ли е обаче да се справи...най-вероятно-не, но може ли да се научи-определено. Peace

Цитат
Ех, този Сами ... не биваше да му отмъщава по този начин ...

Фенче,  Heart Eyes наистина по-скоро вероятно е, че ако Сами не беше предприел този начин да "затвори" страницата си с Ферат, да уреди сметките си с него по този начин, не би се отворила тази нова страница пък за Кузей свързана именно и отново с Ферат. Със стари и неотлежали вражди и омраза между тях...може би...
Но станалото- станало, така реши Сами в онзи момент-така и постъпи.
Изборът вече е направен, реализиран дори, и според мен е по-важно вече влиянието на последствията от него и то най-вече за Кузей.

Нали казват...всяко зло за добро, та няма начин да няма начин от всичко което ще провокира тази вражда която бе разпалена отново, подкладена да доведе и до нещо добро.
Да, звучи абсурдно и налудничаво, но е така понякога...уви.
Трудно ще е да се стигне и до добро тръгвайки така-да, и въпреки това...
има случаи в които начинът е само един...най-трудният, невъзможният дори.
Докато се опитваш да избегнеш дъното, по-трудно ще изплуваш, то-дъното е по-нужно за тласъка нагоре.
И да изплуваш, а не само да държиш главата си над водата.

Мислейки и размишлявайки над това се сещам за един подходящ за случая стих на Р. Ченков- "Когато си готов да полетиш"! Heart Eyes

И Кузей ще се окаже готов "да полети", дори сам да не знае това.
Ще му се наложи...да го научи по един труден начин, но кой ли избира какви да бъдат уроците в живота му... Thinking

КОГАТО СИ ГОТОВ ДА ПОЛЕТИШ

О, само който дръзне да се бори,
ще има този шанс – да победи.
Не са далечни сините простори,
когато си готов да полетиш.

Тогава всяка пречка е дразнител.
Да я надмогнеш – дълг неотменим.
Роденият да бъде победител
и пречките използва за трамплин.

И даже ад пред теб да се отвори,
вдигни очи и светлината виж!
Не са далечни сините простори,
когато си готов да полетиш!

РУМЕН ЧЕНКОВ

Източник: http://sersemi.com/books/text/14127.html

Много са интересните въпроси около случващото се с героите ни и не само с Кузей, почивните дни са на наше разположение.
Ще ги мислим и обсъждаме заедно, нали? Hug

От мен до по-късно с нещо за двете госпожици...Бану и Семай... Rage
като начало на моите впечатления за еп. 19-ти и 20-ти. Peace

Ще очаквам и вашите, какви са и с кого са свързани?!? Hug

Приятна събота! Heart Eyes

п. п. Ето и еп. 19-ти, за всеки случай слагам линк и за него! Peace

http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep19-1BG-audionu6i
СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.19-1+BG audio.nu6i

http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep19-2BG-audioorgnu6i
СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.19-2+BG audio.org.nu6i

И 20-ти все още може да се гледа, ама до кога...   33uu
Дано БТВ да почиват и те...поне онези калпазани дето блокират и трият наред еп. от СЮ... Rage

55 Scatter

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 10:08 от margita9

# 699
Добър ден ! С пожелание да е усмихнат и спокоен !   bouquet

Не гледах епизода снощи, но от коментарите ви се ориентирах до къде сте . Peace
Както споделих, в този филм, мъжките разговори и емоции, ме докосваха най- много и силно !  Peace
Спомням си, че много плаках със Сами бей, докато споделяше със синовете си, как е понесъл развенчаването на геройския ореол, който е имал пред синовете си . Тогава си помислих, че може би тук се е скъсала нишката, която го е свързвала с Хандан.
Аз лично, не получих отговор за себе си, кога, в кой точно момент, тези двама души, са станали врагове.
Кога тази голяма любов, която е накарала Хандан да обърне гръб на семейството си и да избяга при Сами, се е превърнала в омраза. Ясно е, че е била разочарована, Сами бей очевидно не е успял да сбъдне мечтите и, да отговори на очакванията и/ тя затова ги прехвърли върху сина си и го натовари със сбъдването им/, но определено не е само това. Ужасното е, че и двамата допуснаха, техните отношения, да се отразят по такъв пагубен начин върху децата им.

Попаднах на една мисъл, която много точно илюстрира, това, което се опитах да кажа вчера, относно влиянието на съдбата върху нас.

"Истината е, че Съдбата нито бърка,
нито нарежда картите -
тя само ги раздава."-
Павел Вежинов

Така мисля и аз !  Peace От нас самите зависи, как точно ще ги изиграем !  Peace

Хубав ден, момичета ! Извинете ме за дългия пост. Peace

# 700
Госпожата, привет! Hug

Цитат
Ясно е, че е била разочарована, Сами бей очевидно не е успял да сбъдне мечтите и, да отговори на очакванията и/ тя затова ги прехвърли върху сина си и го натовари със сбъдването им/, но определено не е само това. Ужасното е, че и двамата допуснаха, техните отношения, да се отразят по такъв пагубен начин върху децата им.

newsm10 smile3521
Цитат
Попаднах на една мисъл, която много точно илюстрира, това, което се опитах да кажа вчера, относно влиянието на съдбата върху нас.

"Истината е, че Съдбата нито бърка,
нито нарежда картите -
тя само ги раздава."-
Павел Вежинов

Мисълта е силна, допада ми, благодаря, че я сподели.  bouquet
Бих казала, че и тя е въпрос на тълкувание и интерпретация... newsm78

Но какво по-хубаво от това, ще си имаше поводи и теми да си хортуваме, нали? Hug

Усмихнат и спокоен ден за теб! Heart Eyes

Да се върна на Бану и Семай... newsm78  в случая на последните събития и тяхната страна и позиция, отношение на двете макар и толкова различни показа как са си лика-прилика... Mr. Green
Странно как в глупостта, в злобността си хората си приличат като две капки вода.  Thinking
Че и те двете... ooooh! Mr. Green

На самото събитие Бану беше много щастлива, ами как иначе- на своя територия, Гюней не се съпротивляваше на домогванията й до него, а и Джемре беше там- можеше да й покаже Бану, че вече води в резултата. От къде да знае, че Джемре вече не бе в играта за Гюней... Joy Joy Joy

Е, измисли само този изтъркан женски номер да го съблазни вкарвайки го в леглото си...от както свят светува това работи-почти безотказно при повечето мъже, да не кажа всички. Wink
Няма да се спирам на това, че според мен постъпи нечестно най-вече спрямо себе си-а и да преспи с него едва ли беше начина да го има, явно така реши тя.
А всеки с избора си, нали така? Верен или грешен...лично право е на всеки да решава сам за себе си.

Категорична, че няма да се извинява на никого, тя на себе си следваше да се извини...ама нейсе... hahaha Joy

В разговора й с Баръш за първи път пролича лабилната й психика. Shocked
Това отчаяние и в думите и в реакциите й...направо ме изненада. #Crazy
Дали беше наистина безпомощност или обигран начин да става на нейната...както сам Баръш го определи в разговор по-късно с Атила...все още не знам.

Обаче сега от тук накъде?
Това беше нов въпрос пред нея, новите обстоятелства промениха може би стратегията й свързана с Гюней.
И какво успя да измисли умната й главица...да се обади на Семай...там и от нея потърси връзката която й бе нужда в момента.
Освен да кажа...нова глупост от нея...за друго не се сещам... ooooh!
Но така е...бързата работа, срам за майстора, че и тя... Mr. Green

Успя обаче Бану да улови бързо и точно /като за начало/  Семай що за птица е. Усети слабото й място, развърза езика й, и научи важни неща. Нещо повече намери поддръжник в нехаресването си за Джемре.  
Еее, най-накрая да злослови с някого както й беше потребно... Mr. Green
Наместиха бързо нещата и двете така както им бе изгодно за тях, какво значение има дали бяха така и в действителност. Кому е нужна тя /действителността/ като не е по вкуса...в случая и на двете-не беше.
Нагледен пример бяха и двете за манипулиране и изкривяване на реалност...
за да пасне на това което искаха да видят. Shocked
Но да гледаш на нещата с чифт "свои" очила по този начин е опасно, да- доста опасно, не само защото е измамен и нереален, а защото боли...когато се наложи да си без "очила"... Rolling Eyes

Мечтата й да бъде с Гюней която отдавна беше превърнала в своя лична реалност бе на път да стане такава наистина.
Но така ли трябва да започне една връзка, с изпуснати едни и прескочени други моменти...определено-не.
Плетката на Бану се заплете/ в смисъл да се плете така като искаше тя/, но скоро бримките в нея щяха да са видими повече.
Когато картината все повече се подрежда, липсата на всеки детайл, дори и на един или много малък не остава незабелязана.

Повече ми беше жал за Бану, отколкото да ме издразни. Rolling Eyes
Жалко, че хубаво и умно/донякъде и се пак/ момиче с възможности при това предпочете този начин /поне за сега и в момента/ да се бори не само за Гюней, а и за всичко което иска и желае в живота си.  Crossing Arms

# 701
Здравейте сладкодумни дами! Hug И умни, и романтични, и закачливи, и търсещи! Heart Eyes
А бе супер банда сме! Peace
Фенче, серията наистина беше много хубава,много показателна за случващото се!
Госпожата, написаното от П.Вежинов е точна проекция на това,което приемам и аз за вярно.
Светле, написаното от теб бих искала да го цитирам,подчертавам,удебелявам и т.н.,защото точно такива емоции предизвика и у мен,както изпълнението на актьора,така и думите,които сценаристките са сложили в устата му.
Марги,хубав стих! Peace

И какво сега newsm78 двамата братя говориха,ама разбраха ли се,повярваха ли си един другиму.Съмнявам се и дано бъдещите събития ме опровергаят,ама надали Tired
Все остава едно чувство у мен,че те май и двамата говорят едно,но мислят друго,сърцата им са на друго място.
Защо например Кузей непрекъснато се грижи сега за Джемре - тоалет за нея и т.н.Тя вече не е годеница на брат му,т.е няма да бъде член на семейство Текиноолу.Ако непрекъснато се мотае в краката на семеството раната на Гюней няма да зарасне,ще се чопли и ще кърви,ще му напомня,което изобщо не е здравословно.Ама Али го пита "за Симай ли",пък Кузей - за Симай и Джемре Thinking
Аз повярвах на Гюней,че краят с Джемре е окончателен.Не съм убедена обаче,че точно сега смята да се обвърже с Бану.Той май повече мисли за бъдещия бизнес с нея,отколкото за по-сериозна връзка.Така мисля Thinking

И сега за бащата - доколкото имам поглед върху културните особености на комшиите,там фигурата на бащата е на особен пиедестал поставена.Той е султанът в семейството - какъвто и да е,каквото и да направи винаги е прав.Всички му дължат пълно подчинение и уважение.Думата му е закон,съдбата на децата и жена му е на пълно негово разпореждане.При раздяла със съпругата си може да и вземе децата.Изобщо авторитарна,тоталитарна е фигурата на бащата в турското общество.
И сега на фона на това ,Хандан си е позволила да развенчае и да принизи неговият образ в очите на жадните за приключения момчета,които до онзи момент са гледали баща си с обожание и преклонение,и може би малко страх. Това от горд,трудолюбив и достоен мъж като Сами няма как да се преглътне.И какво е станало,гневът го тласка по пътя на насилието - бой и крясъци.
За постъпката на Хандан вероятно има причина - разочарование,несбъднати амбиции и мечти или може би нещо друго,дали ще разберем - ще видим.
За ония двете безмозъчни кифли - Бану и Симай - дето казва Марги - китка и маргаритка Twisted Evil
А Симай е много опасна.Какви ги говореше само преди един ден на Кузей - не иска богат живот и бла-бла,пък какви ги дипли сега пред Бану. Тази е изключително коварна мома,и комбинативна,мозъчето и работи на бързи обороти,веднага се обръща по посока на вятъра.Изобщо не се учудвам,че ще докара много главоболия на Кузей,а вероятно и на всички други.
Хубави почивни дни,момичета! Laughing
Свежи и бодри до понеделник! Heart Eyes

# 702
Пиянските откровения на Сами също много ме разчустваха
Не знам дали това е основната причина  за отдалечаването им един от друг с Хандан , ,но определено това е едно от нещата донесло много болка и разочарование от любимата жена

Сега доста по интересно ми е защо Хандан е постъпила така и е  обезличила по един или друг начин бащата пред децата си

Явно тя самата е имала други доста по големи очаквания от брака си и живота си със Сами
Въпреки че човека и е предложил един приличен ,почтен живот,явно на Хандан не и е било достатъчно , искала е повече
Може би виждайки че мечтите и няма да се сбъднат,това  до някъде я е озлобило към Сами  и тя  смята него за единствения виновник за провалените си мечти

Децата са виждали в баща си герой , идол.Всяко дете иска неговият баща да е най силният , най смелият , най безстрашният.Двете малки момчета са виждали точно това в баща си
Тази илюзия е щяла да продължи още известно време ,докато децата пораснат и сами разберат истината,че баща им ги обича и ще се жертва за тях но не е  Джеймс Бонд
Имам чувството ,че това е било един вид отмъщението на Хандан , заради несбъднатите мечти за богатство и лукс, а именно  разваляйки илюзията на децата си и показвайки им че баща им всъщност изобщо не е герой
Децата са били разочаровани  и някак си обезверени към баща си, което е страхотен удар за един родител

# 703
  • Плевен / София
Здравейте,
светът е олимпиада от вчера вечер, аз пропуснах епизода снощи, но благодарение на линковете го гледах днес и ще кажа, че наистина е  хубава серия с много силни емоции наситена.Няма да откривам топлата вода, повечето от вас са гледали филма/за разлика от мен този път/, но Семай/ако бъркам името ме извинете не ми хареса за пореден път....двулична и нагаждачка.....не знам какво ще стане с образа и ,но така не се печели любов....За майката на Кузей ,  не е нормално да смяташ , че синовете ти трябва да те пазят от баща им....,ако нещо не е наред в едно семейство,то проблема трябва да се решава между родителите...,а Сами е за мен е един съкрушен баща загубил връзката с децата си....

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 12:54 от gostenka68

# 704
Цитат
За майката на Кузей ,какво да кажа....за мен не нормално да смяташ , че синовете ти трябва да те пазят от баща им....,

Аз не мисля ,че Хандан иска синовете и да я пазят от Сами
Той ако реши да и отупа перушината ще изчака момчетата  да излязат и ще я набие

Сами с почтената си работа е изхранвал семейството си но не е успял да сбъдне мечтите на жена си- богатство, прислуга , коли  ,лукс
Сега Хандан разчита за това на децата си - по точно на Гюней/ Кузей отдавна го е обявила за непрокопсаник/ и затова така яростно и люто го пази и защитава - той е надеждата и , билета и за сбъдване на желанията
Затова и светнаха и очите като разбра за нощта с Бану
Богата снаха значи че и синът ще е богат и от там насетне и тя

Общи условия

Активация на акаунт